Hayat Sağlıklı Güzel İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı | rnc8.org

Hayat Sağlıklı Güzel İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

hayat sağlıklı güzel iletişim numarası ve whatsapp hattı

Hayat Sağlıklı Güzel İletişim Numarası Ve WhatsApp Hattı

Hayat Sağlıkla Güzel iletişim numarası ve whatsapp hattı üzerinden yayına bağlanabilir, soru, öneri ve görüşlerinizi söyleyebilirsiniz. Burcu Esmersoy ve Dr. Nihat Dik'in birlikte sunduğu sabah programı Kanal D ekranlarında saat 07.00'da başlamaktadır. Sağlık ve güzellik başta olmak üzere bir çok konunun işlendiği program çok büyük ilgi görmektedir.

Burcu Esmersoy 2 Ekim 1976 yılı İstanbul doğumludur. Güzelliği ile çok konuşulan ünlü sunucu ailesi boşandığı için babaannesinin yanında büyümüştür. İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliğini bitiren Burcu Esmersoy bunun ardından yurt dışında eğitimine devam etti. Mss Turkey Güzellik yarışmasında 1997 yılında 4. olarak ülkemizi Japonya'da temsil etmiştir. Burada da Dostluk Güzeli unvanını alarak güzelliğini tüm dünyaya duyurmuştur. Hıncal Uluç'un sekreteri olarak medya dünyasına adım atan ünlü sunucu bir çok televizyon programında ve kliplerde yer almıştır. Spor spikerliği de yapmış olan Esmersoy İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. Bir çok programın sunuculuğunu yapmış olan Esmersoy son olarak Hayat Sağlıklı Güzel adlı programda Dr. Nihat Dik ile birlikte yayın yapmaktadır.

Dr Nihat Dik 1997 yılı İstanbul Tıp Fakültesi mezunudur. Eğitimine sonrasında yurt dışında devam ederek estetik alanında çalışmalarda bulunmuştur. Türkiye'ye döndüğünde ise Eczacı başında 3 yıl sorunlu doktor olarak çalışmıştır. Sonrasında Çapa Maya Estetik polikliniğini açarak kendi alanında çalışmalara başlamıştır. Türkiye'de en ünlü estetik doktorlarından olan Dr. Nihat Dik katıldığı bir çok televizyon programı ile çok sevilmiş ve tanınmıştır. Alanının en iyilerinden olan Nihat Dik şimdi ise Hayat Sağlıklı Güzel adlı programda ünlü sunucu Burcu Esmer soy ile birlikte sabah kuşağı yayını yapmaktadır.

Hayat Sağlıkla Güzel iletişim numarası ve whatsapp hattı üzerinden yayına katılabilir, sorular sorabilirsiniz. Programda Dr. Nihat Dik bir çok hastalık hakkında bilgi vermektedir. Özellikle kadınların merak ettiği bir çok hastalığı anlatmaktadır. Sadece hastalıklar değil Dr. Nihat Dik estetik üzerinde de bilgi vermektedir. Yapılan estetik müdahalelerin nasıl yapıldığını ve sonuçlarını anlatmaktadır. Hayata dair merak edilen her konu hakkında bir çok ünlü konuk da ağırlanmaktadır. Moda, güzellik, sağlık başta olmak üzere birçok konu işlenmektedir. Seyircilerin merak ettiği konularda da konuşarak mesajlara cevap vermektedirler. Bu iletişim numaraları üzerinden onları aradığınızda reji sizin mesajlarını almakta yada yayına sizi bağlayarak doktorumuza sorular sormanızı sağlamaktadır.

Hayat Sağlıklı Güzel İletişim Numarası

0 212 702 24 24

İletişim numarası ile Burcu Esmersoy ve Nihat Dik'e sorular sorabilir, öneri ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Yayına bağlanmak isterseniz reji sizi yayına bağlanmaktadır. Çok sevilen ve çok başarılı sağlık ve kadın programlarından olan Hayat Sağlıklı Güzel adlı programda seyircilerden gelen bir çok soru yanıtlanmaktadır. Özellikle estetik müdahaleler hakkında doktorumuz bir çok soruya yanıt vermektedir.

Hayat Sağlıklı Güzel WhatsApp İhbar Hattı

0 542 351 13 58

WhatsApp ihbar hattı üzerinden fotoğraf , ses kaydı, video yada mesaj göndererek merak ettiğiniz, sormak istediğiniz sorularınızı sorabilir, bu şekilde onlara ulaşabilirsiniz. Tüm gönderilen mesaj, video, fotoğraf ve ses kayıtları tek tek incelenmekte ve değerlendirilmektedir. Doktorumuzdan yardım , estetik müdahale konusunda fikir almak isteyen bir çok kişinin soruları cevaplanmaktadır.

Hiç yorum yok