Çağla İle Yeni Bir Gün İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı | rnc8.org

Çağla İle Yeni Bir Gün İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Çağla Yeni Bir Gün İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Çağla Yeni Bir Gün İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Çağla İle Yeni Bir Gün adlı sabah programı FOX TV'de saat 10.00'da hafta içi her gün canlı yayın yapmaktadır. Çağla İle Yeni Bir Gün iletişim numarası ve whatsapp hattı üzerinden programa katılabilir, iletişim kurabilir, sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Çağla Şikel'in sunuculuğunu yaptığı program çok dolu bir şekilde yayın yaparak çok sevilmiş ve çok  beğenilmiştir.

Çağla Şikel ile yeni bir gün pratik fikirler, sağlık, moda, nefis yemek tarifleri, gündemden başlıklar, yaşamınızı kolaylaştıracak bilgiler içermektedir. Önceleri Ali Şan ile birlikte senelerdir sabah programı yapan Çağla Şikel yeni yayın döneminde yalnız başına dopdolu bir program sunmaktadır. Deneyimli sunucu ve manken olan Çağla Şikel sabah programları arasında ayrıcalıklı bir yer edinmiştir. Magazin programlarının aksine dolu dolu içeriği ile seyircilerden tam not almayı başarmıştır. Uzmanlarla yaptığı söyleşiler ile doğru bilgiler vermektedir. Doktorları konuk alarak sağlık alanındaki konulara değinen ünlü sunucu seyircilere çok kaliteli bilgiler vererek aydınlatmaktadır. Hayata bakış acısı ile günlük olaylara da değinilen programda tüm güncel konulara değinilmektedir. Spor, güzellik ve moda hakkındaki bilgiler de  en kaliteli şekilde ünlü manken tarafından seyirciler ile paylaşılmaktadır.

Çağla Şikel 1979 yılı İstanbul doğumludur.  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bale eğitimi almış olan ünlü manken Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda ise orta, lise ve lisans eğitimini almıştır. 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Bunun peşinden girdiği Dünya güzellik yarışmasında 4. olarak Avrupa Güzeli olmuştur. Güzelliği ile dikkat çeken Türkiye güzelimiz aynı zamanda Türkiye'nin en iyi mankenleri arasında en başlarda olandır. Bir çok dizi ve filmde de oynayan ünlü manken Emre Altuğ ile evlenmiştir. Emre Altuğ ile evliliğinden iki çocuk sahibi olan Çağla Şikel çok iyi bir anne ve başarılı bir sunucudur.

FOX TV'de başlayan Çağla ile Yeni Bir Gün adlı sabah programına katılmak için 0 212'li bir iletişim numarası bulunmaktadır. Bu numarayı arayarak önce programın reji bölümüne bağlanmaktasınız. Sonrasında canlı yayına bağlanarak Çağla Şikel İle Yeni Bir Gün adlı programa katılabilirsiniz.
Çağla İle Yeni Bir Gün İletişim Numarası

Çağla İle Yeni Bir Gün İletişim Numarası

0 212 702 42 42
Telefonu aradığınızda normal tarifeniz yada sabit hatlarla yapılan ücret geçerlidir.

Çağla İle Yeni Bir Gün İhbar Hattı Numarası

0 212 702 42 42
Bu numarayı arayarak yaşadığınız elim bir olay varsa anlatabilir, yardım isteyebilir, sorunlarınız hakkında bilgi alabilir, bir olayı ihbar edebilir, merak ettiğiniz sağlık sorunlarını programda anlatılmasını isteyebilirsiniz.

Çağla İle Yeni Bir Gün WhatsApp Hattı

Whatsapp Numarası henüz yayınlanmadı.

Yayına katılmak için Fox Tv binasına giderek katılabilirsiniz. Bunun için Çağla İle Yeni Bir Gün iletişim numarasını arayarak katılmak istediğinizi bildirebilirsiniz. Yayın sırasında hatlar çok dolu olduğu için çok zor düşmektedir. Bu nedenle  aramalarınızı devamlı yapmanız gerekmektedir.

3 yorum:

  1. Sayın Çağla hanim Merhaba, Sizin kalp yüz güzelliğiniz bir kenara, insanların sağlık ile ilgili bir çok bilgi ihtiyaçlarını gündeme alıyorsunuz, size ve FOX TV e ayrıca teşekkürler; ve Çok kıymetli, insan sağlığına kendini adamış çok değerli bilim insanlarını ekranlarınız dan izleyerek sağlık bilgileri alıyoruz, Öncelikle bu programları başlatan, Prof. Dr. Sayın Canan Karatay, Sayın Osman Müftüoğlu, Ümit Aktaş İnsanlık sağlığı için çabaları değeri biçilemez Şahsım olarak çok teşekkür ediyorum.
    Bir çok izleyici ve şahsım bir konuda şikayet ediyoruz ve çığ gibi büyüyor,
    Çok değerli Diploması ile masaya bağlanmamış her türlü olumsuzluklara rağmen insan sağlığı için çalışan çaba gösteren kıymetli bilim insanların değerli bilgilerini Reklam amacına mal edilmesi üzücü bir durum yani, tam önemli bilgi sözünü kesip reklamlara geçiyorsunuz bu eylemler son zamanlarda bilgi platformu reklam platformuna dönüşüyor, Hocaların sözünü kesip reklamlardan sonra anlatacak demeniz izleyicileri olumsuz etkiliyor.
    Yazım FOX TV Program yöneticilerinedir Fox tv yayını bu tür eylemler ile kirletiliyor, fox tv her an reklama geçebilir bilim adamların bilgilerini kullanmak yayın kaliteniz diğer reklam tv kanalları seviyesine indirilemez, bu kararı alan bir dağa düşünmesi gerekiyor.

    YanıtlaSil