Klasik Mobilya | rnc8.org

Klasik Mobilya

Artık trend eski olana gidiyor. Klasik ve eski modeller en sevilen mobilya modelleri arasında. Peki, klasik mobilya modelleri neler?
Hem uygun fiyatlı hem de şık mobilyalar sizinle…
Klasik Mobilya

Klasik Mobilya Modelleri

Evinizi süsleyecek olan mobilya modelleri, klasik mi olsun? Klasik mobilya, daha çok yerden yüksek, ayaklı olan, eski motif desenlerin olduğu, ahşap renklerden oluşan mobilyalar olarak görülüyor. Bununla alakalı son dönemde çıkarılan özel tasarımlar da var. Sizin beğendiğiniz en özel ürünlerin özel boyutlandırılması, özel parçaların oluşturulması da söz konusu. Seçtiğiniz her model için anında sipariş verebilir, sizin için özel parçaları satın alabilirsiniz.

Özel Motifler;
Klasik mobilyalarda size geçmişi anımsatacak motifler olabilir. Aynı zamanda ahşap detayları, bu mobilyalarda sizin en sevdiğiniz detaylar olacaktır. Yerden yüksek olan, avangard modeller, en sevilen klasik mobilyalar arasında.
  • Vitrin
  • Konsol
  • Oturma Grupları
  • Yatak odası takımı
  • Orta sehpa – zigon
Gibi pek çok parça klasik olarak tasarlanabiliyor. Tasarımın en iyi şeklide belirlenmesinin yanı sıra, direkt olarak mobilyalarda kullanılan renklerde klasiklikten uzak olmuyor. Seçilen iki renk, üç renk ile yakalanan uyum, en iyi şekilde mobilya seçiminin tamamlanmasını sağlıyor olacaktır. Değerlendirip, bilgi alabilirsiniz. Bu konuda Türkiye’de saygın iç mimarlardan Yakut Senemoğlu ile görüşmek için kendisine ait klasik mobilya sitesini ziyaret ederek kendisine ulaşabilir dekorasyon ve özel üretim mobilya için destek alabilirsiniz. Klasik mobilya sosyal medya hesabı üzerinden çalışmalarını inceleyebilirsiniz.

Klasik Mobilyalarda Renk Seçimi

Almak istediğiniz mobilyanın klasik modeller arasında olması, renk seçimi konusunda da karşınıza daha soft renkleri çıkmasını sağlar. Dilerseniz tek renk dilerseniz de farklı detayları olan renkli mobilyaları seçebilirsiniz. Hem şık hem de zarif olan bu mobilyalarda ren seçimi de son derece kolay olacaktır.

Ahşap renkler;
Genel olarak klasik mobilya ile bütünleşen renkler, ahşap renklerden oluşuyor. Ahşabın her tonunu dilediğiniz gibi ürünlerin arasında görebilirsiniz. Hem şık hem de zarif olan çok sayıda model için ahşabın tonları dışında renk veren, canlılık katan mor – bordo – mavi gibi renklerin kullanılması da sağlanabilir. Tamamen seçimin size kaldığı modeller içinden seçiminizi kolayca yapabilir, anında talebinizi sunabilirsiniz.

Mobilya Sipariş

Mobilya seçiminin gerçekleşmesinden sonra yapmanız gereken anında sipariş işleminin gerçekleşmesi. Bu alanda yetkili kişiler ile irtibata geçebilir, mobilyaları inceleyebilir, dilediğiniz gibi de sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz klasik, dilerseniz de diğer mobilya seçeneklerinden anında bilgi alıp, en beğendiğiniz modelin sipariş edilmesini sağlayabilirsiniz.

Anında iletişim;
Bilgi almak sorularınızı sormak için klasik mobilya ve diğer seçenekler için anında iletişime geçebilirsiniz. Güvenli, kaliteli ve sorunsuz şekilde mobilyalarınızın teslim edilmesi de sağlanıyor olacaktır. Seçim size bırakılıyor.

Hiç yorum yok