Kanal D Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

Kanal D Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Kanal D Haber WhatsApp İhbar Hattı

Kanal D Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Kanal D haber iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı üzerinden ulaşabilir, mesaj gönderebilirsiniz. Karşılaştığınız ilginç olaylar, haber olacağına inandığınız görüntülerin videosunu çekebilir, belge yada fotoğrafını çekerek Kanal D haber iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattına gönderebilirsiniz. Haber genel merkezinde gönderilen tüm haberler ayrıntılı şekilde incelenmekte ve değerlendirilmektedir.
Buket Aydın'ın sunduğu Kanal D ana haber bülteni Dünya ve Türkiye'deki gün içerisinde gelişen olayları detayları ile sunmaktadır. Tecrübeli haber spikeri Buket Aydın Mayıs ayından itibaren  Kanal D ana haber bültenini sunmaktadır. Gündemin önemli olaylarını, sıcak gelişmeleri hafta içi her akşam saat 19.00'da ekrana getirmektedir.
Ahmet Hakan'ın yerine Kanal D ana haberi Mayıs ayından itibaren deneyimli sunucu Buket Aydın sunmaktadır. Buket Aydın Kanal D haberden önce TRT, Kanal Türk ve en son olarak NTV haberi sunmaktaydı.
1985 Bursa doğumlu olan Buket Aydın İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezundur. Aynı üniversitede yüksek lisansını da bitiren ünlü spiker Atilla İlhan'ın şiirleri üzerine master yapmıştır. Spikerlik eğitimi de alan Buket Aydın kariyer hayatına özel bir radyoda spikerlik yaparak başlamıştır. Kanal Türk, TRT Türk kanalında spikerlik yaptıktan sonra NTV haber spikerliği yapmıştır. İş adamı Erce Baykal ile evli olan ünlü haber spikeri Mayıs ayından itibaren Kanal D ana haber bültenini sunmaktadır.
Kanal D hafta sonu haberleri de Merve Dinçkol tarafından sunulmaktadır. Merve Dinçkol bundan önce Milliyet'de program yapmaktaydı. 1986 yılı İstanbul doğumlu olan haber spikeri Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı bölümünü bitirmiştir. Stajını Lig TV de yapan Merve Dinçkol ardından Ulusal Kanalda sunuculuk yapmıştır. En son Milliyette program yapan haber spikeri şimdi ise hafta sonu Kanal D ana haber bültenini sunmaktadır.
Kanal D haber iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı üzerinden Kanal D haber merkezine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Kanal D Haber İletişim Numarası

Kanal D Haber İletişim Numarası

0 212 478 00 88
Kanal D haber iletişim Numarasını arayarak haber merkezine ulaşabilir, önemli gördüğünüz haberleri, olay ve gelişmemeleri haber müdürlüğüne aktarabilirsiniz. İhbarda bulunarak suç ve suçluları teşhir edebilirsiniz. Bir çok olay polis ve habercilerin birlikte çalışması sonucu aydınlatılmaktadır. Haber merkezine gelen ihbarlar değerlendiriliyor ve önemli olaylar polise intikal ediyor. Haber niteliğindeki olay ve görüntüler ana haber bülteninde sunulmaktadır.

Kanal D Haber WhatsApp İhbar Hattı

0532 349 12 12 
Kanal D haber whatsapp ihbar hattı üzerinden ses kaydı, video, belge, fotoğraf ve mesaj göndererek eriştiğiniz haber niteliğindeki olayları haber merkezine yollayabilirsiniz. Başınıza gelen olayları da telefonunuzun kamerası ile çekerek haber merkezine gönderebilirsiniz. Bir çok kişinin çektiği videolar ana haberlerde verilmektedir. Çevrenizdeki olay, tehlikeli durumlar, çevreye zararlı kişileri belgeleyerek haber kanalına whatsapp ihbar hattı üzerinden gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok