Sarı Saç Bakımı Nasıl Yapılır | rnc8.org

Sarı Saç Bakımı Nasıl Yapılır

Sarı Saç Bakımı

Saçların kadınlar için ne denli önemli olduğunu bilirsiniz. Fakat kimyasal boyalar saçlarımızı oldukça yıpratır. Buna ek olarak sarı saç tutkunuysanız işiniz dahada zorlaşır. Sarı saçların bakımı diğer boyalı saçların bakımından iki kat daha zahmetlidir. Saçlar saç açıcı ile açıldığında çok fazla hasar görüyor. Saçlarınız sarı ise sürekli dolaşmalar ve kırılmalar yaşayabilirsiniz. Biraz daha dikkatli olarak bunları tamamen ortadan kaldırmanız mümkün.
sarı saç bakımı nasıl yapılır

Saçlarınızın Kırıklarını Aldırmaktan Korkmayın

Eğer sizi gerçekten anlayabilen bir kuaförünüz varsa işiniz dahada kolaylaşacaktır. Saçlarınızı kestirmekten korkmamalısınız. Uçlarından bir santimlik kırık temizleme kesimi ile hem hızlı uzamalarını sağlarsınız hemde sağlıklı görünmelerini. 3 Ayda bir kırık temizleme kesimi yeterlidir.


Saçlarınız Bırakın Kendisi Kurusun

Saç kurutma araçlarından uzak durmaya çalışın. Zaten kuru olan saç uçlarınızı dahada kurtmamaya çalışın. Havlu yardımıyla kurutmak en sağlıklısı. Fakat sinüzitiniz varsa saçlarınızı ıslak bırakmamalısınız.
sarı saç bakımı

Sarı Saçlarınızı Düzleştirici ve Maşalardan Uzak Tutun

Saçlarınızı şok ısı etkisiyle şekillendiren şekillendiricilerden uzak tutmaya çalışın. Çok gerekmedikçe düzleştirici ve maşa kullanmayın. Bu gibi durumlarda fön ile düşük ısıyla şekillendirmek en sağlıklısıdır.

Saçlarınızın Bakımını Atlamayın

Saçlarınıza haftada bir bakım kürü uygulayın. Doğal ve bitkisel yağlar çabuk emilebilir oldukları için saçlarınıza çok iyi geleceklerdir. Durulanmayan bakım kremleri kullanmaya çalışın saçlarınızın bol neme ihtiyacı olduğunu unutmayın.

Hiç yorum yok