Başarılı Bir Makyajın Küçük Detayları: Fırça ve Sünger | rnc8.org

Başarılı Bir Makyajın Küçük Detayları: Fırça ve Sünger

Son zamanlarda bakımlı ve parlak görünümlü ciltler kuşkusuz ön planda. Zaten 2020 yılı pandemi şartları gereği, makyaj trendlerinde doğallığı vazgeçilmez hale getirdi diyebiliriz. Diğer yandan mevsim faktörü ile karşı karşıyayız. Çünkü kış kendini fena halde hissettiriyor ve bu ışığın az olduğu mevsimde, cildimizi hem nemlendirmek hem de hafif bir ışıltı kazandırmak için elimiz tabii ki fondötenlere gidiyor!

Önce Cildiniz için Doğru Seçim

Amacınız ister cildinizdeki kusurları kapatmak, ister sade bir makyaj yapmak olsun fondöten çeşitleri arasından doğru bir seçim yapmaz ve uygun şekilde sürmezseniz, sonuç büyük bir hayal kırıklığı olabilir! Fondöten ve diğer pek çok makyaj ürününde hayalinizdeki sonuçlara kavuşmanın yolu, cilt tipinizi ve renginizi tanımanızdan geçer. Makyaj ürünleri alışverişinizde fondöten fiyatlarına bakmadan önce, mağazadaki güzellik uzmanından yardım isteyebilirsiniz.
Fondöten

Likit Olsun, Yok Yok Krem! Yoksa Stick mi Olmalı?

Fondöten çeşitleri arasında kaybolmaktan korkmayın. Aslında tamamen sizin ihtiyaçlarınıza göre krem, stick, likit, köpük, pudra ve krem-toz şeklinde altı grupta toplanır. Önce cildinizi tanıyın, sonra da mevsim koşullarını da göz önünde bulundurarak zengin içerikli bir ürün satın alın. Doğal makyajın sırrı likit bir ürün aldıysanız, işte burada hafif nemli bir sünger devreye giriyor. Fondöten süngeri, hem kuru hem de nemli kullanılabilir. Kusursuz bir makyaj bitişi için çantanızda muhakkak bir sünger olmalı. Kolay kavrayabileceğiniz, göz çevresi ve burun gibi özel bölgelere uygulanacak şekilde hassas tasarlanmış süngerlerin yanı sıra, tek kullanımlık olanları da tercih edebilirsiniz. Süngerler aynı zamanda kapatıcı ve krem allık gibi diğer makyaj ürünlerini sürerken de size kolaylık sağlayacaktır.
Golden Rose Makyaj Aksesuarları

Birkaç Fırça Darbesi ile Harikalar Yaratmak

Sünger kadar etkili ve uygulama esnasında ihtiyacınız olacak bir diğer ürün ise, fondöten fırçaları. Fondöteninizin cildinize iyice dağılmasını istiyorsanız, yüz, yanak ve boyun bölgenizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir fırçanız olmalı. Likit ve pudra fondötenleri fırça yardımı ile yavaş hareketlerle sürebilirsiniz. Cildinizde sivilce, leke veya sorunlu bölgeler varsa, normalde kullandığınız tonunun bir altını sorunlu bölgelere uygulamak kaydıyla daha kapatıcı bir etki yaratabilirsiniz.

Makyaj süngeri ya da fırçası gibi malzemeleri kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay ise sadece size ait olmaları. Cildinize bu derece temas eden ürünleri sadece siz kullanmalı ve düzenli olarak temizliğini yapmalısınız. Fırçalarınızı belirli aralıklarla yıkamalı ve kıllarının yıpranmaması için yumuşak bir kağıt havlu yardımı ile kurulamalısınız. Aksi halde fırça formu bozulur. Sabunlama aşamasında ise tek yapmanız gereken beyaz sabun üzerinde biraz gezdirip fırçayı ya da süngeri köpürtmek.

Golden Rose Makyaj Aksesuarlarını Denediniz mi?

Güzellik ve bakım ürünleri ile vazgeçilmeziniz olan Golden Rose, birbirinden şık ve kullanışlı fondöten süngeri ve fondöten fırçaları ile makyajı keyifli bir hale getiriyor. Likit ve krem makyaj malzemelerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz GR Super Blender 2 Small Sponges, yumuşacık ve lateks içermiyor. Göz ve burun bölgeniz için özel olarak tasarlanmış sivri ucu ile pürüzsüz bir makyaj için tam da ihtiyacınız olan aksesuar! Beauty Blender Set - 3lü Makyaj Sünger Seti ise, farklı boylardaki süngerleriyle hem kuru hem de nemli uygulama için uygun. Fondöteniniz cildinize iyice dağılsın istiyorsanız, makyaj çantanızda bir Golden Rose Foundation Brush - Fondöten Fırçası olmalı. Oval Foundation, Blusher & Contour Brush - Fondöten, Allık & Kontür Fırçası ise, yumuşak naylon kıllarıyla cildinize bebek hassasiyetiyle dokunur. Makyajın en küçük detaylarında bile, ihtiyacınız olan tek marka, Golden Rose, mutlu yıllar diler!

Hiç yorum yok