Doğal Nemlendirici Yüz Kremi Yapımı | rnc8.org

Doğal Nemlendirici Yüz Kremi Yapımı

Doğal Nemlendirici Yüz Kremi

Doğal Nemlendirici Yüz Kremi

Doğal nemlendirici yüz kremi yapımı mümkündür. Evde kendiniz de kırışık önleyici krem yapabilirsiniz. Bir sürü para vererek alınan yüz kremlerinin etkisini, kendi yaptığınız tamamen doğal olan kremle de sağlayabilirsiniz. Cildi nemlendirmek kırışmasını önlemenin yollarından biridir.
Yüz kırışıkları kişiyi olduğu yaştan çok daha yaşlı göstermektedir. Bunu önlemenin tek yolu da cilde çok iyi bakmaktır. Bir cildin neme ve bakıma ihtiyacı vardır. Öncelikle cildi beslemenin en iyi yolu bol su içmek ve iyi beslenmektir. Bunun yanında güneşten cildi korumak ve bol bol krem sürerek kurumasını önlemeniz gerekmektedir.
Bir çok insanın bilmediği cildi beslemenin en güzel yolunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Evde bu yol ile harika bir doğal nemlendirici yüz kremi yapımını mümkündür. Öncelikle eczaneden bir kutu C vitamini iğne almalısınız.
Yüzünüzü tertemiz temizledikten sonra bu iğnelerin bir adetini kırın ve yüzünüze yedirerek sürür. İğne içerisindeki vitaminin tamamını cildiniz yedikçe sürerek masaj yapın. Bu uygulama sonrasında bile cildinizdeki farkı çok rahatlıkla görebilirsiniz.
Doğal Nemlendirici Yüz Kremi Yapımı

Doğal Nemlendirici Yüz Kremi Yapımı

  • Vazelin
  • Bepanthol pomat
  • 1 adet C vitamini iğne
  • 1 adet B vitamini iğne
  • Lavanta yağı
Bir kutu içerisine bu iki kremden bir çorba kaşığı kadar koyun ve içerisine bir adet C vitamini ve B vitamini iğneyi kırın ve hepsini birden karıştırın. İçerisine bir kaç damla lavanta yağı da damlatabilirsiniz.  Lavanta yağı hem güzel kokmasını sağlar hemde cilt için çok faydalıdır. Bu karışım cildin kırışmasını önler, kırışıkları açar, nemlendirerek canlılık verir, kaybettiği vitamin desteğini sağlar. Çok pahalı kırışık önleyici kremlerin yaptığı etkiyi gösteren bu karışımı yüzünüzde alnınıza, göz kenarlarınıza, dudak üstlerindeki kırışıklıklara özellikle gece yatmadan sürmelisiniz. Yüzünüz, eliniz ve tüm vücudunuza çok rahatlıkla sürebilirsiniz. Bir çok kişinin bilmediği harika bir kremdir. Az ölçülerde yapın ve bittikçe yenileyin. Bizim verdiğimiz ölçü tek bir iğne içindir.
Bizim tarifimizdeki krem lavanta içeriklidir. İstenirse içerisine lavanta yerine alovera, gül, limon yağı, gibi yağlarda ilave ederek bu kremi çeşitlendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok