İp İle Yüz Germede Değişen Trend | rnc8.org

İp İle Yüz Germede Değişen Trend

Zaman içerisinde cilt sıkılığını ve elastikiyetini kaybetmeye başlar ve kişinin yüz hatları değişir. Olumsuz değişimi durdurmak ve genç bir görünüme kavuşmak için medikal estetik anlamında birçok farklı teknik kullanılır. Bu tekniklerden biri de ip uygulaması ile germe ve asma işlemidir. İp ile yüz germe yalnız yüz bölgesinde meydana gelen sarkmalar için değil aynı zamanda boyun sarkmaları ve kaş kaldırma gibi problemler içinde gerçekleştirilir. Yaş aldıkça ağız ve burun kenarında çizgiler belirginleşir, çene kontürü aşağı doğru sarkar. Bunu önlemek için askı ipleri ile ameliyatsız doğal görünüme kavuşmak söz konusudur.
İp İle Yüz Germede Değişen Trend

İp Uygulaması Neden Yapılır?

Göz kapakları düşük ve yorgun görüldüğünde estetik ipler özellikle de gençlik ipi ve Fransız askı tercih edilebilecek en iyi yöntemlerdir. Nişantaşı Estetik Kliniğinde yapılan ip uygulamasının tercih edilmesinin nedenleri;
  • Ameliyatsız olması
  • Fazla dolgu yaptırılsa da uygulanabilmesi
  • Sarkma ve kırışıklık problemine aynı anda çözmesi
  • Sonucun kısa sürede evlendirmesi
  • Günlük aktiviteleri kısıtlaması
  • Uygulama suresinin 30 dakika ila bir saat gibi kısa sürede tamamlanması
  • Lokal anestezi ile acısız uygulanması
Gerçekleştirilen uygulama ile kaşlar kalkar ve kapak düşüklüğü giderilir. Oldukça kısa sürede gerçekleştirilen uygulama sayesinde kaş yapısı estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşur, bakışlar daha enerjik ve güçlü bir ifade alır.

İlerleyen Yaşın İki Temel Belirtisi

Genetik olarak elmacık kemikleri belirgin olmayan insanlarda erken çökme belirtileri görülür yanaklar aşağı doğru sarkar. Böyle bir durum karşısında dolgu uygulaması ile çözüm desteklenir ancak bazı durumlarda dolgu yetersiz kalır ya da abartılı dolgun bir görünüme neden olur. Bundan dolayı yanakların askı iplerle doğal olarak şekillendirilmesi sağlanır ve yüzün aşağı doğru sarkması önlenir. Gerektiğinde hafif dolgularla desteklenir ve böylelikle daha doğal, daha genç ve daha diri bir yüz oranına sahip olunur. İlerleyen yaşın iki temel belirtisi vardır biri derin çizgilerin oluşması diğeri ise sarkmalardan dolayı yüz hatlarının kaybolması. Her iki belirtinin ana nedeni yeteri kadar kolejen üretilmemesidir. Boyun ve çene altındaki yağ dokularının sarkması nedeni ile görüntü ameliyata gerek kalmadan tedavi edilir.

Hiç yorum yok