Cilt Tonları Hangileridir? | rnc8.org

Cilt Tonları Hangileridir?

Cilt Renkleri Hangileridir?

Cilt tonları beyaz, esmer ve kumral kişiler için buğday ten tabiri günümüzde artık yeterli olmuyor ve sizler bir alt tonunuzu bularak cildinizin ihtiyacı olan görünüme ulaşabilmesi için uygun tonları teninizin gereksinimlerine göre uyguluyorsunuz. Cilt tonları hangileridir? diye bulmaya çalışırken birçok yol kullanılabilir.

Birinci yol vücudunuzun damarlı olan bölgesi yani bileğinizi güneş ışığına tutarak damarlarınızın rengini mavi mi yeşil mi yoksa renksiz mi göründüğünü test etmek, sonuç mavi ise cilt renginiz soğuk sonuç yeşil ise sıcak ya da damar beyaz görünüyorsa nötr tonları kullanabilirsiniz. Soğuk ten de kullanılan renk tonları makyaj da pembe tonlar olurken sıcak tonlar da esmer ve bronz tonlar kullanılır. Nötr ton’da ise ten beyaz kalır. Ancak nötr olmak sizin istediğiniz rengi kolayca yönetebilmenizi ve ruh halinizi yansıtacak makyaj giyim ve sahip olmanızı sağlar. Taşıdığınız tüm makyajınız da giyiminizde ya da saçınızda ne olursa olsun sizi yansıtır ve size yakışır.
Cilt Tonları Hangileridir?

Cilt Tonları Hangileridir?

Cilt tonları hangileridir? Diye düşünüyorsanız bir an önce birçok deney ile cilt tonunuzu bularak öncelikli olarak buna karar vermenin ardından sonra tekrar cildinize yakışacak olan tonları belirleyebilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz cilt tonu sayesinde sizler artık makyaj yaparken sorunlar konusunda çok fazla kafaya takmayacak teninize uygun olan sonları bir an önce sürerek işinize bakabileceksiniz. Defalarca makyaj denemesi yaparak duş tonunuzu ayarlamaya çalışarak vakit kaybetmek cilt tonunuzun belirlenmesinde yalnız makyajla değil kıyafet ve takı seçiminde de sizleri rahatlatacaktır.

Hiç yorum yok