Güzel Gıda Pharma Ürünleri | rnc8.org

Güzel Gıda Pharma Ürünleri

Bugüne kadar tanıştığım ve kullandığım güzel ürünleri size filtresiz aktarmaya çalıştım. Yine birtakım güzellikler buldum ve hemen klavyeme sarıldım.

Bugün size Güzel Gıda’nın pharma kategorisinde yer alan ürünlerinden bahsedeceğim fakat öncelikle Güzel Ada Gıda ile bir tanışın isterim:

Güzel Gıda, sağlıklı yaşam için sporla birlikte doğru beslenmenin de önemini fark etmiş, bu düsturu bizzat kendi hayatında da uygulamış ve bu doğrultuda glutensiz, vegan, organik gıda ürünleri sunarak markalaşmış yerli bir aile firması.

Glutensiz un çeşitleri, vegan ürünler, ham kakao ürünleri, organik glutensiz yulaf ezmeleri, sağlıklı atıştırmalar, organik baharatlar; hepsi özenle seçilmiş pek çok ürünü bünyesinde barındırıyor Güzel Gıda.

Ürün gamının %88’i, yurt dışında da geçerli Organik Tarım sertifikalarına sahip olan Glutensiz, Vegan/Vejetaryen diyete uygun, Helal ve kosher ürünleriyle Güzel Gıda; Pharma markasının altındaki özel ürünleriyle de göz dolduruyor.

Ekiminden hasadına hiçbir atık, sentetik gübre, koruyucu ve benzeri maddelerle teması olmayan tertemiz ağaçlardan toplanan ürünler; buharlı sterilizasyondan geçirilip kavanozlanarak sofralarımıza ulaşıyor.

Çeşitlerine göre ısıl işlem görmemiş, yakılmadan hazırlanmış, ışınlanmamış, katkısız, gluten bulaşması olmayan organik sertifikalı ürünleriyle Güzel Gıda; sofralarda güvenle tüketebileceğimiz ürün yelpazesine sahip.
Güzel Gıda Pharma Ürünleri

Güzel Gıda Pharma Ürün Çeşitleri

Organik, vegan, sağlıklı ve glutensiz beslenme ürünlerine adeta kendini adayan Güzel Gıda’nın Pharma markası altında iki adet ürünü var. Bu ürünler de Güzel Ada Gıda’nın tüm ürünleri gibi doğal ve tertemiz.

Güzel Ada Gıda kurucuları, kendi sofralarına getirmedikleri, sevdiklerine yedirmedikleri hiçbir ürünü kendi ürün skalalarında bulamayacağımızı söylüyorlar; yani ürünlerde GDO, Emülgatörler, Aromalar, Renklendiriciler, MSG, Koruyucular kesinlikle yok.

Web sitelerinde satışa sunulmakta olan ürünlerin hiçbirinin mevzuat gereğince internetten satışı mümkün olmayan tıbbi cihazlar veya ilaç niteliğinde olmadığının da altını çiziyorlar.

Sitede ilgili yasal mevzuat düzenlemeleri gereğince gıda ürünleriyle ilgili endikasyon veya hastalık adı belirtilerek sağlık beyanı ve tanıtım yapmıyorlar.

Güzel Gıda’nın pharma ürünleri doğal takviye edici gıdalardan oluşuyor:

%80’i lif olan, karnıyarık otundan oluşan, glutensiz unla yapılan tariflere kıvam veren, aynı zamanda sıvıyla karıştırılarak içecek olarak da tüketilebilen Organik Psyllium ve

Uzmanlar tarafından anne sütünü ve testosteronu artırdığı, kan şekerini dengelediği belirtilen, çemen otu tohumundan oluşan, ayurvedik beslenmede oldukça yeri olan, soslara, kahvaltılıklara, et yemeklerine, turşulara, çorbalara katılarak tüketilen Organik Fenugreek, Güzel Gıda’nın gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz doğal takviye gıdaları.

Güzel Gıda’nın doğal hasat ürünleri mümkün mertebe yerli üreticilerden elde ediliyor. Ülkemizde üretimi olan bir ürünse asla yurt dışından tedarik edilmiyor.

Bu takviye edici ürünler de tüm Güzel Ada Gıda ürünleri gibi glutensiz, vegan ve organik.

Güzel Gıda’nın organik psyllium - karnıyarık otu tozundan satın almak için buraya göz atabilirsiniz: https://www.siparis-guzelgida.com/?s=psyllium&post_type=product

Güzel Gıda’nın organik fenugreek - çemen otu tozu ürününden sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.


Hangi Pharma Ürününü Nerelerde Kullanabilirim? Pharma Ürünlerinin Kullanım Alanları

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı takviye edici gıdaları normal beslenmeyi takviye etmek amacıyla, vitamin, mineral, protein, karbonhidrat, lif, yağ asidi, amino asit gibi besin öğelerinin veya bunların dışında besleyici veya fizyolojik etkileri bulunan bitki, bitkisel ve hayvansal kaynaklı maddeler, biyoaktif maddeler ve benzeri maddelerin konsantre veya ekstraktlarının tek başına veya karışımlarının kapsül, tablet, pastil, tek kullanımlık toz paket, sıvı ampul, damlalıklı şişe ve diğer benzeri sıvı veya toz formlarda hazırlanarak günlük alım dozu belirlenmiş ürünler olarak tanımlamış.

Güzel Gıda’nın takviye ürünleri de bu kapsama uyan, günlük alım dozu belirlenmiş ürünler.

Peki nerede, nasıl kullanacağız bu mis gibi ürünleri?

Organik Psyllium - Karnıyarık Otu Tozu Nerelerde Kullanılır - Kullanım Alanları Nelerdir?

Daha önce karşıma çıkmamıştı ama meğer karnıyarık otu tozu, sarı ve siyah renk olmak üzere iki farklı renkte yetişmekte olan sağlıklı bir bitki çeşidi imiş.

İki kaşık tozu bir bardak kaynar suya katıp çay şeklinde tüketilmesi öneriliyor. Günde iki kez tüketilebileceği söyleniyor. Ayrıca hazırladığımız smoothielerin içine, çorbalara veya günlük yemeklere de katılabiliyor.

%80 i lif olan bu güzellik, Güzel Ada Gıda Pharma markasında günlük kullanımınız için içinde ölçü kaşığı ile birlikte geliyor.

Ayrıyeten aynı ölçü kaşığı ile glutensiz undan yaptığınız her şeye esneklik vermesi açısından da ekleyebilirsiniz.

Psyllium’un Faydaları Nelerdir? Karnıyarık Otu Tozunun Faydaları Nelerdir?

  • Psyllium’un mineral ve vitamin deposu olduğu, kaliteli lifler barındırdığı belirtiliyor.
  • Lif desteğinin yemeklerden sonra kan şekeri yükselmesini kontrol altına aldığı, insülin ve kan şekeri düzeylerini ise aşağı çektiği gösterilmiştir.
  • Özellikle psyllium gibi suda çözünen liflerin kepek gibi başka lif türlerine göre daha etkili olduğu belirtiliyor.
  • Jel oluşturan lifler gıdaların sindirimini yavaşlattığı ve kan şekeri düzeylerinin düzenlenmesine yardımcı olduğu bilimsel araştırmalarda bahsedilen bir durum.
  • Uzmanlarca, psyllium tüketiminin antioksidan etkisi yaratıp pek çok sayıda dış etmene karşı oldukça koruyucu olduğu söyleniyor.

Organik Fenugreek - Çemen Otu Tozu Nerelerde Kullanılır - Kullanım Alanları Nelerdir?

Açıkçası doğada kendiliğinden yetişen otsu bir bitki olan çemen otu tohumunu da daha önce duymamıştım.

Güzel Gıda, ürünle birlikte gelecek ölçü kaşığıyla, istediğiniz sıklıkta, özellikle tadı yoğun olan içeceklerinize katmanızı ve bir dikişte içmenizi tavsiye ediyor.

Çemen otu tozu, baharat olarak da kullanılabiliyor. Soslara, kahvaltılıklara, hatta pastırmalara ekleniyor. Aromatik tat kattığından et yemeklerinde, turşularda, çorbalarda tercih ediliyor.

Çemen otu tozunun Faydaları Nelerdir? Fenugreek Tozunun Faydaları Nelerdir?

Güzel Ada Gıda, bu doğal ve güzel ürünü; en iyi anneler ve anne adayları bilir diyor, çünkü anne sütüne olan faydalarıyla biliniyor bu güzel, doğal ürün.

Ayurvedik beslenmede yeri olan fenugreek tozunun, düzenli ve yeterli kullanımında gaz şişkinliklerine iyi geldiği, kan şekerini dengelediği, testosteronu artırdığı belirtiliyor.

Kadınlarda ise periyotların oluşumundan sorumlu olan hormonları dengelediği ve menstrüel krampları, PMS semptomlarını hafiflettiği belirtiliyor.

Güzel Gıda Pharma Ekonomik Paketler

Güzel Ada Gıda’nın ekonomik Pharma paketi olarak 1000 gr Organik Psyllium Ekonomik Paket bulunuyor.

Güzel Ada Gıda ayrıca Pharma ürünlerinin de bulunduğu, çok mantıklı, kullanışlı ve ekonomik bir set te hazırlamış, şahsen bunu tercih ediyorum alışverişimde: Glutensiz Ekmek Seti. İçinde 350 gr Çiğ Karabuğday Unu, 250 gr Organik Karnıyarık Otu Tozu, 300 gr Organik Glutensiz Yulaf olan bu set uygun fiyatıyla da kalpleri kazanıyor.

Hiç yorum yok