Cumartesi Sürprizi İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

Cumartesi Sürprizi İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Cumartesi Sürprizi İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Cumartesi Sürprizi İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Cumartesi Sürprizi her hafta cumartesi günü saat 10.00'da ekranlara gelmektedir. Hafta sonu yayınlanan program pazar günü yayınlandığında adı Pazar Sürprizi olarak değişmektedir. Programın sunuculuğu Elif Özkul tarafından yapılmaktadır. Seviyeli magazin anlayışı ile magazin olaylarını seyircilerine aktaran program çok ilgi görmektedir.
Son dakika haberleri büyük ilgi gören program çok sevilmektedir. Show TV ekranlarında hafta sonu sabah saat 10.00'da başlamaktadır. Verdiği haberlerin kanıtlı ve ispatlı olmasından dolayı gerçek haberler ile ekranlara gelmektedir. Ünlülerle yaptıkları röportajlar, güncel haberler, son gelişen olayları ekranlara getiren magazin programı çok başarılıdır.
Pazar Sürprizi ve Cumartesi Sürprizi ile her hafta sonu sabahları evlerinize konuk olan programda seviyeli yayın ilkesi önceliklidir. Çok sevilen ve çok seyredilen magazin programında merak ettikleriniz, ses kayıtları, video ve mesajları Show Tv iletişim ve whatsapp hattına gönderebilirsiniz. Her gönderdiğiniz mesaj özenle incelenmektedir.

Cumartesi Sürprizi İletişim Numarası

0 212 313 60 00

Cumartesi Sürprizi Whatsapp Hattı

Henüz yayınlanmamıştır

Cumartesi Sürprizi Twitter Adresi

@showtv

Hiç yorum yok