Korayspor Antrenman Ürünleri | rnc8.org

Korayspor Antrenman Ürünleri

Antrenman ürünleri sportif aktiviteler esnasında konforlu hissetmeniz, hem motivasyonunuzu arttırıyor hem de başarıya giden yolda size hız kazandırıyor. Bu doğrultuda tercih edebileceğiniz spor ayakkabı ve spor giyim ürünleri etkinlikler esnasında üst düzey bir konfor yaşamanızı sağlıyor. Kadın, erkek ve çocuklar çeşit çeşit ve trendleri yansıtan onlarca model seçeneği yer alıyor.

Sağlıklı ve mutlu bir yaşamın vazgeçilmez parçası olan spor, bazen hobi halinde bazense profesyonel olarak yaşamınızı güzelleştiriyor. Her zaman zinde ve formda kalmanızı sağlayan sportif faaliyetler; stres atmak, güne pozitif bir başlangıç yapmak ve doğada vakit geçirmek gibi pek çok ayrıcalığa sahip olmanızı mümkün kılarken, öte yandan evinizin konforlu atmosferinde fit bir vücuda kavuşabilmenizin yollarını açıyor. Korayspor’da ise bu yol bir tık daha yakın!

Antrenmanlarınızın daha verimli geçmesi ve spor yaparken aldığınız keyfi artırmak için doğru antrenman ürünleri ve kıyafetler kullanmak son derece önemlidir. Oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunan spor malzemeleri ve kıyafetleri arasında kendiniz için ideal ürünleri seçebilir ve performansınızın artmasını sağlayabilirsiniz.
antrenman ürünleri
Spor yaparken kullanabileceğiniz farklı özellik ve modellerdeki spor kıyafet ve aksesuarlar ile özgür bir şekilde hareket edebilirsiniz. Vücudunuzun nefes almasına imkân tanıyan, terin kısa sürede kurumasını sağlayan ve rahat kesimleri ile ön plana çıkan spor kıyafetler sayesinde spor yapmayı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Her mevsim kullanabileceğiniz tişörtleri tek başına kullanabileceğiniz gibi üzerine yağmurluk, polar ya da sweatshirt giyebilirsiniz.

Bursa ve Balıkesir’de yer alan 21 Koray Spor mağazasında adidas, Nike, Reebok, Puma,Converse, Lacoste, Onitsuka Tiger, Timberland, Zamberlan, Luhta, Columbia, Antarctica, Hammer Jack, Quiksilver, Jack-jones, Nordbron, Super-fit, Techsport, Narr, Jump, Igor, Slipstop, Scholl, Jooze, Letoon, Asics, New Balance, Mizuno, Joma, Skechers, Hummel, Tomy Hilfiger, Vans, Etnies, Dc, Sebago, Natural World, Dexter, Caterpillar, Harley Davidson, Grisport, Salomon, Asolo, The North Face, Jack Wolfskin, Icepeak, Lafuma, Salewa, Merrell, Hı-Tec, Dockers By Gerli, Lumberjack, Scooter, Greyder, Kinetix, Lotto, Diadora, Lescon, Slazenger, Imac, Gutteri, Teva, Arena, Speedo, And1, Superga, Liveup,Wilson, Head, Dunlop, Voit, Altis, Donic, Everlast, Barbour, Nittaku başta olmak üzere dünyanın en seçkin markaları, dünya standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sunulmaktadır.

Antrenman ürünleri siparişinizi dilerseniz; 08:30 - 19:30 saatleri arasında, 0850 520 02 05 telefon sipariş numaramızı ile iletişime geçerek, müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile de verebileceksiniz. Korayspor.com’ da; Seçili ürünlerde aynı gün kargo, Kapıda ödeme, Tüm kredi kartlarına 6 taksit avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca ödemenizi Banka kanalı ile Havale/EFT yoluyla da yapabilirsiniz.

Siparişiniz kargoya teslim edildiğinde; Yurtiçi Kargo takip numarası işlenip, tarafınıza e-posta yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Kargoya teslim edilen ürünlerin tarafınıza ulaşması sürecinde, bulunmuş olduğunuz İl veya İlçenin mesafesine göre teslimat süresi değişmektedir.

Satışa sunduğu %100 Orijinal marka ve ürünleri ile Korayspor.com, 1983 yılından bu yana ticaret hayatına başarı ile büyüyerek devam ediyor. Bursa’da kurulan Korayspor bugün 30 şube, 11.000 m² satış alanı, 450'ye yakın çalışanıyla takım ruhu ile çalışmaktadır.

2017 yılında mağazalarımız 9.2 milyon tüketici tarafından ziyaret edilmiştir.2005 yılında www.korayspor.com Türkiye'nin ilk spor online alışveriş sitesiyle tüm dünyaya açılmıştır. 2016 yılının sonunda 11.yılını dolduran korayspor.com bünyesindeki dünya markalarını binlerce müşterisine güvenle ulaştırmıştır.

Korayspor.com da satışa sunulan tüm markalar ve ürünler %100 orjinaldir, Korayspor bu markaların yetkili satıcısıdır.

Hiç yorum yok