Bağırsak Temizliği Kilo Verdirir Mi? | rnc8.org

Bağırsak Temizliği Kilo Verdirir Mi?

Bağırsak Temizliği Kilo Verdirir Mi?

Bağırsak Temizliği

Bağırsak temizliği kilo verdirir mi sorusu bir türlü kilo veremeyen ve bağırsak detoksu yapmak isteyen kişilerin merak konusudur. Bu temizliği yapmadan kilo vermek çok zor öncelikle bunu bilmemiz gereklidir. Bağırsaklar vücudun lavaboları gibidir ve onu temizlemeden lavabonun açılmasını bekleyemeyiz. Bağırsaklar yediğimiz yağlı gıdalar ile tıkanır ve burada atık maddeler birikir. Bu biriken atık maddeleri atmak bile ciddi kilo kaybına neden olur. Bağırsak temizliği kaç kilo verdirir?
Yediğimiz yağlı yiyecekler bağırsaklarda yavaş ilerler ve mukus salgılanmasına neden olur. İltihaplanmalar ve buna benzer hastalıklar ile bu mukus bağırsaklara yapışır ve bağırsaklarda kitle birikimine neden olur. Mukus ağırdır ve bulunduğu bağırsağa yapışma eğilimindedir. Zamanla bu kitleler bağırsak içerisinde fazladan yer kaplar ve bağırsağın işlevini görmesine engel olur.
Midede öğütülen yiyecekler bağırsaklara gönderilir ve bağırsaklar burada onların vitaminini ve minerallerini alır katı halde dışarı atarlar. İşlevini göremeyen bağırsak tam olarak yediğimiz ve iştiğimiz vitaminleri alamazlar. Bu bizde halsizliğe, uykusuzluğa, beyin işlevlerinin tam yapılmaması gibi bir çok soruna neden olur. Yapılan hiç bir diyette tam anlamıyla fayda sağlamaz.
Bağırsak Temizliği

Bağırsak Temizliği Kilo Verdirir Mi?

Diyet yapan kişiler zaman zaman ne yesem yarıyor bir türlü kilo veremiyorum derler. Bunun sebebi ise buradaki biriken atıklar ile bağırsağın işlevini yapamamasıdır. Mukus yüzünden metabolizma yavaşlar ve yediğimiz hiç bir şeyin doğru düzgün vitaminini alamayız. Halsiz ve bitkin düşeriz. Enerji ihtiyacı olduğu için de vücut hep tatlı şeyler ister. Ancak şekerli şeyler yenir ise enerji sağlanabilir. Aslında bu temizlik tam olarak yapılır ise bağırsaklar tertemiz olur ve vücut sağlığına kavuşur. Mutlaka bağırsak detoksunu senede 2 defa yapmalısınız. Ancak o şekilde istediğiniz kiloya erişebilirsiniz. Bu detoksu hayatınızın bir parçası haline getirdiğiniz taktirde zaten kilo probleminiz olmayacaktır. Kesinlikle bağırsak temizliği ilk başta 1 hafta yapılmalıdır. Çok kolay bir detokstur ve aç kalmak gibi bir şey söz konusu değildir. Zaten bir hafta sonunda bağırsaklardaki fazlalıkların atılması ile ciddi bir kilo kaybı olur.
Bağırsak Temizliği Kaç Kilo Verdirir?

Bağırsak Temizliği Kaç Kilo Verdirir?

Bağırsak diyetini bir hafta yapan normal kiloda biri en az ilk başta 2 kilo fazlalık atıklardan verir. Buradaki kilo kaybı bağırsaklardaki fazla atıkların yoğunluğu ile orantılıdır. Bunun yanında kilolu birinin verdiği kilo ise 5-6 kiloyu bulabilir. Bu sadece atıkların kilosudur. Bunun yanında yaptığı detoks ciddi kilo vermeye sebeptir. Bağırsak temizliği bitiminde bağırsaklar çok daha iyi emilim yaptığı için yapılan rejim çok daha işe yarayacaktır. Fakat bu temizliğe devam edilir ise başka bir diyete de gerek yoktur. Bu diyeti hayat tarzı haline getiren kişiler çok daha sağlıklı bir yaşam sürerler. Diyete başlamadan sabah aç karna tartılın ve diyet bitiminde de tartılınca aradaki farkı göreceksiniz. Bu farka inanamayacaksınız. İshal olduğunuz için çıkan pisliğin içerisindekileri gördüğünüz de ise ne kadar faydalı bir şey yaptığınızı anlayacaksınız. Bağırsak temizliği sadece kilo vermek için  değil bir çok sebepten yapılmaktadır. Ne yerseniz yiyin bu temizliği yapmazsanız vitaminlerini tam olarak alamazsınız. İlaç kullanıyorsanız tam etki yapmaz. Sağlığınız zaman içerisinde bozulur ve bir çok hastalığa sahip olursunuz. Mutlaka sene de en az iki kez bu temizlik yapılmalıdır. Bağırsak temizliği kilo verdirir mi sorusunu soranlar verdikleri kiloları bize yazsınlar lütfen.

Bağırsak temizliği nasıl yapılır? Bağırsak temizliğinin nasıl yapılır ve faydaları nelerdir çok detaylı anlatılmıştır. Neler yiyebiliriz ve bu diyeti nasıl yapmalıyız. Hemen okuyun.

Hiç yorum yok