Pedagog Desteği ile Sorunlar Geride Kalıyor | rnc8.org

Pedagog Desteği ile Sorunlar Geride Kalıyor

Aileler özellikle pandemi süreci sonrasında çocuklarıyla olan düzen ve gidişatta zorlanmaya iyiden iyiye başladı. Çocuk ve ergenlerde birçok psikolojik rahatsızlık ve patoloji görülebiliyor. Yetişkinlerde gördüğümüz tahammülsüzlük, öfke patlamaları, stres, ekonomik problemlerle baş etmek gibi durumların yanında çocuk psikolojisi de bozunuma uğradı.

Çocuk psikolojisi ve problemleri alanında ülkemizde çalışan uzmanlar çocuk psikologları ve pedagoglardır. 0 – 12 yaş grubu arasında pedagog uzmanı çalışırken 12 – 18 yaş arasında ergenlik çağı problemlerine yoğunlaşmış uzmanlar birçok danışma konusuyla ilgili psikoterapi ve çeşitli metodlarla çalışırlar. Birçok hassas durumda İzmir pedagog desteği ile aileler ve çocuklar sıkıntılarının üstesinden gelebilmektedir. Yalnız olarak halledemediğiniz durumlarda uzman desteği ihtiyacınız olan tek seçenektir. Psikoloji mezunu olan pedagoglar çocuk ve ergen alanında profesyonel ve bilimsel tekniklerle nefes olmaktadır.
Pedagog Desteği ile Sorunlar Geride Kalıyor

İzmir Pedagog Desteği Hangi Konularda Çalışır?

İzmirde pedagog arıyorum diyor ve çocuğunuzda bazı psikolojik sorunlar gözlemliyorsanız başlıca ailelerin başvurduğu rahatsızlık ve durumlara değinelim.

Çocuklarda psikolojik sorunlar doğumla beraber gelebilen organik farklılıklar olabildiği gibi doğum sonrasında çevresel faktörlerden dolayı gelişen patolojiler de mevcut olabiliyor. Ebeveynler, yakınlar kendi gözlemlerince başvursa da uzman gerekli tespitleri ve teşhisleri koyuyor.

İzmir pedagog merkezine en sık başvurulan rahatsızlıklar dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, disleksi, otizm şüphesi, öfke patlamaları, okula uyum sorunları, anneye bağımlılık, telefon tablet bağımlılığı, karşı olma karşı gelme bozukluğu, ağlama krizleri, karanlık korkusu, fobiler, alt ıslatma kaka tutma, sınav kaygısı gibi sorunlardır. Bu sorunlar başat olarak sık görülmekle birlikte her vaka kendine özgü sorunlar barındırır. İzmir pedagog uzmanı itinayla yaklaşarak ebeveynlerin başvurduğu sorun bulunuyor mu, varsa başka sorunlar mevcut mu tarama, gözlem yapar ve aileyi bilgilendirir. Nasıl bir çalışma gerekiyor taslak çıkarır ve ilerler. Psikolog Kağan AY ve ekip arkadaşı Pedagog Gülşah Durantaş İzmir’de çocuk ve ergen terapisi alanında yüzlerce aileye danışmanlık ve terapi desteği ile yüzleri güldürmekte ve önerilen uzmanlar olarak görülmektedir.

İzmir Pedagog Fiyatları Ne Kadar?

İzmirde pedagog fiyatları semte, kuruma, uzmana göre değişkenlik göstermektedir. Uzmanın deneyimi, hangi konularda çalıştığı, aldığı eğitimler gibi faktörler ücretlerde etkilidir. Genel itibariyle çocuk psikoloğu ve pedagog ücretleri 300 tl ile 700 tl arasında değişmektedir. Pedagoji seansları ortalama 50 dk ile 1 saat arası sürer, bazı seanslarda sadece çocukla bazı seanslarda ailelerle geribildirim, yönlendirme, bilgi alma seansları yapılabilmektedir.

Karşıyaka Uzman Pedagog Merkezi

Karşıyaka pedagog uzmanı bu semtte tavsiye edilen çocuk psikoloğu olarak gösterilen uzmanlara verilen sıfattır. Tecrübe ve çocuklarla iyi bir iletişim kurmak, güleryüz, pozitif enerjinin hem çocuk hem aile tarafından hissedilmesi, patoloji ve problemlere hakimiyet gibi birçok alanda yetkinlik isteyen pedagoji alanında yukarıda belirttiğimiz psikolojik danışma alanlarında çalışılır.

Şuan aktif olarak danışanlarını görmeye devam eden ve Kağan AY Danışmanlık bünyesinde Karşıyaka Pedagog uzmanı olarak görev alan Gülşah Durantaş ailelerin ve gelecekteki yetişkinler olan şuanki küçüklerimizin destekçisi ve problemlerini çözmede ilk akla gelen isimdir. Randevu usulü çalışan uzman, eğitim ve seminerler de vermektedir. Sizin de Karşıyaka’da pedagoji desteği ihtiyacınız varsa kuruma iletişim bilgilerinden ulaşıp destek konusunda bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Hiç yorum yok