Munderm Jel Neye Yarar, Nasıl Kullanılır,Yan Etkileri | rnc8.org

Munderm Jel Neye Yarar, Nasıl Kullanılır,Yan Etkileri

Cildimizde en can sıkıcı sorunların başında sivilce(akne) ve siyah nokta gelmektedir. Bu sorunu yaşayan birçok kişi görünümü çok etkilediği için çareler aramaya başlar. Siz de sivilce(akne) var ise size etkili mi etkili bir ürün önerisi yapacağız. Bu cilt sorunu için munderm isimli topikal ilacı kullandığınızda iyi sonuçlar aldığını kendi gözlerinizle göreceksiniz. Munderm jel hafif ve orta şiddetli sivilceler de işe yarıyor, sonuç veriyor. Çok ağır düzeydekiler de ise yetersiz kalabilmektedir. Cilt yüzeyinde iltihaplı,iltihapsız tüm akneleri hızlı şekilde geçiriyor. Helba ilaç sanayi tarafından üretilen bu ürün son zamanlarda çok daha fazla kullanılmaya başlandı. Bu cilt ürünü ile ilgili diğer tüm detaylara bakalım.
munderm jel neye yarar, nasıl kullanılır,yan etkileri

Munderm Jel Nedir?

  Yüzde ve vücuttaki sivilceler için kullanılan etkili bir harici ilaçtır. 30 gramlık uzun beyaz-mavi tüplerde eczanelerde satılmaktadır. Dermatologların son dönemde sıklıkla reçete ettiği bu ilaç düzenli kullanıldığında ciltteki bakterileri öldürerek sorunları çözmektedir. İçindeki etken maddelerin de faydaları kanıtlanmıştır bundan dolayı da güvenle kullanılabilir.. Kullanım süresi de maksimum 4 aydır. Dört ay içerisinde sorun geçmezse kullanımı bırakıp doktorunuza muayene olmalısınız.

İçeriğindeki Etken Maddesi Nedir?

  Kullanılan ilaçların içeriklerinin çok önemli olduğunu her fırsatta söylüyoruz. Bu jelin etkili bir içeriği olduğu için herhangi bir krem ile karıştırılmadan kullanılmalıdır. Etken maddesi isotretinoin, eritromisindir. Bu iki yapıyı bu cilt sorununda çok fazla tercih edilmektedir ve de birçok ilacın içeriğinde bulunmaktadır. Bu ilacın yardımcı maddeleri hidroksipropil selüloz, bütil hidroksitoluen (antioksidan) ve alkolden oluşmaktadır. Oluşan karışıma baktığımızda son derece güçlü olduğunu görmekteyiz. Sizlerde kullanımdan önce bu etken maddeleri ve yardımcı maddeleri araştırabilirsiniz.
 

Munderm Jel Neye Yarar?

  Hangi noktalarda tam olarak kullanıldığını ifade edelim. Doğru yerlerde bu ilacı kullanmak son derece önemlidir. Aşağıdaki sorunlarda bu jeli kullanabilirsiniz.
  • Sivilce(akne) sorununun iyileştirilmesinde kullanılır.
  • Cilt üzerinde oluşan zararlı bakterilerin öldürülmesinde kullanılır.
  • Cilt üzerinde oluşan iltihapların kurutulmasını sağlar.
  • Siyah noktaların oluşumu engeller ve mevcut olanları iyileştirir.
  • Cilt üzerinde oluşan kabarıklıkları ve pürüzleri giderir.
  • Akne vulgaris isimli sivilce yapan bakterinin çoğalmasını engeller.
  • Sivilce(akne) izlerine dolaylı katkı sağlar.
 

Munderm Jel Kullanım Şekli

  Doğru bir şekilde kullanmanız çok önemlidir. Kullanım konusunda çok titiz davranın ki fayda göresiniz. Gelişi güzel kullanımlarda faydalar çok sınırlı kalabilmektedir. Adım adım kullanım şeklini aşağıda açıkladık. -Cilt doktoru size bu ilacı önerdiyse ve kullanım bilgisi verdi ise aynı şekilde kullanın. Kullanım önerisi sunmadı ise aşağıdaki adımları takip edin. -İlk olarak yapılması gereken sorun bölgenin temizlenmesidir. Ilık su ile temizleyin. -Temizleme işleminden sonra ince bir tabaka halinde sorunlu bölgeye parmak uçları ile bu jeli yedirin. -Günde 1 ya da 2 defa uygulanması yeterli olacaktır. Sabah ve akşam olacak şekilde günde iki defa kullanılabilir. -Jeli sürme işleminden sonra mutlaka ellerinizi yıkayınız. -Etkiler 1.5-2 ay içerisinde ortaya çıkacaktır. Maksimum kullanım süresi 4 aydır. 4 ay kullanıp fayda göremezseniz kullanımı bırakıp tekrar muayene olun. -12 yaşından küçüklerde bu ilacı kullanmayın.  

Munderm Jel Fiyatı

  30 gramlık bu tüpün güncel fiyatı 20.29 TL'den satılmaktadır. Satışı sadece eczanelerde mümkündür bunun haricinde kozmetikçilerde bulunmaz. Reçeteli ya da reçetesiz olarak alınabilir. Devlet tarafından ödenen ilaçlar listesindedir. Reçete ettirdiğiniz takdirde sigortanız tarafından bedeli ödenecektir. Alım yaparken son kullanma tarihine ve tüpün kapağının açılmamış olmasına özen gösterin.  

Munderm Jel Yan Etkileri Nedir?

  Kullanımdan sonra ortaya neler çıkabilir bu konuda da sizleri aydınlatalım. Normal şartlarda yan etkileri son derece azdır ve de ortaya çıkma ihtimali çok düşüktür. -Deride ağrı durumu -İsilik oluşması -Kızarıklık ve hafif yanma -Ciltte hafif kaşıntı -Kurdeşen(ürtiker) -Ciltte alerjik durumlar -Deride soyulma ve pullanma durumu -Ciltte kuruluk oluşması -Karın bölgesinde hafif ağrı oluşması -İshal meydana gelmesi -Cilt renginde değişim -Yüz bölgesinde hafif şişlik oluşumu -Güneşe karşı hassasiyet Kaynak: https://ciltbakimim.com/munderm-jel-nicin-kullanilir-faydalari-nelerdir-kullanici-yorumlari-h1245.html

Hiç yorum yok