Mesut Yar İle Bu Gün İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

Mesut Yar İle Bu Gün İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Mesut Yar İle Bu Gün İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Mesut Yar İle Bu Gün İletişim Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Mesut Yar ile bu gün iletişim numarası ve whatsapp ihbar hattı ile Mesut Yar'a ulaşabilirsiniz. Sabah saat 07.00 ile 09.00 arası Star Tv'de sabah haberlerini Mesut Yar sunmaktadır. Ünlü gazeteci ve televizyoncu olan Mesut Yar sabah haberleri ile ekranlardadır.
Mesut Yar 18 Nisan 1966 İstanbul doğumludur. Ünlü gazeteci İstanbul Üniversitesini bitirdikten sonra gazetecilik okusa da yarım bırakmıştır. Sonrasında İstanbul Üniversitesinde Müzecilik İhtisası yapsa da hayatına gazeteci ve televizyoncu olarak devam etmiştir. Stajer muhabir olarak gazetecilik hayatına başlayan ünlü televizyoncu Hürriyet, Sabah, Posta gibi gazetelerde editörlük, muhabirlik ve köşe yazarlığı yapmıştır. Mesut Yar 3 kez evlenmiş 2 kez boşanmış son eşi ile mutlu bir hayat sürmektedir. Bir çok televizyon programı yapan ünlü gazeteci ve televizyoncu son olarak Star Tv ekranlarında sabah haberlerini sunmaktadır.
Güler yüzü ile sabah haberlerini eğlenceli ve enerjik bir şekilde sunan Mesut Yar çok sevilmektedir. Sabah haberlerine başka bir soluk ile sunan ünlü televizyoncu yaında yazdığınız Twitleri de paylaşmaktadır. 

Mesut Yar İle Bu Gün İletişim Numarası

Star Tv izleyici temsilcisi telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.
0 212 335 00 00

Mesut Yar'a ulaşmak, bilgi ve önerilerinizi ona bildirmek için Star Tv iletişim numarasını kullanabilirsiniz.

Mesut Yar İle Bu Gün WhatsApp İhbar Hattı

Mesut Yar ile bu gün isimli programa Twitter adresinden ulaşarak yayına katılabilir, Mesut Yara mesaj gönderebilirsiniz.

Mesut Yar Twitter adresi

@mesutyar

mesutyar.com.tr

Mesut Yar'a ulaşabilmek için Tweet atabilir, yazdığı mesajları okuyabilirsiniz. Hesap aktif kullanılmaktadır. Mesut Yar yazılan mesajlara cevap vererek onları okumaktadır. Her gün mesaj atarak sevenleri ile iletişim kurmaktadır.

21 yorum:

  1. Mesut bey iyi günler lütfen benim bilgilerim kimliğim gizli alabilirse yayin yapin Antalya büyük şehir belediye başani asat su idaresi işçilerinin başa geldiği dönemde mesaileri vermemeye başlamıştı birikmiş 25 .tl kadar tam belli degil ama eşimin çalıştığı emeği ve bütün çalışma arkadaşlarımında alamadığı fazla mesai paralarını vermiyor sendika başkanlari devrede ama yeterli olmuyor devlete sizden ricam hem zam vermiyor 3 yıldır hemde paralarımızı bunlar ilgili yardımlarınızı bekliyoruz.Menderes Türel den istiyoruz bunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesut beye ulaşabileceğiniz @mesutyar twitter adresine yada @mesutyar.com.tr adresine yazabilirsiniz. Star tv televizyonundan ise yukarıda verdiğimiz iletişim numarasından ulaşmanız mümkündür. Biz sizler için ulaşım adreslerini vermekteyiz. İlgili makalemizde tüm ulaşabileceğiniz adresler mevcuttur. Durumunuzun bir an önce çözüme kavuşması dileği ile geçmiş olsun.

      Sil
    2. Abi Günaydın ben Sivas ili Şarkışla ilçesinden yazıyorum Şarkışla merkeze 12km mesafedeki enaz 70 yıldır kullandığımız yolumuz trafiğe kapattılar Mekeze 40 km mesafedeki bir yolu kullanmamız istiyorlar sizden ricam müracaat etmediğimiz yer kalmadı lütfen sesimizi haber yaparak duyurabilirmisiniz bi zahmet.

      Sil
    3. Günaydın mesut bey ben size Sivas Şarkışla ilçesinden yazıyorum Şarkışla merkeze 12 km olan Köy yolumuz trafiğe kapatıp 40 km mesafedeki başka bir yolu kullanmamız istiyorlar gimediğimiz makam merci kalmadı lütfen haber yaparak yolumuz yeniden trafiğe açılmasına yardımcı olursanız sevinirim selamlar ayrıca bu yolu enaz 20 köy kullanıyor.

      Sil
    4. Star Tv izleyici temsilcisi telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.
      0 212 335 00 00

      Sil
  2. Abi kit calisanlari halen kadro bekliyor dilimiz olurmusun saglik huzur dilerim kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Star Tv izleyici temsilcisi telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.
      0 212 335 00 00

      Mesut Yar Twitter adresi
      @mesutyar

      Sil
  3. Mesut abi biz meb de çalişan güvenlik görevlileriyiz biz 8 ay çalişip işten çikartiliyoz işkur araciligiyla çalişiyoruz bizde daimi sitatü istiyoruz çünkü bakmakla yükünlü oldugumuz çocuklarimiz var Allah rizasi için bizide birkez olsun dilegetirirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesut Beye yukarıdaki adresten yada Star Tv izleyici temsilcisi telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.
      0 212 335 00 00

      Sil
  4. @mesutyar.com.tr adresi geçersiz diyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçerli sizde bir yanlışlık olmuş. Şimdi baktık mesut yarın resmi sitesi açık.

      Sil
  5. Gunaydin starin neseli sunucusu mesut abi elektrik faturalarina nolur bi El atsinlar manisanin yunus emre ilcesinde hikmet ediyorum iki aylik 800tl elektrik faturasi oduyoruz buna birisi dur desin sayaclari okumadan once telefonla belli bi fiyat yazip mesaj atiyorlar iki gun sonra okumaya geliyorlar bize yardimci ol nolur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesut Yar Twitter adresi
      @mesutyar adresinden ulaşabilirsiniz

      Sil
  6. iyi günler ben bir tıp 1 diyapet annesiyim ve bizim çocuklarımızdan kimse bahsetmiyor sesimizi duyurmak istiyoruz dönüş yaparsanız sevinirim saygilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Star Tv izleyici temsilcisi telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.
      0 212 335 00 00

      Sil
  7. Ben Romanyadan yaziyorum,seni izliyordum ama gordum ki hata yapmisim,bir haberci olarak partileri kotulememen lazim,siz hep AK parti icin kotu soz soyluyorsun
    Hic yakistiramadik utanmaniz lazim

    YanıtlaSil
  8. Sevgili okurumuz düşünce ve dileklerinizi lütfen Mesut Yar için yazdığımız iletişim numaralarına bildirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. Haberleri veris sekliniz biraz tahrik edici, yapilan sucu ters piskoloji yapip tesvik ediyorsunuz, ornegin bugunki dovulen ogretmenin haberini sanki haketmis gibi verip sonra genellemeyin diye verdiniz ardindan kapkacci haberini ogretmeni dovdugu icin kapkaca bulasmis gibi anlattiniz, bu resmen ogretmenleri linc etmek, ve cok alakasiz haber yapiyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Star Tv izleyici temsilcisi telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.
      0 212 335 00 00

      Sil
  10. Mesut bey sizden bir ricam var.haberlerde neden sadece il adı geçiyorda ilçe ismi geçmiyor.bir bafralı olarak bunu yadırgıyorum.olay bafrada geçiyorsa ekranda bafra yazsın samsun denmesin lütfen.sizden bunu ekrandan net bişekilde anlatmanızı rica ediyorum.bafra pideside bafranındır buda böyle söylensin samsun denmesin lütfen.

    YanıtlaSil
  11. Gunaydın mesut bey ben adana yaşıyorum adana kar yagmıyor bizde kış lastiği takmamız gerekiyormu

    YanıtlaSil