Alkolsüz Aile Oteli Nehir Apart | rnc8.org

Alkolsüz Aile Oteli Nehir Apart

Eğer siz de ailenizle birlikte tatil yapabileceğiniz, Türk aile yapısına uygun şekilde hizmet veren bir otel arıyorsanız, Nehir Apart Otel ile aradığınızı bulacağınızı söyleyebiliriz. Alanya’da, dünyaca ünlü Kleopatra Plajı bölgesinde bulunan Otel, hem Türk aile yapısına uygun şekilde hizmet vermektedir hem de kaliteyi en uygun fiyata sunar. Bu yüzden, ailece tatil yapmak için (Alanya’da) en uygun adrestir.
alkolsüz aile oteli nehir apart

Aile Oteli

Günümüzde birçok otel yabancı turistlere yönelik hizmet vermektedir. Bu da otelin içinde, Türk ailelerin garip bulacağı ve çocukların etkilenebileceği şeylerin yaşanması anlamına gelebilmektedir. Yabancıların çok geldiği bir otelde, çalan müzikten yapılan etkinliklere göre hep yabancılar gözetilir. Hatta yemek de yabancıların damak zevkine göre yapılır. Bu yüzden birçok Türk ailesi bu tür otelleri tercih etmez.

Nehir Apart Otel ise, Türk aile değerlerini gözeterek bir konaklama hizmeti sunmaya önem verir. Otel, alkolsüz olarak hizmet verir ve bu durum da yabancı turistlerden çok Türk aileler tarafından tercih edilmesine neden olur. Otelde devamlı olarak açık büfe ve Türk mutfağından yemekler çıkar. Öğle aralarında kek, börek vb. ikramlar yapılır. Otel, bu imkanları uygun fiyatlarla sunma politikasını gözetmektedir. Odada konaklayan kişi sayısına göre değişen ücret şeklinde fiyatlandırma yapılır. Fiyatlar her şey dahil konseptindedir. Odalarda TV, klima ve yüksek hızlı kablosuz internet de bulunmaktadır. Kısacası, Nehir Apart Otel, ailece tatil için en iyi seçenek olarak gösterilebilir.

Hiç yorum yok