Tırnak Makyajında Yeni Deneyim | rnc8.org

Tırnak Makyajında Yeni Deneyim

Bütün kadınlar bakımı sever. Ama bazılarımız için tırnaklarımız hep daha önemlidir. Sağlıklı ve güçlü tırnaklarımızın olmasını isterken süreceğimiz ojeyi de özenle seçeriz ki tarzımızı tam olarak yansıtsın.

Bu düşünce çerçevesinde yıllarca birçok markanın ürününü denedim ancak hep daha iyisi için arayış içerisindeydim. %100 bitkisel ürünler sunan markaların birkaç ürününü kullanırken ojelerini de denemeden geçemedim. Sonuç gerçekten harikulade!

Bu markalardan birisi Yves Rocher. Bu ürünler ile yaşadığım deneyimden bahsettikten sonra eminim sizde evinizdeki tüm tırnak bakım ürünlerini bir kenara bırakacak ve tırnaklarınıza yeni bir hava katacaksınız.
Tırnak Makyajında Yeni Deneyim

Kırılmayan Tırnak Var Mı?

Hepimizin tırnakları biraz uzamaya başlasın hemen kırılır. İki tanesi kırıldı keseyim derken bir anda bütün tırnaklarımız kısacık bir hal alır. Bazı ürünleri sürünce etkisini pek göremezsiniz ama güçlendirici oje bazı, tırnakları kırılanların imdadına yetişiyor. Tek kat sürülen bazlar genelde sarı renk verir ve varlığı bile belli olmaz diyorsunuz biliyorum ama bu ürün sandığınız gibi değil. Hem parlaklık veriyor hem de tırnaklarınızın sarı bir görünüme sahip olmasına izin vermiyor. Bitkisel içeriğindeki elemi reçinesi ile de daha sonrasında süreceğiniz ojenin çabuk kurumasını sağlıyor.

Hem Tek Kat Hemde Jel Etkisi Olsun

Son zamanlarda ten rengi oje oldukça moda. Eminim hepimiz bu rengi denemeden sokağa çıkmamışızdır. Her markanın ten rengini beğenmeyince Yves Rocher’nin jel etkili ojelerinden ten rengini denedim. Doğallığa bu kadar yakın olan başka renge sanırım denk gelmedim. Siz ister moda olan ten rengini seçin isterseniz de hiçbir zaman modası geçmeyen ve albenisi olan kırmızı ojeyi seçin karar sizin. Ayrıca bu ojeleri genelde bir kat sürünce istediğiniz etkiyi alıyorsunuz ve alışılagelmiş fırçalar dışında fırçasının yelpaze şeklinde oluşu da işinizi kolaylaştırıyor.

French Oje Favorim

Kendi başına French oje sürebilenlere hep hayran kalmışımdır. Sol elime idare edecek şekilde sürerken sağ elim hiçbir zaman French ojeden nasibini almamıştır. Bir çözüm ararken Fransız manikür kalemini gördüm ve yaşadığım sevinci tahmin edemezsiniz. Kaleminin ucunun keçe olması sayesinde beyaz çizginin kalınlığına kendiniz karar verebilirsiniz. Ben her zaman kalından yanayım ama bu da tabii ki bir zevk meselesi.

Acelem Var Hemen Kuruması Lazım

Biz hanımlar genelde her işe koşan kişilerizdir. Bu yüzden de ojeleri sürdükten sonra hemen kurumasını isteriz yoksa bozulan ojeyi tekrardan düzeltmek en büyük sıkıntımızdır. Nazarlık kalsın demek yerine hep sil baştan uğraşırız. Yves Rocher’nin ojelerini sürdükten sonra çok hızlı bir şekilde kuruduğunu görünce şaşırmıştım ama daha da aceleniz varsa ve bekleyecek zamanınız hiç yoksa express oje kurutucusunu da kullanabilirsiniz. İçeriğinde aloe vera olmasından dolayı hem tırnaklarınızı güçlendiriyorsunuz hem de daha canlı bir görünüme sahip oluyorsunuz.

Sürdükten Sonra Bozulan Ojeler Sona sakladığım ürün ile daha önce karşılaşmadım desem yeridir. Ojeyi kusursuz sürdüm, kurudu da ama bir şey oldu yine bozuldu deyip üzülmeyi artık bir kenara bıraktım. Çünkü rötuş oje ile tanıştım. Bu oje sayesinde bozulan ya da uçları yıpranan ojelerimi yeni sürülmüş hale getirebiliyorum. Dökülmeyen ve hemen kuruyan yapısı ile ojeyi bozulan yerlere kusurlar kapana kadar sürmeniz yeterli. Sonuç ilk sürdüğünüzde ki gibi kusursuz oluyor. Oje çeşitleri, tırnak bakım ürünleri ve asetona kadar tırnak makyajı konusunda oje markaları arasında ben tercihimi her zaman doğal olanlardan yana kullanıyorum. Sağlığınız ve tarzınız için size de tavsiye ediyorum.

Hiç yorum yok