Gösterişin En Güzel Hali : Porsche | rnc8.org

Gösterişin En Güzel Hali : Porsche

Otomotiv sektörünün trendleri arasında yerini alan Porsche, kullanıcılarına unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Yol tutuş özelliğinden direksiyon hakimiyetine kadar tüm özellikleri en ince ayrıntısına kadar sizler için hazırlıyor. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile alanında kendini ispatlayan Porsche ile uzun yol deneyiminizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. İleri düzey teknolojiler ile donatılan güçlü özelliklerin ve modern tasarımın bir araya gelmesi otomobilin en sık tercih edilenler arasına girmesini sağlıyor. Kıvrak virajlardan ya da zorlu yollardan geçerken size sadece araba sürmenin keyfini çıkarmak kalıyor. Birbirinden farklı modeller arasından sizin için en mükemmel olanı seçerek keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Porsche Panamera 2.Nesil Teknolojisiyle Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Porsche Panamera, diğer serilere göre daha uzun ve geniş bir tasarım ile ön plana çıkıyor. Yüksekliğindeki artışa rağmen aracın daha alçak bir görüntüsü bulunuyor. Mühendisliğin en önemli detaylarına sahip olan bu araç, hava girişleriyle daha fazla sportif bir görünüme kavuşuyor. Güçlendirilmiş LED farları ise görüşü kuvvetlendiriyor. Kanat detayı ile Turbo 911 modeline benzeyen Panamera’nın 4 noktalı fren yapısına sahip olması aracın en önemli avantajlarından. Sağ ve sol kısımda bulunan egzos çıkışları da aracın versiyonuna göre değişim gösteriyor. Bazı modellerde yuvarlak olan bu çıkışlar bazı modellerde ikizkenar egzos tasarımı kullanılıyor. Panamera’da güç ve yakıt verimine sahip turbo motorlar yer alıyor. Motorların kompakt ve yere yakın konumlandırılması da bu verimi artırıyor. 550 beygir gücüne sahip çift motor ile hafızalarımızdan çıkaramayacağınız bir sürüş deneyimi kazanabilirsiniz. Porsche markasının akıllara kazınan tasarımını ve üst düzey mühendisliğini en iyi şekilde yansıtan Panamera, farklı modelleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.
Porsche

Spor Araba Tutkunların Vazgeçilmezi : Porsche Cayman

Spor araba sevenlerin ilk tercihleri arasında kendine yer bulan Porsche Cayman, sadece tasarımıyla değil üstün teknik özellikleriyle de adından bahsettiriyor. Markanın klasikleşmiş detaylarından biri olan motorun arka kısımda yer alması bu modelde bulunuyor. Alışılagelmiş otomobillerin tam aksine Cayman’da bagaj ön kısma konumlandırılıyor. Ön çamurluklarda bulunan bombe tasarımı, aracın arka bölümünde de devam ediyor. Arka tekerleğin ön tarafında bulunan hava delikleri ise Cayman modelinin taşıdığı en farklı özelliklerden biri. Bu hava delikleri frenlerin ve motorun soğutulmasında görev alıyor. Su damlası tasarıma sahip olan bu aracın tavanı profesyonel bir şekilde entegre edilmiş. Geriye doğru alçalan tavan yapısı ise cam alanının klasikten daha büyük olmasına yardımcı oluyor. Boxer motor, markanın vazgeçilmezlerinden biri ve bu motoru Porsche Cayman modelinde de görebilirsiniz. 275 beygir gücüne sahip motor, saatte 264 km hıza ulaşıyor. Performans verileri beklenenin de üstünde.

Porsche 911 Turbo S Agresif Ön Yüz Tasarımı ile Fark Yaratıyor

Her versiyonunda daha da güçlü özelliklere sahip olan Porsche 911 Turbo S, ileri düzey teknolojinin detaylarını taşıyor. Alanında fark yaratan bu model, uzun ya da kısa mesafe yolculuklarda en iyi verimi almanızı sağlıyor. Tasarımında kullanılan agresif ön yüz ise araca farklı bir ambiyans katıyor. Soğutmaya yardımcı hava kanalları ve dört adet egzoz çıkışı ise aracın kullanımını daha avantajlı hale getiriyor. Dört tekerlekten de çekiş sistemi mevcut. Hareket anından itibaren 100 km/h hıza ulaşmak istiyorsanız Porsche 911 Turbo S sizin için doğru bir seçim olacak. Bu model, 100 km/h hıza 2.7 saniyede ulaşarak zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. 6 silindirli Boxer motoru bulunan 911 Turbo S, 8 ileri otomatik şanzıman ile üstün bir güce sahip. Kanatlı arka tasarım ise aracın en şık detayları arasında bulunuyor. Yol tutuş hakimiyeti fazlasıyla yüksek olan bu modeli dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok