Mağazanın her bir bölümünü aydınlatmak için hangi ışık daha uygundur? | rnc8.org

Mağazanın her bir bölümünü aydınlatmak için hangi ışık daha uygundur?

Birçok tüccarın istatistiklerine ve deneyimine dayanan mağaza aydınlatması, mağaza ziyaretlerini ve nihayetinde satışları artırmada doğrudan ve olumlu bir etkiye sahiptir. Bu yazımızda aydınlatma için mağazanın farklı bölümlerini inceledik ve bir mağazanın veya ticaret merkezinin her bir bölümü için hangi ışığın daha uygun olduğunu belirledik.

Mağaza aydınlatması

Genel olarak mağaza aydınlatması, farklı ışık modlarına ve ışık miktarlarına sahip çeşitli ışıklar içermelidir. Mağazadaki tek tip aydınlatma monoton ve sıkıcı görünebilir. Bu nedenle mağazanın farklı bölümlerinde ışıkta çeşitlilik yaratarak dekorasyonunuzun yaratıcı görünmesine ve her bölümün temel bir şekilde aydınlatılmasına yardımcı olun.

Mağaza aydınlatma tavsiyesi için aşağıdaki düğmeyi tıklayın.

Ücretsiz mağaza aydınlatma danışmanlığı
Mağaza Işık

Vitrin aydınlatması

Vitrininiz, müşterileriniz olabilecek yoldan geçenlerle ilk karşılaşmanızdır. Bu nedenle vitrin aydınlatması en çok ışık alacak şekilde (yaklaşık 1000 ila 1500 lux) yapılmalıdır. Bu nedenle, pencere aydınlatması düşünüyorsanız, 60 watt'lık ray lambası, 60 watt'lık COB yuvarlak gömme ışık veya AR111 çoklu ev lambaları gibi daha güçlü lambaları tercih edin.

Müşterilerin yolunu aydınlatmak

Bir kişinin vitrindeki ürünlerinizin iyi aydınlatılmasından etkilendiğini ve mağazanıza girdiğini varsayalım. Bir sonraki adım nedir? İstenilen bölüme nasıl yönlendirilir? Tabiki, her müşteri için onlara rehberlik edecek bir satış elemanınız olamaz, bu nedenle mekanın dekorasyonu bunun bir kısmını yapabilir. Müşteri ve ziyaretçileri istenilen bölümlere yönlendirmek için ray aydınlatması veya lineer aydınlatma kullanabilirsiniz. Bilimsel olarak insan gözü çizgileri takip ederek başlangıcını ve sonunu arar.

Bu nedenle müşterilerin gözlerini mağazanın en çok ilgilendiğiniz bölümüne göre yönlendirebilirsiniz. Lineer ışıkların avantajı, alan planınıza bağlı olarak çok fazla esnekliğe sahip olmaları ve farklı şekillerde özelleştirilebilmeleridir.

Mağaza içi aydınlatma ürünleri

Yolculuğu boyunca mağazada en sevdiğiniz noktalara yönlendirilen kişi, artık tercih ettiği nihai ürünü seçmek zorundadır. Bu noktada ürünün doğru ve ilkeli aydınlatılması en gerekli ve önemli noktadır. Doğru aydınlatma, ürünlerin üzerine sadece çok fazla ışık gelmesi gerektiği anlamına gelmez, bunun yanında ürün ve eşyaların renk netliği de CRI>95 olan lambalarda gözlenen bir diğer önemli noktadır. Bu nedenle, çeşitli aydınlatma ürünleri pazarında, bu noktaları karşılayan ışıkları tercih edin. Ürün aydınlatması için önerimiz bol ışık alan ve hareket ettirilebilen ışıklar kullanılmasıdır. Ek olarak, doğrusal ışıklar her zaman kullanışlıdır.

Çerçeve içinde dönebilen AR111 Sıva altı armatür , ray armatür, 60 watt ve 35 watt sıva altı aydınlatma bir mağazanın ürünlerini aydınlatmak için çeşitli ışıklar arasındadır.

Dekoratif aydınlatmayı ihmal etmeyin!

Genellikle müşteriler, görünüm özelliği olan herhangi bir iyi mağazayı hatırlayacaktır. Mağazanızdaki bu özelliğin dekoratif ve özel aydınlatma olması güzel. Dekoratif aydınlatma, detaylara duyarlı bir marka ya da mağaza olarak sizi müşterilere ve alıcılara tanıtır. Bu yüzden bu tür bir aydınlatmayı ihmal etmeyin. Çift taraflı asılı çokgen doğrusal ışıklar, Edison dekoratif ışıklar veya diğer dekoratif ışıklar gibi alışılmadık geometrik şekillere sahip ışıkların kullanımı bu tür ışıklardır.

Yukarıdaki noktalar, farklı ticari alanlarda mağaza aydınlatması için en önemli noktalardı. Ücretsiz aydınlatma danışmanlığı, Ecowat'ın özel aydınlatma ürünlerini incelemek ve sipariş etmek için ecowat adresindeki web sitemizi ziyaret edin veya 0212-2115000 numaralı telefondan bizi arayın.

Hiç yorum yok