Beyaz TV Ana Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

Beyaz TV Ana Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Beyaz Ana Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Beyaz TV Ana Haber İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Beyaz TV iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı üzerinden haber merkezine ulaşabilirsiniz. Göndermek istediğiniz video, ses kaydı, fotoğraf yada belge niteliğindeki dökümanları haber merkezine bu numaralar üzerinden ulaştırabilirsiniz. Çok sevilen ve her geçen gün çok daha fazla kişi tarafından seyredilen Beyaz TV haber merkezi, gönderilen her mesajı tek tek değerlendirmektedir.
Beyaz Tv 2010 yılında Melik Gökçeğin oğlu Osman Gökçek tarafından kurulmuştur. Beyaz TV Türksat, 4A, Filbox, D-Smart, Digitürk, Teledünya, Tivibu, Kablo TV gibi yayınlardan izlenebilmektedir. Kanalda dizi filmler, ana haber, magazin programı, siyaset programları, spor, ekonomi, yaşam, kadın programları, müzik, eğlence, yemek, sağlık, din, belgesel, gezi, sinema en önemlisi haber içerikli yayınlar bulunmaktadır.

Beyaz ana haber iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattına şahit olduğunuz olayların video, fotoğraf, ses kaydı ve belgeleri gönderebilirsiniz.Gönderirken yeri ve tarihi mesajla bildirmelisiniz. Hırsızlık, taciz, sahtekarlık gibi yanlış davranışlarda bulunan kişileri bu ihbar hatlarına bildirerek ihbar edebilirsiniz. Haber merkezine gelen her mesaj titizlikle incelenip yayınlanmaktadır. Her mesaj ihbar niteliğindedir. Çevrenizdeki olaylara sessiz kalmayın ve mutlaka haber merkezlerine bu olayları bildirin.

Uzun yıllardır ana haberi sunan Ferda Yıldırım'ın ayrılmasının ardından şimdi ana haberi Murat Erçin sunmaktadır. Her gün saat 18.30'da yayınlanmaya başlayan Beyaz Ana Haber Murat Erçin'in sunumuyla da çok beğenilmektedir. Ünlü ana haber spikeri Murat Erçin bu görevi çok başarı ile yapmaktadır. Yeni bir televizyon olan Beyaz TV her geçen gün büyüyerek yayın hayatına devam etmektedir.

Beyaz TV ana haber iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı üzerinden çevrenizdeki yanlış giden olayları, suç niteliğindeki durumların videosunu çekerek, fotoğraflayarak haber merkezine ulaştırabilirsiniz.

Beyaz Ana Haber İletişim Numarası

Beyaz TV İletişim Numarası Ankara
0 312 333 33 00
Fax
+90 312 333 33 41

Beyaz TV İletişim  Telefon Numarası İstanbul
0 212 313 33 00
Fax
+90 212 333 33 41

Beyaz TV Haber WhatsApp İhbar Hattı

0 549 366 06 06

Beyaz Tv Sosyal Medya ADRESLERİ

Beyaz TV Twitter Adresi

@beyaztvcomtr

Beyaz Tv Facebook Adresi

@beyaztv

Hiç yorum yok