HABERTÜRK TV İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

HABERTÜRK TV İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

habertürk tv iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı

HABERTÜRK TV İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Habertürk Tv iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı üzerinden haber merkezine ulaşmanız mümkündür. Haber merkezine ulaşan her bilgi titizlikle araştırılmaktadır. Video, ses kaydı, fotoğraf, belge gibi her türlü dokümanı habertürk whatsapp ihbar hattı üzerinden gönderebilirsiniz. İletişim numarasını arayarak yada mesaj göndererek bilgi verebilirsiniz. Verdiğiniz bilgiler ışında haber merkezi araştırma yapmaktadır. Gönderdiğiniz telefon kayıtları haber niteliğinde ise yayınlanmaktadır.
Habertürk bilindiği üzere bir gazete ve tv kanalıdır. Kökeni televizyon yayıncılığı ile başlamıştır. Habertürk gazetesi ve televizyonu birlikte yönetilmektedir. 23 Mart 1999'da Ufuk Güldemir tarafından Habertürk Tv kurulmuştur. 2007 yılında Ciner Medya tarafından satın alındıktan sonra çok daha hızlı büyümeye başlamıştır. 2009 yılında Habertürk gazetesi kurulmuş ve satışa çıktığı ilk gün 360.000 satan gazete büyük başarı toplamıştır. Habertürk TV, gazete ve internet web sitesi ile yayınına devam etmektedir. Başarısı düzgün ve kaliteli habercilik anlayışı ile yayıncılık yapmasına bağlıdır. Haber niteliği olan, çevrenizdeki olayların kamera kaydı, video, fotoğraf ve ses kayıtlarını Habertürk iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı üzerinden haber merkezine iletebilirsiniz. Gönderdiğiniz her belge ve doküman titizlikle değerlendirilmektedir.
Öncelikli yayın anlayışı haber kanalı olmasıdır. Bunun yanında sağlık, ekonomi, spor, magazin, dünya, kadın ve güncel olaylar da verilmektedir. Tartışma programları yanı sıra dünya gündemine dair her haber Habertürk web sitesi, televizyon kanalı ve gazetesinde yayınlanmaktadır.

Habertürk İletişim Numarası

0532 165 01 15

Habertürk WhatsApp İhbar Hattı

0 538 379 53 06
Her iki numaradan da göndereceğiniz her belge haber merkezi editörleri tarafından en hızlı şekilde değerlendirilmektedir.

Hiç yorum yok