2. Sayfa İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

2. Sayfa İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

2. sayfa iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı
2. Sayfa İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

2. Sayfa Müge ve Gülşen'in sunumuyla 29 Ekim'den itibaren her gün 9.30'da  Kanal D' de canlı yayına başlamıştır. Magazin programları arasında en çok sevilen ve senelerdir yayınına devam eden programın çok büyük bir seyirci kitlesi vardır. Bir çok kanalda yayın yapan program yeni yayın döneminde Kanal D ile seyircileri ile buluşmaktadır. Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı ile onlara ulaşabilir, söylemek istediğiniz, yorumlarınız yada görüp duyduklarınızı bildirmek için bu numaraları kullanabilirsiniz.
Başarılı magazinci Gülşen Yüksel Salt 24 Haziran 1977 yılında İstanbul'da doğmuştur.  2015 yılından beri 2. Sayfa programını yapmaya başlayan ünlü magazinci bir çok gazetede çalışmıştır. Gülşen Vatan gazetesinde magazin müdürü olarak çalışmış ondan sonra ise Sabah gazetesinde çalışmıştır. 2012 yılında Metin Salt ile evlenmiştir. Müge Dağıstanlı ile birlikte çok iyi bir ikili olan ünlü magazinci yazdığı köşe yazıları ile çok sevilmektedir.
Müge Dağıstanlı 1968 yılında  İstanbul'da doğmuştur. Bir çok gazetede köşe yazarlığı yapmış olan ünlü magazin programcısı Müge Dağıstanlı 2017 yılında evlenmiştir. Nikah şahitliğini ise birlikte program yaptığı Gülşen Yüksel yapmıştır. Şu an ise Posta gazetesi magazin müdürlüğünü yapmaktadır. Çok sevilen magazin yazarı 2. sayfa programına 2012 yılında arkadaşı Gülşen Yüksel ile birlikte başlamışlardır. Bir çok kanalda yayın hayatına devam eden program en son Tv2'de yayınlanmaktaydı. Şimdi ise Kanal D'de yeni yayın hayatına başlamıştır. Onlara ulaşmak, video ve mesajlarınızı 2. sayfa iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattından ulaştırabilirsiniz.
Müge ve Gülşen'in yorumları ile magazin haberleri, özel röportajlar ile gündemin nabzını tutmaktadır. Özel ve ünlü konukları ile yaptıkları söyleşiler ile çok ilgi görmektedir. 

2. Sayfa İletişim Numarası

2. sayfa iletişim numarasını kullanarak Müge ve Gülşen'e ulaşabilirsiniz.
0 212 478 00 88
Kanal D iletişim numarasını kullanarak yada Müge Ve Gülşen Twitter ve Instagram adreslerinden çok rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Müge Ve Gülşenle 2. Sayfa Instagram Ve Twitter Adresi

@2.sayfaofficial

2.sayfaofficial@MugeVeGulsen

Twitter ve Instagram adreslerini kullanarak Müge ve Gülşen'e ulaşabilir, onlara mesaj gönderebilirsiniz.

2. Sayfa WhatsApp İhbar Hattı

0 535 961 60 60
Çektiğiniz video, fotoğraf, ses kaydı yada mesajlarınızı 2. Sayfa Whatsapp ihbar hattından ulaştırmanız mümkündür. Kanal D iletişim numarası, 2. Sayfa iletişim numarasından mesaj, bilgi, ihbar, söylemek istediğiniz konular, canlı yayına bağlanmak isterseniz bunun için ulaşabilirsiniz.

Kanal D  İletişim Numarası
0 212 478 00 88

Mail Adresi
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr

Bize Yazın Adresi
bizeyazin@kanald.com.tr

3 yorum:

  1. Mugecigim ne olur su semra kaynanaya sorarmisini 15 yil once program program gezerken para aldi iddalarini yalanliyordu simdide diyorki 15 gunluk pazar parasi aldim diyor o kizcagazin vebalini aldi daha cok ceker helallessin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili okurumuz düşünce ve önerilerinizi sizler için verdiğimiz 2. sayfa iletişim numaralarına bildirebilirsiniz.

      Sil
  2. kenan bey benim gibi ögrendi müge hanım

    YanıtlaSil