Sabah Akşam İçildiğinde Gribe İyi Gelen Karışım | rnc8.org

Sabah Akşam İçildiğinde Gribe İyi Gelen Karışım

Sabah Akşam İçildiğinde Gribe İyi Gelen Karışım
Sabah akşam içildiğinde gribe iyi gelen karışım ile hastalandığınızda çok kısa sürede gribi geçiriyorsunuz. Boğazlarınızda yanma, ağrı, kaşıntı yada burun akıntısı gibi gribal enfeksiyonun başladığını hissettiğiniz anda bu karışımı sabah akşam içtiğinizde başlamadan gribi engelliyorsunuz. Siz fark etmeden grip mikrobu sizi ele geçirdiyse, hemen bu karışımı sabah ve akşam içerek hastalığın çok kısa sürede geçmesini sağlıyorsunuz.
Grip bir virüstür ve antibiyotik tedavisi, virüsü yenmekte başarılı değildir. Antibiyotik içmek bile etkili değilken size vereceğimiz karışım içerisindeki malzemeler grip virüsü ile baş etmenizde size çok faydalı olacaktır. Bu karışımın virüslerle baş etmede çok faydalı olduğu tespit edilmiştir. 
Gribe İyi Gelen Karışım Nasıl Yapılır

Gribe İyi Gelen Karışım Nasıl Yapılır?

  • 2 kaşık hakiki elma sirkesi
  • 1 limonun suyu
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
Bir bardağın içerisine bu elma sirkesi, limon, tarçın ve balı koyup iyice karıştırın. Bu karışımı yudum yudum için. Sabah ve akşam mutlaka içilmesi gereken bu karışımı dilerseniz gün içerisinde de yaparak içebilirsiniz. Gribi yenmekte çok faydalı olan karışım, enfeksiyonun geçmesini sağladığı gibi önlemekte de birebirdir.
Boğazda kaşıntı, ağrı, yanma hissi, burun akıntısı gibi gribal enfeksiyonun başladığını hissettiğinizde mutlaka önlemek amaçlı bu karışıma başlamalısınız. Özellikle çocuklarınıza kış günlerinde hastalanmasalar bile bu karışımı sabah akşam içererek hastalığa karşı önlem alabilirsiniz.
Bu karışımın antibakteriyel, antivirüs etkisinin yanında ödem attırıcı, yağ yakıcı, toksinlerin vücuttan atılmasını sağlayıcı etkileri de vardır. Çok faydalı olan karışım günlük hayatta düzenli içildiğinde bir çok hastalığa da faydalı olmaktadır. En önemlisi vücutta enfeksiyon varsa bu enfeksiyonun geçmesinde çok etkilidir.
Eğer öksürük başlamışsa bu karışım içerisine bir çay kaşığı kadar zencefil de koyabilirsiniz.

Hiç yorum yok