Feridun Kunak Show İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

Feridun Kunak Show İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Feridun Kunak Show İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Feridun Kunak Show İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Feridun Kunak Show İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı üzerinden programa ulaşmanız ve sorular sormanız mümkündür. Programın sunuculuğunu Feridun Kunak ve eşi Serap Kunak sunmaktadır. Hafta içi sabah saat 9:30'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanan program seyircili ve canlı yayınlanmaktadır.
Dr. Feridun Kunak 1950 Ankara doğumludur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Feridun Kunak Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıdır. Mezun olduktan hemen sonra Hükümet Tabipliği ile göreve başlamıştır. Askerliğini de doktor olarak yapan Dr. Feridun Kunak  doğu görevini de tamamladıktan sonra uzmanlığını da yaparak Ortopedi Ve Travmatoloji uzmanı olarak hayatını devam etmiştir.

Feridun Kunak zaman içerisinde televizyon programlarına katılarak Türkiye'de tanınan doktorlar arasına girmeyi başarmıştır. Eşi Serap Kunak ise sanatçı, yaşam koçu, güzellik uzmanı ve tiyatrocudur. Tanınmış biri olan Serap Kunak eşi ile birlikte Feridun Kunak Showu sunmaktadır. Programın içeriği sağlık ön planda olmak üzere çok yönlüdür. Pratik fikirler veren program leke çıkarmadan tutunda, turşu kurmaya kadar bir kadının evde ihtiyacı olabilecek olan tüm bilgilere sahiptir. Seyirciler ile iç içe olan program sanki aile içerisinde yayın yapmaktadır. Feridun Kunak Show İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı ile onlara ulaşabilir, sorular sorabilir, hastalıklarla ilgili merak ettiğiniz her konuyu sorabilir, mesaj gönderebilir kısacası onlara bu hatlar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Her yaştan ve her kesimden kişinin ilgisini çeken programda yayınlananlar bir çok internet sitesinde de Feridun Kunağın tarifi denerek yayınlanmaktadır. Sağlıklı bir yaşan sürebilmek için insanlara yardım eden programda modern bilgiler ile geleneksel olarak kullanılan yöntemler bir arada verilir. Çok sevilen ve çok beğenilen sabah kuşakları arasında en doyurucu bilgileri veren programda zayıflamaktan tutunda, bir çok konuda değişik kürler, çay tarifleri gibi reçeteler bizzat stüdyoda yapılarak gösterilmektedir. Dr. Feridun Kunak Show pazartesiden perşembeye kadar sabah Kanal 7'de saat 9:30'da yayına başlamaktadır. Sormak istedikleriniz, merak ettikleriniz, sıkıntı ve görüşleriniz, mesaj, ses kaydı, video, fotoğraf gibi doktorumuza göndermek istediğiniz her konudaki görüş, öneri ve bilgiyi Feridun Kunak Show İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı üzerinden gönderebilirsiniz.
Feridun Kunak Show İletişim Numarası

Feridun Kunak Show İletişim Numarası

0 212 300 04 04
0 212 300 06 06
Feridun Kunak'a sorularınız için bu numaraları kullanabilirsiniz. Canlı yayına bağlanabilirsiniz. Önce rejinin cevapladığı telefon sizi canlı yayına uygun görür ise bağlayacaktır. Doktorumuz canlı yayında telefonla bağlanan bir çok kişiye yapması gerekenleri anlatıp, hastalığı hakkında bilgi vermektedir. Yardımcı tedavi yollarından da bahseden Feridun Kunak çok yönlü bilgisi ile arayan her kişinin derdine derman olmaktadır.
Feridun Kunak Show WhatsApp İhbar Hattı

Feridun Kunak Show WhatsApp İhbar Hattı

0 552 037 07 07
Bu numarayı doktorunuza mesaj göndermek, fotoğraf, video, ses kaydı gönderebilmek için kullanabilirsiniz. Bu numaradan röntgenlerinizin resmini çekebilir bu şekilde doktorunuza gönderebilirsiniz. Arayan her hastaya derman olmaya çalışan doktor Feridun Kunak canlı yayınlanan programda bir çok hastaya ve seyirciye yardımcı olmaktadır.

Doktor Feridun Kunak Mail Adresi: 
op.dr.feridunkunak@gmail

Programın Email Adresi
feridunkunakshow@kanal7.com

2 yorum:

  1. merhaba hocam adim aynur 44 yasindayim iki kiz cocuk annesiyim bdnim bi derdim var hocam bütün kemiklerim agriyo oda beni mutsuz yapiyo doktora gittim agri kesici verdi esim sofor ben temizliklere gidiyorum hocam sizden yardim istiyorum allahin izniyle beni ararmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ferudun Kunak beyin whatsapp nosu ve iletişim numaraları yukarıda belirtilmiştir. Lütfen bu numaralardan ulaşmaya çalışın.

      Sil