Bayan İç Giyim İç Çamaşır Modelleri | rnc8.org

Bayan İç Giyim İç Çamaşır Modelleri

Bayan İç Giyim

Bayan İç Giyim

Bayan iç giyim dendiğinde akla hemen iç çamaşırı gelmektedir. Bayan iç giyim sadece iç çamaşırı ile sınırlı değildir. Gecelikler ve özel günler için hazırlanmış kombinler de iç giyim sınırları içerisindedir. Her kadının değişik tarzı ve hayata bakış açısı vardır. Dış giyimde ki kombinler değişik tarzlarda olduğu  gibi iç giyimde de değişik tercihler mevcuttur. Bir kadın iç giyim alırken nelere dikkat etmeli? Kendi vücut şekillerine göre nasıl iç çamaşırı seçmelidir?
İç Giyimde Gecelik

İç Giyimde Gecelik

Kadınlar özel günlerde çok daha gösterişli iç çamaşırı giymek ister. Bu nedenle değişik modellerde sütyen, külot, gecelik gibi iç giyim modelleri almaktadır. Bunu alırken vücut ölçülerine dikkat ederek almalarında yarar vardır. Bacak boyu uzun ve düzgün olan kadınların kısa gecelik yada uzun fakat derin yırtmaçlı gecelikler tercih etmeleri bacak güzelliğini çok daha ön plana çıkarır.
Göğüsleri büyük olan kadınların göğüs dekolteli gecelikler tercihi çok daha doğru olur. Göğüsleri küçük olanların ise sırt dekolteli yada bacak yırtmacı açık tercih edebilir. Göğüs dekoltesini çok açmadan aşağı doğru derin inişli gecelik modelleri göğüsleri çok daha dolgun gösterir.
İç giyim alırken kendinize yakışan renk tonlarını tercih etmelisiniz. Kırmızı ve siyahın hakim olduğu gecelik modellerinin yanında yeşilin tonları, mavinin parlaklığı, pembe, pudra, eflatun, mor gibi bir çok değişik renk tercih edilebilir. Bu renklerin hangisi ten renginize uygun ise değişik renklerde gecelikler giymek çok daha farklılıklar yaratacaktır.
İç Çamaşır Modelleri

İç Çamaşır Modelleri

İç çamaşırı seçimlerinde en dikkate alınması gereken şey sütyen seçimidir. Bir kadın kendi ölçülerine uygun sütyen tercih etmelidir. Vücut şeklinize uygun seçilmeyen sütyenler sırt, göğüs ve omuz ağrıları yapmaktadır. Günlük hayatta kullanacağınız sütyen alırken göğüsler sütyenden taşmamalıdır. Özel günlerde kullanacağınız sütyen seçimlerinde ise vücudunuzun güzelliğini en üst seviyede gösterenler olmalıdır.
Sütyenin arka kısmı yukarı doğru çekme yapmamalı, arka kısım sırtınızın tam ortasında durmalıdır. Sütyenin orta kısmı göğüs kafesinizi ortalamalıdır. Günlük hayatta taktığınız sütyenlerin askı kısmı akşam omuzlarınızda iz ve kızarıklık yapmamalıdır. Sütyeni taktığınızda sütyen aşağı doğru sarkmamalı, göğsünüzü dik tutmalıdır. Sütyen bol olmamalı, kumaşı kırışmamalıdır. Göğüsler yanlardan dışarı doğru taşma yapmamalıdır. Demirli sütyen alırsanız bu demirler göğsünüze değmemeli, yara yapmamalıdır. Sütyen askıları omuzdan aşağı doğru inmemeli tam oturmalıdır. Günümüzde destekli, toparlayıcı, şeffaf, balenli, minimizer, özel günler için straflez, büstiyer, desteksiz, dikişsiz, emzirme sütyeni, protez ve sporcu sütyenleri gibi bir çok model satışa sunulmaktadır. Bu iç giyim çeşitliliğinde ihtiyacınıza uygun sütyen seçimine dikkat edilmelidir. Özel bir günde takacağınız sütyenle, gündelik koşuşturma hayatınızda taktığınız elbette aynı olmamaktadır. Bir kadının her yere giyebileceği tarzda bir çok sütyeni olmalıdır.
Bayan İç Giyim İç Çamaşır Modelleri

Bayan İç Giyim İç Çamaşır Modelleri

Külot seçimleri de gene sütyende olduğu gibi çok çeşitlidir. Gündelik hayatta penye, pamuklu külotlar tercih edilirken özel günlerde yada gecelerde seçimler çok daha değişik ve seksi olabilir. Külot modellerinde de dikişli, dikişsiz, dantelli, brazilian, silikonlu, slip, string, şort, tanga gibi bir çok model bulunmaktadır. Özellikle kalçası olmayan kadınlar için silikonlu külotlar son senelerde üretilen külot modelleri arasındadır.
Kadınların kiloları başa bela olduğundan bazen alınan kiloları kapamak gerekmektedir. O dönemlerde de korseler devreye girmektedir. Bir çok değişik korse iç giyimde satılmaktadır. Külot tarzı, atlet korse, bel korsesi, bady korse, boy, dikişsiz, etek, paçalı, string, tayt, doğum sonrası giyilen korseler olmak üzere çok fazla çeşitlilik vardır.
İç giyim bir kadının vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Gündelik hayatta zorunlu olarak kullanılanların yanında kadını kadın yapan ve kendini güzel hissettiği en değerli giyim eşyasıdır. Bir kadın kendini güzel bir iç çamaşırı ile çok daha güzel ve seksi hisseder. Bu kadın için çok büyük bir mutluluktur. Özellikle kadın eşine kendini beğendirebilmek, onun ilgisini çekebilmek adına değişik tarzda gecelikler giyer. Bu hem erkeğin hemde kadının hoşuna gider. Bir kadın kendine baktığı, kendine önem verdiği süre içerisinde hayattan zevk alır. Bu nedenle istediğiniz kiloda yada yaşta olun, kendinize önem vermelisiniz. Size önerimiz en güzel gecelikleri, külot ve sütyen takımlarını alarak güzelliğinize güzellik katmalısınız. Bu kendinizi çok daha mutlu hissetmenizi sağlayacaktır.
Size önereceğimiz camasirim.com sitesinden bayan iç giyim iç çamaşır modelleri arasından kendinize bir kaç model beğenerek deneyebilirsiniz. Bu arada aldığınız ürünler kaliteli olmalıdır. Kaliteli ürün sağlıklı demektir.

Hiç yorum yok