Geri Getirme Büyüsü ile Terk Eden Sevgilinizi Geri Getirin | rnc8.org

Geri Getirme Büyüsü ile Terk Eden Sevgilinizi Geri Getirin

Terk Eden Sevgiliyi Geri Getirme Büyüsü

Terk eden sevgiliyi geri getirme büyüsü denildiğinde, hangi ortamda olursanız olun gözlerin size çevrileceğine emin olabilirsiniz. Bunun nedeni hemen herkesin hayatının farklı dönemlerinde “terk edilme” acısını tatmış olmasından kaynaklanacaktır.

Sevgilisi tarafından terk edilen ve acılar içinde kalan, hatta kör, sağır olan kişileri anlatan Türk filmlerinin (özellikle 1960-1980’li yıllar arasında) çok popüler olmaları da boşuna değildir. Kısacası bu duyguyu yaşamayan, bu acıyı tatmayan kişi sayısı neredeyse bir elin parmakları kadar azdır diyebiliriz. Dolayısıyla bu sorun çözüm üretme ihtimali olan herhangi bir konu, hemen herkesin dikkatini çekecektir. Sadece geri getirme büyüsü olarak da isimlendirilen terk eden sevgiliyi geri getirme büyüsü, kendilerini terk eden sevgililerini hayatın içinde normal kabul edilen diğer yollarla kendilerine geri dönmeye ikna edemeyen kişiler için alternatif bir çözüm yolu olabilir.
geri getirme büyüsü ile terk eden sevgilinizi geri getirin

Geri Getirme Büyüsü Nasıl Yapılır?

Tüm büyüler gibi geri getirme büyüsü de “gizli ilimler” olarak adlandırılan bazı kadim ilimlerde uzmanlaşan kişiler tarafından yapılır. İnsanların binlerce yıl içinde edindikleri tecrübeler sonucunda ortaya çıkan bu ilimler ve büyü sanatı, üzerinde çok uzun yıllar çalışılması gereken yöntemler olarak gösterilebilir.

Günümüzde en çok uygulanan ve sonuca nispeten daha kolay biçimde varılmasını sağlayan İlmi Havas, gizli ilimler olarak kabul edilen 12 ilimden birisidir. Arkaik yani eski, kadim büyülerle dua etmek gibi İslami geleneklerin birleşmesiyle ortaya çıkan İlmi Havas bile yöntemi uygulayan kişinin uzun süre eğitim alması gereken bir yöntemdir. Çünkü arkaik büyülerin ve kullanılan malzemelerin, yöntemlerin öğrenilmesi, bu yöntemler sırasında faydalanılan surelerin anlamlarının ve açıklamalarının bilinmesi gerekir. Konuda uzmanlık ve tecrübe edinmek için gereken yılları da hesaplarsak, sadece ilim üzerinde uzmanlaşmak bile 20 yıl alabilir. Kaldı ki gizli ilimler içinde bulunan Hüddam, Hurufilik, Paranormal ilimler gibi sanatlar da bu büyüleri yapmak için kullanılan ve üzerinde uzmanlaşmak gereken ilimlerdir.

Dolayısıyla terk eden sevgiliyi geri getirme büyüsü veya diğer büyüler yeterli bilgisi olmayan kişiler tarafından yapılamaz. Tavsiyem büyü yaptırmak istediğinizde bu konu üzerinde uzmanlaşan ve mümkünse ailesi tarafından eğitilmiş olan bir medyumun yardımını almanız yönünde olacaktır.

2 yorum:

  1. Bunu yapacak kişiye nasıl ulaşabiliriz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının ortasında mavi renkle yazılmış bir yazı var "terk eden sevgiliyi geri getirme büyüsü" yazıyor üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

      Sil