Güvenilir Antibakteriyel Ürünler Watsons'ta! | rnc8.org

Güvenilir Antibakteriyel Ürünler Watsons'ta!

Gözle görülmeyen ve oldukça tehlikeli olan mikroplarla savaşmak için Watsons’ta bulunan etkili antibakteriyel ürünlerden yararlanabilirsiniz. Pandemi sürecinde elleri dezenfekte etmek büyük önem taşıyor. Antibakteriyel ürünler içerisinde yer alan ürünler ve maske salgın riskini azaltmada büyük bir yere sahip. Yeterli mesafenin mümkün olmadığı alanlarda antibakteriyel ürünler kullanarak ve maske takarak virüslü damlacıkların yayılmasını önleyebilirsiniz. Hem kendinizi hem de aynı ortamda bulunduğunuz insanları dışarıda bulunan zararlı bakterilerden korumak için antibakteriyel ürünler içerisinde yer alan temel malzemelerden yararlanabilirsiniz. Islak mendil, sıvı sabun, kolonya, maske ve daha birçok antibakteriyel ürünü Watsons güvenilirliği ile satın alabilirsiniz.
Güvenilir Antibakteriyel Ürünler Watsons'ta

Pandemi Sürecinde Antibakteriyel Ürünler

Antibakteriyel ürünler, tüm nesneler ve yüzeyler üzerinde bulunabilen virüs ve bakterileri yok etmek ve yayılmasını önlemek üzere kullanılır. Evinizde farkında olmasanız da birçok antibakteriyel ürün bulunur. Sabun, deterjan, kolonya, diş macunu, ağız çalkalama suyu ve daha birçok hijyen ürünü antibakteriyeldir. Pandemi sürecinde bu ürünlerin sayısını ve kullanım sıklığını arttırmak oldukça önemli. Pandemi sürecini sağlıklı atlatabilmek için temel unsurlar; elinizi sık sık antibakteriyel ürünler ile yıkamak, yüzeylerle olan teması azaltmak ve maske ile mesafeyi korumak olabilir. Antibakteriyel ürünler arasında yer alan sabun ve su el ve yüzeylerde bulunan bakterilerileri büyük oranda azaltır. El yıkama alışkanlığınızı antibakteriyel özelliğe sahip ürünler ile tamamlayarak koruyuculuğu artırabilirsiniz. Öte yandan, cerrahi telli maske kullanarak kendinizi ve diğer insanları virüslerden koruyabilirsiniz.
Evony

Dezenfektan İle Zararlı Bakterilerin Etkisini Azaltın

Antibakteriyel içerikli ürünler yaşam alanlarını hijyenik tutmaya yardımcı olur. Gözle görülemeyen ancak etkisi oldukça büyük olan bakterileri antibakteriyel ürünler ile azaltabilir ve yok edebilirsiniz. Hijyen kurallarını dikkate almanıza rağmen ev, ofis, banyo, apartman ve daha birçok alanda hastalığa sebep olabilecek mikrop ve bakteriler oluşabilir. Bakteri oluşumunu ve yayılmasını önlemek sizin elinizde. Doğru antibakteriyel ürünler kullanarak bakteri ile teması ve bakterinin yayılmasını önlemek mümkün. Bu ürünler arasında antiseptik ürünler ve maske yer alır.

Antiseptik ile ev ve ofis gibi yaşam alanlarınızı derinlemesine temizleyebilirsiniz. Özellikle, mutfak, banyo gibi sık kullanılan alanların temizliği oldukça önemli. Antibakteriyel ürünler içerisinde etanol gibi bakteri, mantar ve virüs gibi mikroorganizmaları öldürmede etkili bileşenler içerir. Mikroplara karşı çok yönlü koruma sağlamak için su, sabun, antiseptik ile üç aşamada temizliğinizi tamamlayabilirsiniz. Watsons’ta bulunan Eyüp Sabri Tuncer, Duru, Activex gibi markaların el antiseptiği, kolonya, antiseptik gibi bakteri önleyici ürünlerinden yararlanabilirsiniz. Ailenizi korumak için bu ürünlerin büyük boyunu evinizin önemli noktalarına yerleştirebilirsiniz. Öte yandan, dışarıda kullanmak üzere kendinize ve tüm aile üyelerine taşınabilir boyutta antiseptik ürünler satın alabilirsiniz.
Cerrahi Maske İle Yüksek KorumaCovid-19 olarak bilinen yaygın hastalık, solunum damlacıklarının yayılması ile bulaşır. Öksürük, hapşırık, konuşma, şarkı söyleme gibi solunum aktiviteleri ile solunum damlacıkları havaya karışır. Havaya karışan damlacıklar yakın temasta bulunduğunuz birine doğrudan ulaşabilir. Aynı zamanda, solunum yolu damlacıkları elinizle temas ettiğinde birçok yüzeye kolayca yerleşebilir. Bu durumda önemli olan unsur solunum damlacıklarının havaya karışmasını önlemek olabilir. Maskeler bu damlacıkların başkasından size ulaşmasını ve sizden diğer insanlara yayılmasını önlemek üzere kullanılır. Evony marka maskeler ve diğer maskeler burun ve ağzı tam olarak kapatacak şekilde takıldığında yüksek koruma sağlayabilir. Yanak ve burun kısmında boşluk kalmaması için telli maskeleri tercih edebilirsiniz. Maskenize dokunduktan ve çıkardıktan sonra ellerinizi antibakteriyel ürünler ile iyice temizlemeniz oldukça önemli. Yüksek koruma sağlayabilecek ürünlere ayrıcalıklı fiyatlarla sahip olmak için Watsons’ı tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok