Yemekteyiz İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı | rnc8.org

Yemekteyiz İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Yemekteyiz İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Yemekteyiz İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Yemekteyiz iletişim numarası ve whatsapp hattı üzerinden görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz. Yemekteyiz iletişim formu doldurup,  yarışmacı olarak programa katılabilirsiniz. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz programı hafta içi her gün TV8'de saat: 16.00'da yayınlanmaktadır.

Yemekteyiz programı önceden bir çok televizyon kanalında yayınlanmıştır. Acun Ilıcalının Tv8'i alması sonrasında TV8 kanalına transfer olan program çok sevilmiş ve çok beğenilmiştir. Her hafta 5 yarışmacı yemekler yaparak yarışmaktadır. Yarışma pazartesi başlayıp cuma günü bitmektedir. Format gereği yarışmacılar diğer yarışmacıların her gün evine gidip onların yaptığı yemeği yiyor ve ona puan veriyorlar. Yarışmacıların birbirine verdiği puanlama sistemi ile yarışmanın birincisi belli oluyor. Hafta sonu cuma günü son yarışmacının gününde tüm verilen puanlar toplanıyor ve yarışma birincisi belli oluyor. Yarışmanın büyük ödülü ise tam 10.000 TL'dır.

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 İstanbul doğumludur. Ünlü oyuncu en son Kiralık Aşk dizisinde Koray karakterini oynamıştır. Oyunculuğa Lise Defteri dizisi ile başlamış onu takiben yabancı damat, doktorlar, güz gülleri gibi pek çok dizide oynamıştır. Oyunculuk eğitimini yurt dışında tamamlamıştır. Bunun dışında cast direktörlüğü, menajerlik, tiyatro oyunculuğu yapmıştır. İki sezondur Yemekteyiz programının sunuculuğunu başarı ile yapmaktadır.

Naif, efendi ve düzgün karakteri ile seyircilerin büyük sevgisini kazanmış olan Onur Büyüktopçu yarışma esnasında yaptığı yorumlar ve bakış acısı ile Yemekteyiz yarışmasına çok farklı bir yorum katmıştır. Kavga ve tartışmalara izin vermeyerek yarışmanın çok daha düzgün ve seyredilir ölçülerde olmasını sağlanmaktadır. Yarışmaya katılmak isteyenler iletişim formunu doldurup kanala gönderebilir, yemekteyiz iletişim numarası ve whatsapp hattını arayarak kabul edilip edilmediğinizi öğrenebilirsiniz. Yemekteyiz yarışmasına öneri ve düşüncelerinizi de bu hatlar üzerinden yapabilirsiniz.

Yemekteyiz İletişim Numarası

0 212 987 30 70

Yemekteyiz WhatsApp Hattı

Şu an için whatsapp numarası yayınlanmamıştır.

TV8 İzleyici temsilcisi

izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr

Yemekteyiz TV8 Başvuru Formu

http://www.tv8basvuru.com/basvuru/yemekteyiz/1
Yukarıdaki adresten başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Yemekteyiz Instagram Adresi

@yemekteyiztv8
instagram.com/Yemekteyiz.TV8
instagram.com/YemekteyizTV8
Bu adresten yemekteyiz ekibine ulaşabilir mesaj ve öneri gönderebilir, bilgi alabilirsiniz.

Yemekteyiz Twitter Adresi

 @yemekteyizTV8
Yemekteyiz twittwer adresinden programa mesaj gönderebilir, onları takip edebilirsiniz.

Yemekteyiz Facebook Adresi

@yemekteyiztv8
Facebook.com/TV8Yemekteyiz
Facebook adresine girerek onları takip edebilir, mesaj gönderebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Yeni yüzler görmek istiyoruz yeni kişiler yarışsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsunuz. Bizcede öyle olmalı. izleyicitemsilcisi@tv8.com.trb adresinden izleyici temsilcisine ulaşabilirsiniz.

      Sil