Yaşam Alanlarının Baş Köşe Mobilyaları: TV Üniteleri | rnc8.org

Yaşam Alanlarının Baş Köşe Mobilyaları: TV Üniteleri

Birbirinden farklı tasarımları ile salon ve oturma odalarında yerlerini alan TV ünitesi modelleri, televizyon, uydu ve DVD Player'ların uygun şekilde konumlandırılmasını sağlar. Dolapları, çekmeceleri ve raflarıyla televizyonun kolaylıkla yerleştirilebildiği üniteler farklı tasarımları ile işlevsel kullanım sunarken, genel dekorasyonu da şık bir şekilde tamamlar.
TV Ünitesi

İşlevsellik Sunan TV Üniteleri ile Çok Amaçlı Kullanım

Salon dekorasyonu içerisinde ilk göze çarpan mobilyalardan biri olan TV ünitesi, fonksiyonel kullanım sunan mobilyalar arasında olmazsa olmazlardır. Oturma odası ve salon içerisinde pek çok küçük ürün için depolama alanı görevini üstlenir. Kumanda, dergi, kitap, CD ya da DVD gibi pek çok küçük ürün ile oyun konsollarının bulunduğu bu çekmeceler ve raflar, aradığınız ürünlerin daima ulaşılabilir bir yerde bulunmasını sağlar. Son yıllarda oldukça moda olan geniş ve uzun raflara sahip raflı TV ünitesi modelleri farklı objelerin sergilenmesi için görsel şıklık sunarken, genel oda dizaynına da katkı sağlar.


Fonksiyonelliği ile dikkat çeken TV ünitelerinin dekoratif olması da önemlidir. Yaşam alanı içerisindeki koltuk takımı, oturma odası takımları ya da diğer dekorasyon ürünleri ile uyumlu olması beklenen ünitelerin rengi ve kullanılan malzemesi özel olarak seçilir. Ceviz, gürgen ahşap ya da lake gibi malzemelerden üretilen modeller estetik görünümleri sayesinde diğer tüm dekorasyon stilleri ile uyum gösterir. Engince Mobilya ürün seçkisi içerisinde yer alan Christal TV ünitesi şömine görünümlü camlı bölümü ve gümüş detayları ile ahşabın doğal yansımasını evlerinize taşırken, dekoratif objeleriniz için de son derece işlevsel kullanım sunarak yıllara meydan okur.
TV Üniteleri

Kullanım Amacına Göre TV Ünitesinde Bulunması Gerekenler

Kullanıcılar, yaşam alanları için TV ünitesi seçimi yaparken pek çok noktaya dikkat eder. Bunlardan biri de ünite ile birlikte kullanılacak televizyonun boyutlarıdır. Her bir ünite farklı boyutlardaki televizyonlar için tasarlanır. Eğer televizyon boyutuna göre küçük bir ünite seçilirse, genel görünüm içerisinde ünitenin görünümü daha basit kalabilir. Yine de tek parçadan ziyade farklı bir tasarıma imza atan ünite modellerini de tercih edebilirsiniz. Özellikle iki parçalı ve kitaplıklı TV üniteleri son zamanlarda minimal dekorasyon içerisinde son derece hoş bir detaydır. Bu kapsamda Licia TV ünitesi ya da Majori TV ünitesi modelleri ile salonunuzda modern bir görünüm yaratabilirsiniz.
Yaşam Alanlarının Baş Köşe Mobilyaları: TV Üniteleri
Tasarım konusunda karar vermekte zorlanılan TV ünitesinin görünümü de önemlidir. Genel bilinenin aksine tercih edilen ünite renginin genel dekorasyonla uyumlu sağlaması zorunlu değildir. Son dönemin dekorasyon trendlerinde duvar renkleri ya da koltuk renkleri ile kontrast oluşturan TV üniteleri popüler hale gelmiştir. Örnek vermek gerekirse, açık renkler kullanılarak dekore edilmiş bir salon içerisinde farklılık yaratmak adına antrasit renkli bir TV ünitesi hakim mobilya algısını bir anda kendi üzerine çeker. Bu sayede genel atmosfer tek bir mobilya ile dahi hareketlendirilebilir. Buna karşın hareketli ve dinamik dekorasyonda tercih edilebilecek açık renkli ve panolu TV üniteleri tercih edilerek kusursuz bir dengeleme yoluna gidilebilir.

Beğeninize hitap eden TV ünitesi modellerini tercih ederken elektronik eşyalarınızı konumlandırabileceğiniz, biblolarınızı, kitaplarınızı ve fotoğraf çerçevelerinizi şık şekilde sergileyebileceğiniz ürünler için Engince Mobilya'nın geniş ürün yelpazesine göz atabilirsiniz. Hiçbir yerde görülmeyen tasarımları ile göz dolduran bütçe dostu ürünler, hem genel yaşam atmosferinize hem de beklentilerinize hitap eder tarz sunar. Country ve modern tarza sahip pek çok ünite arasından beğeni ve isteklerinize en uygun olanı seçebilir, tam da aradığınız özelliklere sahip tv ünitenizi yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz.

Hiç yorum yok