Meme Estetiği | rnc8.org

Meme Estetiği

Kadınlar bazen estetik kaygılardan dolayı bazen de sağlık problemlerinden dolayı meme estetiği yaptırma yolunu seçebilirler. Meme estetiği işlemleri alanında uzman ve profesyonel doktorlar tarafından yapıldığı takdirde herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşılma ihtimali ortadan kalkar.

Meme estetiği işlemleri meme büyütme estetiği, meme dikleştirme estetiği veya meme küçültme estetiği şeklinde yapılır.

Meme Büyütme Estetiği

Bazı kadınlar memelerinin küçük olmasından dolayı rahatsız olurlar. Basit bir tanım vermek gerekirse küçük olan göğüslere yağ enjeksiyonu yapılarak ya da protez takılarak daha büyük bir görünüm kazanması sağlanır. İstenilen bu operasyonun temel sebebi sadece ve sadece estetik kaygılardır. Meme dikleştirme ve meme büyütme estetik işlemleri aynı operasyon içerisinde gerçekleştirilebilir.

Meme büyütme estetiği ortalama 1 saat kadar sürmektedir. Operasyonun olduğu gün ya da çok az bir ihtimal de olsa hasta ertesi gün taburcu edilir. Meme büyütme estetiği olan kişiler bebeklerini sağlıklı bir şekilde emzirebilirler.
meme estetiği

Meme Dikleştirme

Göğüslerinin olağan şeklinden memnun olmayan kadınlar, göğüslerindeki sarkmaları gidermek ya da daha diri bir görünüme kavuşturmak için meme dikleştirme operasyonu tercih etmektedirler. Göğüslerin doğal anatomik yapısından kaynaklanan sebeplerden, yaşın ilerlemesinden, yer çekiminden, çok sık ve kısa sürede kilo alıp vermekten, doğum ya da emzirmeye bağlı sebeplerden dolayı memelerde sarkma olabilir.

Genel anestezi ile yapılan operasyon maksimum dört saat sürmektedir. Hastalarda meme sarkması boyutu çok ise, operasyonda memeye silikon yerleştirilir. Meme büyütme operasyonu ile aynı anda da yapılabilecek olan bu operasyon, bebek emzirme açısından bir sorun teşkil etmemektedir.

Operasyon Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Operasyonlardan sonra spor ya da diğer ağır aktivitelerin yapılmaması gerekir. Meme büyütme operasyonlarından ödem atma süreci 3 gün kadar sürecektir ve bu operasyondan sonra 2 - 3 kadar solaryum, sauna gibi yerlere gidilmemelidir. Meme dikleştirme operasyonlarında ise ödem inmesi ve memenin son şeklini alması ortalama 9 hafta kadar bir zaman gerektirmektedir.

Meme büyütme, küçültme ya da dikleştirme gibi her türlü meme estetiği operasyonlarınız için www.monosaglik.com adresini ziyaret edebilir, alanında uzman hekimlerimizden her türlü bilgiyi alabilir ve ihtiyaç duyduğunuz durumlarda randevu talep edebilirsiniz.

Daha Fazlası İçin Ziyaret Edin: https://monosaglik.com/

Hiç yorum yok