Günaydın Doktor İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı | rnc8.org

Günaydın Doktor İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Günaydın Doktor İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Günaydın Doktor İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Günaydın Doktor İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı üzerinden programa katılabilir, soru sorabilirsiniz. Ceyda Düvenci ve Op. Dr. Onur Kulaksızoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı bir sağlık programıdır. Sağlık alanında neredeyse her konuya değinen programda seyircilerden gelen sorular da cevaplanmaktadır.

TV8'de hafta içi her gün saat 07.00'da yayınlanmaya başlayan sabah programı çok sevilerek izlenmektedir. Verdiği bilgilerle eşine rastlanmayacak kadar değerli olan programda estetik cerrahiden tutunda tüm sağlık sorunları en ince noktasına kadar incelenmektedir. Konuyla ilgili tüm sorular cevaplanmakta ve Günaydın Doktor iletişim numarası ve whatsapp hattı üzerinden onlara gönderdiğiniz her mesaj değerlendirilmektedir. Sorularınızın cevapları ve hastalıklarınız la ilgili tüm detaylar anlatılmaktadır.

Sunuculuğunu bu sezon üstlenen Ceyda Düvenci 16 Nisan 1977 Bursa doğumludur. Ünlü oyuncu Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci 2 evlat annesidir. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan ünlü oyuncu ve sunucu olan Ceyda Düvenci 1997 yılı Türkiye 3. güzelidir. Güzelliği, hanımlığı ve düzgün karakteri ile televizyon dünyasında çok sevilen ve taktir edilen oyuncu ve sunucu bir çok dizi, filmde rol almış ve bir çok programın da sunuculuğunu yapmıştır.

Op Dr. Onur Kulaksızoğlu bitirdiği tüm okulları dereceyle tamamlamıştır. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra bir çok ilde görev yaptıktan sonra Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Bir çok televizyon kanalında konuk olarak bulunmuş dalı ile ilgili soruları cevaplayarak tanınmıştır. Türkiye'nin en tanınmış doktorları arasında olan Onur Kulaksızoğlu şimdi ise yaptığı Günaydın Doktor adlı TV8'de yayınlanan programda Ceyda Düvenci ile çok sevilen ve çok takip edilen sağlık programını yapmaktadır.

Günaydın Doktor programı adı ile örtüşen bir yayın yapmaktadır. Doktorumuz her konuda bizi bilgilendirmekte ayrıca her hastalığın uzmanı doktorları ağırlamaktadır. Onlara sizlerin merak ettiği, hastalıklar hakkında sorular sorarak seyircileri aydınlatmaktadır. Ceyda Düvenci ve Onur Kulaksızoğlu'na erişebilmek için Günaydın Doktor iletişim numarası ve whatsapp hattını arayabilirsiniz.

Günaydın Doktor İletişim Numarası

0 212 702 50 50
Bu numarayı arayarak yayına bağlanabilir, soru ve görüşlerinizi onlara iletebilirsiniz. Tüm sorulara cevap verilmekte, hastalıklarınızla ilgili tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar anlatılmaktadır.

Günaydın Doktor WhatsApp Hattı

0 542 351 13 58
Günaydın Doktor whatsapp hattı üzerinden doktorumuza test sonuçlarınızı göndererek hastalığını ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Hastalığınızla ilgili tüm tetkikleri gönderebilir, mesaj yazabilir, merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

Günaydın Doktor Instagram Hesabı

@gunaydindoktor

Hiç yorum yok