Sonbahar Kış Pantolon Modası | rnc8.org

Sonbahar Kış Pantolon Modası

sonbahar kış pantolon modası
Sonbahar kış pantolon modası için çok şey söylememize pek gerek yok. Bu yıl hemen hemen her yerde gördüğünüz streç pantolon modası devam ediyor. Özellikle çizmelerin içine çok rahat giyeceğiniz bu modeller elbette biraz da iddialı bir vücut hattı istemiyor değil. Sizlerde biraz iyi bir hatta sahipseniz, her tarafı sizi sımsıkı saracak olan bir pantolon modeli ile harika bir kış kombini yapabilirsiniz.

Özellikle Jean pantolonları da bu yıl yine çok önde. Aslında ilk baktığınızda kot gibi durmayan ama yakından baktığınızda Jean olduğunu anlayacağınız desenli pantolonlar kadınların göz bebeği oldu. Yazın daha tiril tiril olan bu modeller, kışın gelmesi ile birlikte kalın kumaşlar da işlenmeye ve kış ayını da ısıtmaya hazır hale gelmiş oldu.

Eğer hafif biraz basen sorunu yaşıyorsunuz bluzunuzu uzun tutarak onu kapatabilirsiniz. Tamamen düz ya da bambaşka desenlerden oluşan bir pantolon modeli de tercih edebilirsiniz. Üstelik bu yıl artık o siyah, kahve gibi iç kapatan modellerden uzaklaşın. Yeşil, sarı, kırmızı, narçiçeği renklerinde pantolon bulmanız o kadar kolay ki, almadan yapamayacaksınız. Kışın dahi renk renk olmaya hazır olun.

Son yılın pantolon modelleri arasında yine en çok öne çıkan bir diğer detayda düşük bel pantolonlara devam ediliyor olmasıdır. Kadının bel kısmını daha uzun gösteren bu modelleri mutlaka kemer ile kullanmanızı öneririz. Aksi takdirde ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz.

Kaynak : https://beautyperry.com/moda/2017-2018-sonbahar-kis-trendleri

Hiç yorum yok