Vazelin Göğüs Büyütür Mü? | rnc8.org

Vazelin Göğüs Büyütür Mü?

Vazelin Göğüs Büyütürmü?

Vazelin Göğüs Büyütür mü?

Vazelin göğüs büyütür mü sorusu kadınlar tarafından çok sorulmaktadır. Vazelinle göğüs büyütme yöntemi sonrası pek çok kadın göğüslerinde gözle görülür bir değişiklik olduğunu söylemektedir. Kadınlar için göğüs bölgesi çok önemlidir. Kadın vücudunun en önemli parçası olan göğüslerin daha dolgun ve istenilen ölçülerde olmasını tüm kadınlar istemektedir. Bu yüzden de bir çok göğüs büyütme ve dolgunlaştırma yöntemi denenmektedir. Kadın göğsü bir süt bezesidir ve zamanla deformasyona uğramaktadır. Her kadının vücut yapısı birbirinden farklıdır. Bazı kadınları göğüsleri çok daha küçük olmaktadır. Bazen de zamanla süt veren anne olan kadınların göğüslerinde ister istemez sarkma olmaktadır. Göğüs büyütmek için pek çok yöntem vardır. Bunlardan en kalıcı olanlar estetik cerrahi yöntemi ile yapılan uygulamalardır. Cerrahi uygulamalar sonucunda göğüsler istenilen büyüklüğe erişir. Göğüs içerisine silikon konarak istenilen büyüklüklerde göğüslere erişilebilir. Bunun yanında vücut yağlarının göğse konması işlemi de bir cerrahi işlemdir. Bu işlemler maddi acıdan pahalı olmasına rağmen en kalıcı ve kısa çözümlerdir. Pek çok kadın cerrahi işlem geçirmek istememektedir ve kendi çabaları ile egzersizler ve vazelinle göğüs büyütme yöntemi gibi uygulamalarla kendi çabaları ile istedikleri göğüs ölçülerine erişirler.
Vazelinle Göğüs Büyütme

Vazelinle Göğüs Büyütme

Vazelin göğüs büyütürmü sorusunun cevabı evet büyütür. Bir çok kadın göğsünü ve kalçasını bu şekilde büyütmüştür. Özellikle Avrupa'da bu yöntem çok uygulanmaktadır. Son senelerde Avrupa'da uygulanan bu yöntem bizim ülkemizde de duyulmuş ve uygulanmaya başlanmıştır. Göğüs büyütme yöntemi olarak bilinen vazelinle göğüs büyütme yöntemi aslında vazelin kalça büyütme yöntemi olarak da yapılır ve çok da başarılı sonuçlar alınmaktadır.
Vazelin antiseptik özellikte olan ilaç sektöründe bu özelliği ile yara tedavilerinde kullanılan kremlerin ve merhemlerin ana maddesi olarak kullanılır. Bu yüzden göğse sürülmesinde asla bir sakınca yoktur. Aynı zamanda vazelin bir çok kozmetik malzemesinin de gene antiseptik özelliği ile ana maddesini oluşturmaktadır. Kırışık kremleri başta olmak üzere bir çok yüz ve el kreminin içeriğinde ana madde olarak kullanılır. Saç bakımında, gürleştirmekte ve dökülmelerini önlemekte uygulamalar yapılır ve özellikle saç kırıklarını onarmaktadır. Saç diplerine sürüldüğünde antiseptik özelliği ile deri hastalıklarını yok eder. Kirpik ve kaş bakımında da kullanılan kremin bir çok faydası vardır. İçeriğinde mineral yağlar bulunan vazelin çok faydalı bir kremdir.
Vazelin aynı zamanda da dudak dolgunlaştırıcısı olarak kullanılır. Dudakları vazelin ile her gün ovmak dudakların daha dolgun görünmesini ve zamanla da dolgunlaşmasını sağlamaktadır. İçeriğindeki mineral yağlar deri tarafından çekilir ve bulunduğu yerde bir miktarı zamanla kalırlar. Antiseptik özellikte olan bu yağların vücut acısından hiç bir zararı yoktur ve aksine çok faydalıdır. Sürüldüğü yerdeki deriyi besler ve bu deri üzerindeki mikrop, bakteri ve mikroorganizmaları öldürür. Selülit tedavisinde de kullanılan vazelin ile selülitli yerler ovulur ve her gün düzenli masaj yapılır ise bu sorunu da ortadan kaldırmaktadır.
Vazelin İle Göğüs Büyütme Yöntemi

Vazelin İle Göğüs Büyütme Yöntemi

Vazelin göğüs büyütürmü sorusuna verdiğimiz cevaba gelecek olursak vazelin göğüs büyütme nasıl yapılır? Uygulama nasıl olmalıdır?
  • Vazelinle göğüs büyütme yöntemi masaj yolu ile uygulanmaktadır.
  • Bir parça vazelin kremi iki elimize alıyoruz ve göğüslerimize masaj yaparak iyice yediriyoruz. 
  • Göğüs uçlarından itibaren tüm göğse sürüyoruz.
  • Sağ elle sağ göğse, sol elle de sol göğse dıştan içe doğru masaj yapıyoruz.
  • Elimizdeki krem bitince yenisini alıyoruz ve bu şekilde tam 15-20 dakika masaj yaparak vazelini göğüs alana kadar masaj uygulaması ile yediriyoruz.
  • Bu uygulama her gün göğüsler istenilen büyüklüğe erişene kadar yapılır.
  • İstenilen büyüklüğe erişen göğüslere de en az haftada bir aynı uygulama devam edilir.
  • Uygulamanın başarılı olabilmesi düzenli şekilde yapılmasına bağlıdır.
Vazelin Kalça Büyütme

Vazelin Kalça Büyütme

Vazelin kalça büyütürmü sorusuna zaten makalemizde cevap verdik. Vazelin kalça büyütme yöntemi de aynen göğüste olduğu gibi masaj yolu ile yapılmaktadır. Dıştan içe doğru yapılan masaj ile uygulama 15-20 dakika kalçanın alabildiği kadar vazelin sürülerek yapılır. Bu uygulama ile kalçadaki selülitler, çatlaklar da zamanla kaybolmaktadır. Cildi besleyen vazelin ile sadece büyütme işlemi yapılmaz kalça kaslarının da kuvvetlenmesi sağlanmış olur.
Göğüs ve kalça kaslarının kuvvetlenmesi göğüslerin ve kalçanın çok daha sert ve dolgun görünmesine neden olur. Bu nedenle öncelikle göğüs kaslarına yönelik egzersizler yapılmasının göğüs kaslarının kuvvetlenmesinde çok faydası vardır. Kalça egzersizleri de yapmak kalça kasları için faydalıdır ve bir bütün içerisinde yapılır ise çok daha faydalı olur. Vazelinle göğüs büyütme ve kalça büyütme yapan kişilerin hangi bölgeyi büyütmeye yönelik işlem yapacaklar ise o bölgeye yönelik egzersiz yapmaları çok daha faydalıdır. Uygulama bütünlük içerisinde yapılır ise çok daha başarılı ve kısa zamanda sonuç verir.
vazelin göğüs büyütme

Tüm Dünya'da 100 yılı aşkındır kullanılan bu krem yeni yeni ülkemizde de yaygın kullanılmaktadır. Dünya kadınları özellikle Avrupalı kadınlar bu uygulamayı çok uzun yıllardır yapmaktadır. Bu uygulamanın bir çok faydası da vardır. Öncelikle göğüs kaslarını kuvvetlendirmektedir. Her gün düzenli yapılan masaj ile göğüs kasları kuvvetlenir ve göğüs daha sert ve dolgun bir görünüme erişir. Vazelinle göğüs büyütme yöntemini uygulayan kadınların yaptığı açıklamalara göre bu işlem son derece başarılıdır. Bir çok kadın bu uygulamayı denemiş ve memnun kalmıştır.
Vazelin kalça büyütme ve göğüs büyütme uygulamasını yapan kadınlardaki cilt derisindeki çatlaklar da yok olmaktadır. Uygulamanın faydalarından biri de göğüs ve kalçalardaki çatlakları yok etmektedir. Ayrıca uygulama sırasında yapılan masaj ve vazelini deri çektiği için göğüs içerisinde oluşan beze ve kistlerde zaman içerisinde küçülerek yok olurlar. Bir çok kadın göğsündeki kistleri küçültmekte  ve yok olduğunu özellikle yağ bezelerinin tamamen küçülüp kaybolduğunu söylemektedir. Sadece vazelin ile göğüs büyütme yapılmamakta bir çok faydası da olmaktadır.
Kalça ve göğüs büyütme esnasında yapılan masaj kan dolaşımını arttırmaktadır.

21 yorum:

  1. Selam hic kullanan varmi acaba bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet denenmiş bir yöntemdir. Başarılı olduğu söylenmektedir. Her gün düzenli yapılan masajla toparlayıp şekilde vermektedir.

      Sil
  2. pekı herhangı bır markanınkı olurmu yoksa bellı markalarınkınımı almak gerekır,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaliteli markaların almanızı tavsiye ederiz. Hiç bilinmedik olan bir kremin içeriğinin tam olarak vazelin olup olmadığını bilemeyiz. Sağlığınız için önemli bir uygulama olduğu için adı bilindik, kaliteli ürünler tercih etmenizi öneririz.

      Sil
  3. Ben eczaneden alıyorum vede kullanıyorum ve baya etkisi var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fayda görmenize sevindik.

      Sil
    2. Ne marka alıyorsun kullanıyorsun kutusunun fotografını atabilirmısın rica etsem herhangı bı vazelin olurmu acaba marka onemlımı

      Sil
    3. İyi marka kullanın lütfen marka önemli değil önemli olan kaliteli olmasıdır.

      Sil
    4. Gerçekten faydasını gördünüz mü ne kadar bi süre kullandınız

      Sil
  4. Göğüs ucunada suruyoruz değilmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, göğüs ucundan itibaren tüm göğüs bölgesine sürülmektedir.

      Sil
  5. Deneyip görelim inşallah faydası olur 1 ay sonra tekrar yazacağım:)

    YanıtlaSil
  6. Ya nekadar sure yapmaliyiz bu uygulamayi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstenilen büyüklüğe gelene kadar bir kaç ay yapabilirsiniz. İstediğiniz büyüklüğe geldiğinde en az haftada bir korumak amaçlı yapılmasını önerilmektedir.

      Sil
  7. Yaş önemli mi bu yöntemi denerken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulama yapacak olan kişilerin gelişme çağını doldurmuş olması gerekmektedir.

      Sil
  8. Peki göğüs toparlanır mı iki çocuk emzirdim baya gögsum küçüldü ve vazelin hangi markayı kullansam iyi yardımcı olun lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göğüs kendini toparlamaktadır. Yapılan masaj ile göğüs şekillenir. Lütfen denerken iyi marka kullanın. Biz size marka ismi veremiyoruz.

      Sil
  9. Pembe vazelin mi beyaz vazelin mi farkeder mi yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz vazalin çok daha faydalı olur.

      Sil