Gel Konuşalım İletişim Telefon Numarası Ve WhatsApp Hattı | rnc8.org

Gel Konuşalım İletişim Telefon Numarası Ve WhatsApp Hattı

gel konuşalım iletişim telefon numarası ve whatsapp hattı

Gel Konuşalım İletişim Telefon Numarası Ve WhatsApp Hattı

Bu yıl Hakan Ural, Tuğba Algül ve Esra Eron'un birlikte sundukları Gel konuşalım programı en çok seyredilen sabah programları arasında birinci sıraya yerleşmiştir. Yaz döneminde Seda Akgül'le Hakan Ural'ın birlikte sundukları program yeni yayın döneminde Seda akgül'ün başka bir kanala transferi sonucunda Hakan Ural'ın önderliğinde Tuğba Algül ve Esra Eron ile yeni yayın dönemine merhaba dedi. Önceleri magazin içeriği çok daha fazla olan programda bu yayın döneminde seçilen ilginç haberler eşliğinde yorumlar yapılmaktadır. Halkında katılımı, mesajlar ve videolar ile Gel Konuşalım WhatsApp hattı ve Gel Konuşalım İletişim Numarası aracılığı ile olmaktadır. Program her gün WhatsApp hattından gelen mesaj ve videoları canlı yayın sırasında göstermektedir. Gel Konuşalım güncel WhatsApp hattı ve iletişim numaralarına birlikte bakalım.

1967 yılında İstanbul'da doğal Hakan Ural ananesinin yanında Fındıkzade'de büyümüştür. Annesi Ceyhan Cem, babası ses sanatcısı Selçuk Ural'dır. Babası ile annesi hiç evlenmesi ve babası Hakan Ural'ı 16 yaşına kadar kabul etmedi. Ancak 17 yaşında babasının soy adını alan sanatçının hayatı roman olacak kadar zor geçmiştir. Çocukluğundan beri her işte çalışan sanatçı 16 yaşında mankenliğe başladı. 19 yaşında ise Sibel Can'la evlendi. Sibel Can ile evliliğinden iki evladı bulunmaktadır. İkinci evliliğinden de bir kız çocuğu sahibidir. Bir çok işte çalışan Hakan Ural yaşadığı zor hayat sonrasında neredeyse her konuda bilgi sahibi çok düzgün bir adamdır. Yayın sırasında olaylara bakışı ile tüm izleyenlerin gönlünü fet etmeyi başarmıştır. Neredeyse her evin evladı konumundadır.
TV8'de yayınlanan program sabah saat 9.45'de  başlamaktadır. Saat 12.30'a kadar devam eden yayında güncel haberler, ilginç olaylar, magazinde yaşananlar ele alınıp yorum yapılmaktadır. Her yorum halkı bilinçlendirmek adına yapıldığı için çok özenli ve dikkatlidir. Kimse hakkında kötü konuşulmadan tarafsız yayıncılık ilkelerine uyulmaktadır.

Nur Tuğba Algül ise 1983 yılında Mersin'de doğmuştur. Var mısın Yok musun yarışması ile Acun Ilıcalı'nın keşfettiği sunucu bu yayın öncesinde de Survivor Panorama'da sunuculuk yapmıştır.
Esra Eron ise 1980 yılında İzmir'de doğmuş, 2002 yılında Miss Turkey Güzellik yarışmasında 3. olmuştur. Gene aynı yıl Miss Europe Güzellik yarışmasında 3. olmuş ve ülkemizi temsil etmiştir. Gel Konuşalım ekibinde yeni yayın döneminde Hakan Ural'la birlikte programa başlamıştır.
Her iki sunucuda naifliği ile dikkat çekmektedir. Olaylara bakış açıları, kibar ve düzgün konuşmaları ile sevenlerin taktirini sağlamışlardır.

Gel Konuşalım İletişim Telefon Numarası

Gel konuşalım programına katılmak, bilgi göndermek yada görüşlerinizi bildirmek istediğinizde iletişim telefon numaralarını kullanabilirsiniz.

Gel Konuşalım İletişim Telefon Numarası
0 531 376 25 00
Göndereceğiniz whatsApp videolarını telefonunuzu yan çevirerek çekiniz. Canlı yayına katılmak üzere cektiğiniz videoların 15 saniyeyi geçmemesine dikkat edin lütfen. Haber ve ihbar için cektiğiniz videolarda zaman sıkıntısı yok. Canlı yayında yayınlananlarda her keze yer verebilmek için kısa videolar olması tercih ediliyor.

Gel Konuşalım WhatsApp Hattı

WhatsApp Hattı üzerinden yayına katılmak, video ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Canlı yayında yayınlanan seyirci katılımları ile de gösterilmektedir. Ayrıca haber vermek, çektiğiniz videoları paylaşmak, ihbarda bulunmak için de kullanabilirsiniz.

Gel Konuşalım WhatsApp Hattı Telefon Numarası
0 531 376 25 00

Adres:
TV8 iSTANBUL
Kemerburgaz Yolu Candere Mevkii No: 29 Sarıyer / İstanbul
PK: 34396
Tel: 0 212 304 88 88
Faks: 0 212 304 88 80
Mail: izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr
Canlı yayına katılmak için yukarıda yazdığımız Gel Konuşalım İletişim Telefon Numarasını aramanız gereklidir. Gel Konuşalım WhatsApp Hattı ile yayına video çekerek katılabilirsiniz. Önerilerinizi, istek ve görüşlerinizi bu numaralardan paylaşabilirsiniz.
Güncelleme
 Program sunucusu Esra Eron kısa süre önce ayrılmıştır.

Hiç yorum yok