Genital Estetik Zararlı Mıdır? | rnc8.org

Genital Estetik Zararlı Mıdır?

Kadınların en çok hassas olduğu konuların başında gelen genital durumlar için artık estetik operasyon sayesinde daha sağlıklı ve estetik görünümler elde etmek mümkün hale gelmiştir. Kadınların partneri ile arasındaki ilişkiden başlayarak özgüven kaybına kadar sayısız negatif sonuca neden olabilen rahatsızlıklar tedavi edilmediğinde kadının cinsel yaşamdan soğumasına bile neden olabilir. Bunun için labioplasti olarak en genel adı ile bilinen genital estetik çözüm olabilmektedir. Henüz çocuk sahibi olmayan veya ileride çocuk isteyecek kişilerin akıllarına takılan soruların ise oldukça yersiz olduğunu bildirmek gerekir.
genital estetik zararlı mıdır

Genital Estetik Hangi Durumlarda Yapılır?

Genital estetik şekil olarak rahatsızlık yaşayan hastaların genellikle tercih ettiği bir tedavi yöntemidir. Genital bölgenin iç dudaklarının kesilmesi, ameliyat yapılarak istenen oranda küçültme veya düzenlenme olarak nedenlerini saymak doğru olacaktır. Ek olarak vajinal sarkma olarak da bilinen rahatsızlık sonucunda da uygulanabilir. Dudaklardaki büyüklükten dolayı meydana gelen sorunlarında bu ameliyattan sonra çözüme kavuşması sağlanır.
genital estetik riski var mıdır

Genital Estetik Riski Var Mıdır?

Yapılan ameliyat bakire veya ileride çocuk doğurmayı düşünen kadınlar da dahil sorunsuz şekilde uygulanabilmektedir. Çocuk sahibi olmak konusunda herhangi bir risk taşımaz. Hasta ameliyattan sonra istediği zaman çocuk sahibi olabilir. Sayılan işlemlerin yapılması için ameliyata gereksinim duyulduğundan dolayı her ameliyatın sahip olduğu riskleri içerir. Dikkat edilmesi gereken husus operasyon için tecrübeli ve güvenilir kişilerin seçilmesidir. Bunun dışında riskten bahsetmek yanlış olacaktır.

Genital Görüntü Sorunları Neden Tedavi Edilmelidir?

Kadının genital olarak görünümden hoşlanmaması zaman içinde takıntı haline gelebilir. İç dudaklar görüntü olarak uzun veya büyük ise rahatsız edebilir. Partnerinden uzaklaşmasına ve mayo, bikini tarzı kıyafetlerin giyilmemesine bile neden olabilir. Ayrıca kadınların sık sık idrar yolları ile alakalı sorunlar yaşamasına da neden olacaktır. Vajinal akıntı problemi de aynı şekilde diğer kadınlara oranla daha sık görülecektir. Bazı durumlarda ise kadınlar cinsel birliktelik sırasında ağrı veya acı yaşayabilir. Bundan dolayı tedavi edilmesi en sağlıklı çözüm olacaktır.

Neden Vajina Dudaklarında Büyüme Olabilir?

Bazı kadınlarda sarkma veya büyük iç dudak sorunu bulunurken bazılarında bulunmaz. Bunun nedenleri arasında kaza veya travma gelebilir. Doğum sırasında iç dudakla alakalı yırtıklar da soruna neden olabilir. Fazla zayıf olmak da normal olan iç dudakların daha dışarıda görünmesine neden olur. Kilo alma ve verme sıklığı da sarkmaya neden olabilir. Fazla çocuk doğurmak da aynı şekilde nedenler arasındadır.

Bu içerik https://www.esracabukcomert.com adresinden derlenmiştir.

Hiç yorum yok