Özgün Oturma Grubu Seçenekleri ile Yaşam Alanlarınızda Estetik ve Konfor Bir Arada | rnc8.org

Özgün Oturma Grubu Seçenekleri ile Yaşam Alanlarınızda Estetik ve Konfor Bir Arada

Günün yorgunluğunu atabileceğiniz konforlu, ergonomik aynı zamanda şıklığı ile misafirlerinizi keyifle ağırlayabileceğiniz oturma grubu modelleri yaşam alanlarınızda dekoratif bir etki yaratıyor. Dekorasyon tarzınıza uygun olarak evinizin salonunda yer verebileceğiniz modern koltuk takımları, oturma odasında konfor yaratan köşe takımları, ikili koltuklar, şık berjerler ve özgün tasarımlı kanepeler ile bütüncül bir estetik oluşturabilirsiniz. Konfor ve estetiği bir arada sunan, tarzınıza uygun ürünleri ile evinizin havasını değiştirecek oturma grubu seçeneklerini; İder Mobilya’nın geniş ürün yelpazesinde bulabilirsiniz. Kaliteden taviz vermeden üretilen dayanıklı ve özgün tasarımlı modelleri uzun yıllar salonlarınızda, oturma odanızda güvenle kullanabilirsiniz.

Özgün Oturma Grubu

Pastel Tonları Canlı Renklerle Hareketlendir

Yaşam alanlarınızın stiline uygun olarak seçeceğiniz farklı renk seçeneklerine sahip koltuk takımları bulunduğu ortamın havasını değiştiriyor. Klasik, eklektik, country, modern minimal tasarımlı oturma grubu seçeneklerinde hangi renge karar vereceğinizi bilemiyorsanız, ortamın duvar rengi, büyüklüğü ve dekorasyon tarzını en iyi yansıtacak renkleri kendi zevkinize göre bulabilirsiniz. Modern, minimal tarzdan hoşlanıyorsanız o zaman buz mavisi, kırık beyaz, bej ya da açık toprak tonları yerinde bir seçim olabilir. Oturma grubu rengi olarak sade, düz renkleri tercih ettiyseniz o zaman ortama hareket kazandırmak için halı seçiminizde mor, turuncu tonları gibi canlı renkte desenlere yer verebilirsiniz. Modern minimal sade tasarımları, gümüş, metalik renkteki dekoratif objelerle, metal ayaklı sehpalarla tamamlayabilir, göz alıcı görsel bir estetik bütünlüğü yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz.

Oturma Grubu Seçenekleri

Rahat Ve Ergonomik Modellerle Huzur Bulabilirsiniz

Evinizin dekorasyonunda yer verebileceğiniz oturma grubu seçeneklerinden üçlü ikili koltuklar, kanepeler boyutlarına ve renklerine göre birçok seçenek sunuyor. Oturma odasında yer vereceğiniz kanepe modellerinin estetik olması yanında rahat edebileceğiniz ergonomik bir tasarıma sahip olması da gözden kaçırılmaması gereken bir nokta. Oturma grubu olarak huzur bulacağınız, kendinizi iyi hissedebileceğiniz ve gerçekten dinlenebileceğiniz bir kanepenin hem oturma alanının geniş oturumu rahat, hem de arkalık kısmının ergonomik olması konforunuzu artıracaktır. Oturma odalarında kullanılan kanepe seçeneklerinin arkalık bölümlerinin elyaf ve sünger karışımı malzemelerden üretilmesi ise rahat bir oturumu destekliyor. Oturma grubu seçeneklerinde yer alan rahatınız için tasarlanan bu kanepelerde kullanacağınız dekoratif, ortamın renkleri ile uyumlu kırlentler estetik bir dokunuş yaratırken, ekstra konfor sağlar.

Oturma Grubu

Kadifenin Asaletini Modern Tasarımlarla Buluşturabilirsiniz

Büyük, geniş salonların tasarımında yer verilebilecek gösterişli, kapitone desenli çarpıcı renklerle üretilen ikili üçlü koltuk modelleri ile göz alıcı bir şıklığa imza atabilirsiniz. Salonlarınızda yer verebileceğiniz oturma grubu seçeneklerinden zıt renklerdeki ikili üçlü koltuk modellerinde kadife kumaş seçimi ortamda daha dolgun ve şık bir hava yaratacaktır. Metalik kaplama ayak tasarımını döşemede tercih edeceğiniz lüks dokunuşlu kadife kumaşla harmanlayan bu estetik oturma grubu modelleri ile klasik dokunuşlu modern bir şıklığı yaşam alanlarınıza yansıtmak hiç de zor olmayacak. Bu şık koltuk modellerini metal ayaklı vazolar, renkli dekoratif cam objeler, metal ahşap karışımı orta sehpalar ile tamamlayabilir, şık ve estetik bir bütünlük oluşturabilirsiniz. Oturma grubu modeli seçiminde birbirinden farklı renkleri dekorasyon stilinize göre bir araya getirerek özgün tasarımlar ortaya koyabilirsiniz. Bu yılın mobilya renklerinden trend olan klasik mavi başta olmak üzere, pastel renklerini geometrik desenli seçenekler sade ve düz tasarımlı oturma grubu modellerinde yansıtabilir, estetik ve modanın karması şık yaşam alanları oluşturabilirsiniz. Tarzınıza uygun, modern ya da klasik bütün bu renk ve model seçenekleri için İder Mobilya’da yer alan her bütçeye uygun oturma grubu fiyatları sunan tasarımları inceleyebilir, kaliteli ve özgün modellerle evinizde estetik alanlar yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok