Kavurucu Yaz Sıcaklarından Kurtulmanın En Kolay Yolu: Doğru Klima Tercihi | rnc8.org

Kavurucu Yaz Sıcaklarından Kurtulmanın En Kolay Yolu: Doğru Klima Tercihi

Yaz aylarının kavurucu sıcaklarında kapalı ortamlarda odadaki nemden bunalıp tüm gün yapılacak işlerinizi erteliyor musunuz? Kavurucu sıcaklarda serinlemenin en iyi alternatifi kullanım kolaylığına ve kullanım alanına göre doğru klima tercihidir. Bunun için farklı olanakları ile salon, mutfak, yatak odası, kafe, restoran, ofis gibi kullanım yerinize uygun klima ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Kullanım yerine göre klimaların olanaklarının değişmesi sayesinde oldukça fark yaratacak bir tasarruf elde edebilirsiniz. Kullanım alanınız daha küçük bir yer ise bunun için vantilatör seçebilirsiniz. Bu şekilde hem tasarruflu bir şekilde serinlemeniz hem de alanınızı küçültmeden şık bir görünüm yaratmanız mümkündür. Bunun için tek yapmanız gereken kullanacağınız mekana ve kullanım amacına karar vermek olacaktır.
Doğru Klima Tercihi

Sıcak Havalarda Serinlemek İçin Doğru Klima Seçimi

Klima tercihinde bulunurken önceliklerinizden birisi mekan bir diğeri de kullanım amacı olmalıdır demiştik. Fakat bunlar kadar önem taşıyan iki unsur daha bulunmaktadır. Bunlardan biri enerji tasarrufu sağlayan A sınıfı klimalardır. Bu klima tercihi doğrultusunda hem masraflardan hem de kullandığınız enerjiden tasarruf ederek klimanızı daha uzun ömürlü kullanabilme şansına sahip olacaksınız. Aynı zamanda BTU kapasitesi yüksek bir seçim doğrultusunda gerekli enerji hesabına göre bir klima seçimi sayesinde cebinizi düşünmeden serinliğin keyfini rahatlıkla sürebilirsiniz. Ancak BTU tercihinde bulunurken unutmamanız gereken nokta yüksek BTU değil doğru BTU'dur. Bu nedenle BTU değerine göre klima seçerken kendi hesabınızı yapmalı ve klimayı konumlandıracağız alana en uygun BTU değerini seçmelisiniz. Bir diğer önemli unsur klimanın sessiz çalışmasıdır. Ofiste veya evde kullanacağınız klimanın ses çıkarma düzeylerini dikkat almanız serinleyeyim derken baş ağrısı yaşamamanız adına oldukça önemlidir. Bunun için A sınıfı bir klima tercihi ile en tasarruflu ve sessiz şekilde serinleyebildiğiniz bir ortama sahip olabilirsiniz.
Kavurucu Yaz Sıcaklarından Kurtulmanın En Kolay Yolu: Doğru Klima Tercihi

Hava Soğutucu ve Klima ile Serinliğin Keyfini Doyasıya Çıkarın

Kendi kendini temizleme özelliğine sahip ve odanız serinlerken içerideki hava da temizlensin istiyorsanız bu ikiliyi sağlayan en pratik seçim hava soğutucu yönünde olacaktır. Makinenizdeki etkin ve verimli filtreleme sayesinde soluduğunuz havanın temiz olmasını sağlayarak sağlığınıza sizin kadar dikkat etmektedir. Bu nedenle tozu ve poleni önleyerek temiz hava yayan seçimlerle sağlığınız daha güvendedir. Özellikle alerjik reaksiyon gösteren çocuklar ve yetişkinler için klima kadar büyük rahatlık ve hava temizleme cihazı kadar sağlıklı hava sağlar. İç ve dış ünitelerindeki soğutucu akışkan sayesinde zehirli gaz salınımını önleyen çevre dostu klima alternatiflerini tercih ederek hem kendinizin hem de ailenizin sağlığını korumanız mümkün.
 

Akıllı Çağa Akıllı Klima Yakışır

Mobil klima, değişen dünya anlayışı ile sizlerin hayatını kolaylaştırmak için birçok özelliğe sahiptir. Bulunduğunuz yerde istediğiniz oda serinliğini yakalamak için geliştirilen 'I Feel Teknolojisi' sayesinde odanızın serinlemesi çok uzun sürmeyecektir. LCD uzaktan algılamalı kumandası ile de ortam sıcaklığının mevcut durumunu oturduğunuz yerden öğrenebilir ve istediğiniz dereceye getirebilirsiniz. Wi-Fi destekli klima seçeneği sayesinde ev dışında odanızın sıcaklığını dilediğiniz anda dilediğiniz dereceye getirebilirsiniz. Klima açık mı kaldı, faturalar ne olacak derdini ortadan kaldıran bu teknoloji, hem cebinizin dostu hem de doğanın. Inverter özelliği taşıyan klima seçenekleri ile de güç tasarrufu sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda odanız istenilen serinliğe ulaştığında bu özelliği sayesinde kompresör hızı otomatik olarak kendini ayarlayacaktır.
 

Her Mekanı Serinleten Klima Seçenekleri

Her mekana uyum sağlayacak renkte ve özellikte klima tercihleri ile anında dilediğiniz oda sıcaklığını sağlayabilirsiniz. Daha küçük kullanım alanları için vantilatör fiyatları cep dostu olmakla birlikte geniş yaşam alanlarını serinletmek için çözüm olmayabilir. Bu nedenle daha büyük kullanım alanları için farklı tasarım, büyüklük ve renkteki klima seçeneklerini değerlendirmelisiniz. Klima fiyatları da vantilatör ve hava soğutucu fiyatları gibi tasarım, büyüklük ve BTU değerine göre değişim gösterir. Her bütçeye uygun ve çevre dostu klima modelleri için Koçtaş sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilediğiniz özellikteki klima ya da vantilatör modelini seçip hemen serinlemeye başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok