Yılın Modası Kadınlarda Kısa Saç Kesimleri, Erkeklerde Sakal Modelleri | rnc8.org

Yılın Modası Kadınlarda Kısa Saç Kesimleri, Erkeklerde Sakal Modelleri

Kadınlarda Kısa Saç Kesimleri, Erkeklerde Sakal Modelleri

Yılın Modası Kadınlarda Kısa Saç Kesimleri, Erkeklerde Sakal Modelleri

Bu yıl tercih edilen kadın saç modellerinin başında kısa saç kesimleri vardır. Erkeklerde ise sakal modelleri bu yıla damgasını vurmuştur. Bir çok kadın artık saçlarını kısa kestirmekte, erkekler ise sakal modasına uygun modeller tercih etmektedir.
Kadınlar için saçları onların en güzel yanlarıdır. Bir saç modelindeki değişiklik kadının dış görünüşünü anında değiştirmektedir. Bu nedenle kadınlar saç kesimleri konusunda çok hassas davranırlar. Genelde saçlar uzatılır, fönlenir, şekiller verilir. Saç kadın için son derece önemli bir o kadar da bakımına dikkat ettiği yegane varlığıdır. Şampuan tercihinden tutun da bakım yağlarına kadar kadınlar saçları ile özel olarak ilgilenirler. Dökülme yada kırıklar olduğunda çok üzülür ne yapacağını bilemezler. Uzun saçın kullanışı da çok zor olmasına rağmen kadınlar kısa saç kesimleri tercik edemez yada kestirmeye cesaret edemezler. Oysaki bu yıl çok moda olan kısa saçlar çok kullanışlı bir o kadar da kadınlarda güzel durmaktadır. O nedenle bir çok kadın bu yıl bu modelleri tercih ederek büyük bir cesaret örneği göstermişlerdir.
Erkekler de ise sinek kaydı denen tıraş sistemi neredeyse bu yıl hiç kullanılmamaktadır. Sakal özellikle gençler arasında çok moda ve kadınlar tarafından da çok beğenilmektedir. Kirli sakal modelleri yanında bir miktar uzatılarak şekil verilmiş bir çok sakal modeli vardır.
Kadınlar ve erkekler bu yıl rahatlıktan yana tercihlerini kullanmışlardır.
Kısa Saç Kesimleri

Kısa Saç Kesimleri

Kadınlarda kısa saç kesimleri en kullanışlı saç modelleri arasındadır. Senelerdir kullanılan kısa saç bu yıl saç modasına damga vurmuştur. Bir çok ünlünün tercihi bu yönde olmuştur. Kısa saç çok kullanışlı olmasına rağmen kadınlar tarafından çok cesaret edilemez. Yakışmayacağından korkarak kestirmeye cesaret edilmez. Oysaki bu sene saç kesimlerinde bir çok değişim olmuş ve çok değişik modeller kuaförler tarafından yaratılmıştır.
Eskiden bir iki tane kısa saç kesim modeli varken bu yıl bir çok değişik saç kesim modeli denenmiştir. Görenleri hayran bırakan kısa saç kesim modelleri çok değişik ve etkileyicidir. Özellikle yaz aylarında çok kullanışlı olan kısa saçlar modellerdeki değişiklikle çok da güzel ve etkileyici durmaktadır.
Kadınların en çok tercih ettiği Kısa Saç Kesimleri
Sakal Modelleri

Sakal Modelleri

Saç ve sakal erkeklerin dış görünüşlerinin değişmesini sağlamaktadır. Erkekler bu yıl sakal modasına uyarak tercihlerini rahatlıktan yana kullanmışlardır. Her sabah tıraş olma derdine de son vermişlerdir. Özellikle gençler arasında çok moda olan sakal modelleri sanıldığının aksine çok fazladır. Erkekler dış görünüşlerine çok dikkat ederek kendilerine en yakışan modelleri tercih etmektedir. 
Sakal her erkeğe yakışmayabilir. Bazı erkek yüzleri çok daha bebeksi, bazı erkek yüzleri ise çok daha keskin hatlara sahiptir. Her erkek çok yakışıklı olacak diye bir kural yoktur. Ama sakal erkek yüzünde kimi zaman kurtarıcı rol oynar. Bebeksi olan yüzler için erkeksi bir görünüm kazandırıken, keskin hatlara sahip olan kişilerde ise bu hatların yumuşatılmasını sağlar. Fakat sakal tercihinde yüze yakışan modelin tercih edilmesi gereklidir. Ne tarz sakal bırakmak gereklidir, yüzünüze en yakışan sakal modelleri neler olabilir?
Sakal bir erkeği daha erkeksi gösterdiği için kadınlar tarafından daha çok beğenilmektedir. Kirli sakal çok tercih edilen bir sakal modeli olsa da bu yıl uzun farklı modellerde de sakallar kullanılmıştır.
Erkeklerin en çok tercih ettiği Sakal Modelleri

Hiç yorum yok