Gerçeğin Peşinde İletişim Telefon Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı | rnc8.org

Gerçeğin Peşinde İletişim Telefon Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Gerçeğin Peşinde WhatsApp İhbar Hattı

Gerçeğin Peşinde İletişim Telefon Numarası Ve WhatsApp İhbar Hattı

Serap Paköz'ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programı saat 14.00 TV8'de yayınlanmaktadır. Gündüz kuşağında yayın yapan programda kayıplar aranmakta, katiller bulunmaktadır. Aylardır haber alınamayan yakınlarını bulmak için bir çok kişi yardım istemektedir. Şüpheli gördükleri ölümlerde cinayet olma ihtimali değerlendirilmektedir. Uzmanların bilgisine başvurulmakta, her detay incelikle izlenmektedir. Yayın arkasında çok güçlü bir kadro kayıpları bulmak ve delil aramak adına çalışmaktadır.

Serap Paksöz ismi yabancı gelmesin Paksöz soy ismini yeni almıştır. Sümer Özgü ile evli iken daha çok ismi duyulan ünlü sunucunun ismi Serap Özgü olarak bilinmektedir. Boşanma işleminden sonra kızlık soy ismine dönen ünlü sunucu şimdi Serap Paksöz olarak anılmaktadır. 1965 Ankara doğumlu olan sunucunun,  Sümer Özgü ile evliliğinden bir kızı vardır. Yıllardır sunuculuk yapan sunucu şimdi TV8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde programını başarı ile sunmaktadır.
Programa canlı bağlanmak, olayla ilgili bilgi vermek, ihbarda bulunmak yada bulunmasını istediğiniz bir kaybınız var ise Gerçeğin Peşinde İletişim Numarasını Yada WhatsApp İhbar Hattını arayabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde İletişim Telefon Numarası

İletişim kurmak, yayına katılmak için yada bilgi verebilmek için iletişim numarasında Gerçeğin Peşinde programına katılabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde İletişim Telefon Numarası
0 212 331 88 00


Gerçeğin Peşinde WhatsApp İhbar Hattı

 Programa katılmak, ihbarda bulunmak, bilgi vermek yada olaylarla ilgili bilgi vermek adına çekeceğiniz videoları gerçeğin  peşinde WhatsApp ihbar hattından gönderebilirsiniz. Sizin araştırılmasını istediğiniz, şüpheli gördüğünüz olayları da bildirebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Telefon İhbar Hattı
0 542 322 22 22 

Gerçeğin Peşinde WhatsApp İhbar Hattı
0 542 332 22 22

Hiç yorum yok