Elart Yatak Örtüleri | rnc8.org

Elart Yatak Örtüleri

Yatak odanızı oldukça şık gösteren ürünler arasında yatak örtüleri bulunmaktadır. Sade, dikkat çekici ya da gösterişli ürünler kişilerin zevkleri düşünülerek tasarlanmıştır. Elart içerisinde bulunan birbirinden güzel bu çeyiz eşyasını kendinize ya da sevdiklerinize hediye etmek için de alabilirsiniz. Çeyiz alışverişinde olan kişiler şöyle gösterişli ve oldukça şık olan bu örtüleri yatağın üzerine sererek güzel bir görsellik de oluşturmuş olmaktadırlar. Mobilyanızla ya da odadaki diğer aksesuarlarınızla uyumlu olan örtüler elart.com adresinde sizler için sergilenmektedir. Halı, perde ve mobilyanıza uygun olacak birçok desen ve modeli sitede görebileceksiniz.

Büyük ebatlı yataklar için çift kişilik olanları tercih ederken; küçük ebatlı yataklar için de tek kişilik yatak örtüleri tercihinde bulunabilirsiniz. Çeyiz hazırlığı içerisinde olan kişiler çift kişilik örtüleri kendi odalarında kullanabilirler. Misafir yatak odası ya da çocuk odası hazırlığında olanlar ise tek kişilik örtüleri tercih edeceklerdir. Her iki model de oldukça gösterişli ve şık tasarımlı olarak üretilmiştir. Odalarınıza daha zengin ve ayrı bir hava katmak için bu ürünleri sizlere tavsiye ederiz.
Elart Yatak Örtüleri

Elart Yatak Örtüleri İçerisinde Neler Vardır?

Çift kişilik olan yatak örtüleri içerisinde genellikle 270 x 260 cm ölçüsünde yatak örtüsü ve 50 x 70 cm ölçüsünde 2 adet kırlent bulunmaktadır. Bazı örtülerin ebatlarında farklılaşma da olabilmektedir. Ama kırlent ölçüleri aynıdır. Örtüde kullanılan elyaftan dolayı düzgün ve hoş bir görüntü elde edilmektedir. Astarlı özelliği ile de yıllarca deforme olmadan kullanılmaktadır. Ürünlerde alerjiye neden olabilecek hiçbir madde kullanılmamaktadır. Kanserojen maddelere rastlanmamaktadır. Bütün bunların sonucunda da cildi tahriş etmeyen, sağlıklı ve nefes alabilen dokuya sahip ürünler ortaya çıkmaktadır.

Elart ürünleri birçok çeşitliliğe sahiptir. Evinizin her odasında bu kaliteli ürünlerden kullanabilirsiniz. Yatak odanız da sizin için özenle hazırlanmış ve dekore edilmiş bölümler arasında bulunmaktadır. Sadece mobilyalar ile görsellik elde etmeniz mümkün olmayacağı için bazı küçük dokunuşlarla ve gösterişli tekstil ürünleri ile odanıza farklı bir hava katabileceksiniz. Zaruri ihtiyaçlarınız arasında bulunan yatağınızı süslemek adına sizlere sunulmuş olan ürünleri incelemek için elart.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kumaş özellikleri; jakarlı, pike kumaş, kadife, mikro pamuk olarak üretilmiştir. Renkleri ise beyaz, krem, yeşil, pembe, mürdüm, gül kurusu, mavi vb. renklerden oluşmaktadır. Kabartma desenler kullanılarak örtüye ayrı bir hava da katılmıştır. İnternet sitemizde bulunan renklerin arasından hoşunuza gidecek bir model mutlaka olacaktır. İndirimli fiyatları ve görselleri incelemek için elart.com sitesi sizler için hazırlanmıştır.

Elart Yatak Örtülerini Nasıl Alabilirim?

Elart bünyesinde bulunan yatak örtüleri ile odanıza güzel bir görsellik katarken, sağlıklı kumaş dokusu ile içiniz rahat bir şekilde bu ürünleri satın alabileceksiniz. Çeyizde günlük ya da daha gösterişli bu örtülerden mutlaka bulunması gerekmektedir. Renk seçiminde dikkat etmeniz gereken en önemli unsur; odanıza uyum sağlayacak tercihlerde bulunmanız olmalıdır. Mesela beyaz bir mobilya grubu satın aldıysanız ona uyum sağlayacak gül kurusu ya da mürdüm rengini tercih edebilirsiniz. İşte o zaman yatak örtünüz ön plana çıkacak ve dikkat çekecektir. Koyu renk mobilyalar da ise; beyaz ve krem tonları odanızı açacaktır.

%100 yerli üretim yapan Elart Türkiye’de bulunan 500’ün üzerinde bayisi ile sizlere hizmet vermektedir. İnternet sitesinde beğenmiş olduğunuz yatak örtüleri siparişlerinizi mağazaya gitmeden de hemen gerçekleştirebilirsiniz. Siparişleriniz onaylandıktan sonra 3 gün içerisinde kargoya verilmektedir. İnternet sitesine üye olarak gerçekleştirdiğiniz alışverişlerinizde kredi kartı ile taksitle ödeme, nakit kart ile ödeme, EFT ya da havale ile ödemenin yanı sıra kapıda ödeme avantajınızı da kullanabilirsiniz. Güvenli ödeme ile firmadan almış olduğunuz çeyiz eşyalarınızı gönül rahatlığı ile yıllarca kullanabilirsiniz. Hadi zevkinize uygun olan modeli belirlemek için sizleri elart.com adresine gidelim.

Hiç yorum yok