Star Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

Star Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Star Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Star Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Star haber iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı üzerinden Star haber müdürlüğüne ulaşabilirsiniz. Suçlularla mücadelede habercilere ve polisimize yardımcı olabilirsiniz. Star haber müdürlüğüne gönderdiğiniz her belge, video, kamera görüntüsü, fotoğraf ve mesaj ayrıntılı değerlendirilmektedir. Sizlerin gönderdiği bir çok haber ana haberlerde sunularak gösterilmektedir.
İlk özel televizyon olan Star TV yıllardır uyguladığı doğru yayın ilkesi ile  çok sevilmektedir. Siyasetten sıcak gelişmelere, sağlıktan ekonomiye Türkiye ve Dünya gündemindeki haberleri, hızlı, güvenilir, objektif habercilik ilkesi ile vermektedir. Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bülteni olan Satar haber her akşam saat 19.00'da ekranlara gelmektedir.

Nazlı Çelik tarafından sunulan ana haber bülteni yaptığı dürüst yayıncılık ile çok sevilmektedir. Nazlı Çelik 1977 yılı İstanbul doğumludur. Doğuş Holding yöneticilerinden biri olan Yücel ve Sema Çelik'in kızıdır. Lise eğitimini İsviçre de yatılı okulda almıştır. Amerika'da psikoloji ve televizyon dallarında eğitim görmüştür. 1999 yılında eğitimlerini bitirdikten sonra dönen ünlü spiker NTV TV'de polis adliye muhabirliğine başlamıştır.  Bir çok konuda eğitim alan sunucu 2005 yılında Star TV'ye geçmiştir. 2006 yılında ana haberleri sunmaya başlayan Nazlı Çelik, 2008 yılında Uğur Dündar'ın ana haberleri sunması ile muhabirliğe geri dönmüş, ardından hafta sonu haberlerini sunmuş, 2011 yılında Uğur Dündar'ın haberleri bırakması ile yeniden ana haber bültenini sunmaya başlamıştır. O günden bu yana Satar ana haberleri Nazlı Çelik sunmaktadır. Nazlı Çelik en iyi haber spikeri dalında bir çok ödül almıştır. Ünlü haber spikeri yaptığı haberler, yorumları, vatan ve millet sevgisi, doğru ve dürüst habercilik anlayışı ile çok sevilmektedir. Satar haber iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı üzerinden haber merkezine ulaşabilirsiniz.

Star Haber İletişim Numarası

0 212 335 00 00

0 538 546 07 07
0 535 203 27 27

Star haber iletişim numarası üzerinden haber niteliğindeki tüm olay ve görüntüleri bildirebilirsiniz. Star haber merkezinde gelen tüm haber ve görüntüler incelenmektedir. Her gönderilen belge ihbar sayılır ve gerekli işlemler başlatılmaktadır. Bu nedenle telefonunuzun kamerasından video çekerek star haber whatsapp ihbar hattına da gönderebilirsiniz. Belge, ses kaydı, fotoğraf ve videoları mutlaka haber merkezine gönderiniz.

Star Haber WhatsApp İhbar Hattı

0 538 546 07 07
0 535 203 27 27

Star haber iletişim numarası yada star haber whatsapp ihbar hattına gönderdiğiniz her belge titizlikle incelenmektedir. Bir çok izleyiciden gelen haber niteliğindeki video ve belge değerlendirilerek ana haberlerde verilmektedir. Habercilere yardım edebilmek, suçluların yakalanması ve gerekli cezaların verilebilmesi için yardımcı olabilmek adına video, fotoğraf, belge ve ses kaydını iletişim numaralarından ve whatsapp ihbar hattından gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok