Tavsiye Edilen Filmler | rnc8.org

Tavsiye Edilen Filmler

Film Tavsiyeleri

Sizler için film tavsiyeleri listesi hazırladık. Umarım tavsiye edilen filmler listemizi beğenirsiniz. Filmleri ayrı ayrı makaleler öneriler olarak hazırlamıştık sonradan birleştirdik ve tavsiye filmler listesi yapmaya karar verdik.

Tavsiye Filmler

Son Şans – Southpaw (2015) - Film Tavsiyeleri

Son Şans – Southpaw (2015)

Yepyeni bir dram ve spor filmiyle sizlerin karşısına çıkıyoruz. Son Şans bir diğer adıyla Southpaw filmi izlediğim en iyi boks türündeki spor filmlerinden diyebilirim. Jake Gyleenhaal’ın müthiş oyunculuğunda izleme fırsatı bulacağımız Son Şans filminde 50 Cent’de filmin oyuncu kadrosuna yer alıyor. İzlerken sıkmayan, aksine daha da fazla heyecanlandıran Son Şans filmi, elindeki her şeyi, bir serveti kaybetmiş olan bir boksörün dramatik öyküsünü ele alacak.

Dünyadaki en iyi boksörlerden birisi yine müthiş bir başarıyla ringden ayrılmıştır. Karısıyla birlikte basına demeç veren bu adama rakip olarak başka bir kişi çıkacaktır. Bu kişi karısına iğrenç tabirlerde bulunmuştur. Söylenenleri kulağına asmayan boksör, hayatına devam edecektir. Ta ki bir yere kadar. Hayatındaki en kötü günlerini geçirecek olan boksör, mal varlığını kaybedecektir. Karısının ölümünden sonra kızına bakacak olan boksör adam, kızını da elinde tutmayı başaramayacaktır. Çok çalışarak tekrardan iyi bir boksör olmak isteyen bu adamın işi hiç de kolay olmayacaktır.
Diktatör – The Dictator (2012) - Tavsiye Filmler

Diktatör – The Dictator (2012)

IMDB Puanı: 6.4
Gösterim Tarihi: 18 Mayıs 2012
Oyuncular: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, John C. Reilly

Orta Doğunun en zengin ülkelerinden birisini kurmayı başaran Aladeen ismindeki bir imparator adeta kendisine hanedanlık kurmuştur. Kendi ülkesi dışındaki hiçbir ülkeyi sevmeyen Aladeen’e göre alamayacağı hiçbir şey yoktur. Ülkelerin tüm ünlüleriyle yatmayı başaran Aladeen, kendisine karşı gelen kişileri hiç düşünmeden öldürmektedir. Aladeen, Amerika Birleşik Devletleri’ne iş için gidecektir. Burada başına gelecek olan olaylar oha dedirtecek cinstendir. Bir zamanlar imparatorken başına gelen olaylar yüzünden insan içine çıkmakta zorlanan Aladeen’in hikayesini sizlerle paylaşacağımız The Dictator filmi izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatıyor.

Aladeen rolünde son zamanlarda adından söz ettirmeyi başaran komedyen Sacha Baron Cohen’in yer alacağı Diktatör filmi komedi kategorisinde yer alıyor. Çerezinizi alarak arkadaşlarınızla izlerseniz keyif alacağınızı düşündüğümüz Diktatör filmi 18 Mayıs 2012 tarihinde ülkemizde gösterime girdi. Birçok sinemaseverin ilgiyle izlediği Diktatör filmi 65 milyon dolarla girdiği sinema perdesinden 200 milyon dolara yakın bir hasılatla ayrılmayı başardı. Kendi ülkesinde de müthiş bir gişe hasılatı kazanmayı başaran filmin çekimleri New York’da tamamlandı. Keyifli izlemeler diliyoruz.
Savaş Gemisi – Battleship -Tavsiye Edilen Filmler

Savaş Gemisi: Hedef Dünya – Battleship (2012)

Filmimizin adı başlıkta da belirtildiği üzere Battleship. 2011 yılında en çok beklediğim filmler arasında yer almayı başaran Battleship, 2012 yılında gösterime girdi. Tam 1 yıl boyunca bu filmi bekledim desem yeridir. İlk başta yanlış bir filmi izlememe sebep olan Savaş Gemisi bu bakımdan beni bayağı üzmüştü. Film internete düşer düşmez ilk izleyenlerin başında ben geldim.

Komik bir girişle izleyicilerini tabiri caizse selamlayan Battleship isimli 2012 yılı filmi dakikalar ilerledikçe temposunu arttıran yapımlardan birisi olmayı başarıyor. Boş gezenin boş kalfası diye tabir edebileceğimiz bir adam, doğum gününde bir kadınla tanışacaktır. Bu kadın cazibesiyle tüm erkekleri büyülemektedir. Doğum günündeki dileğini bu kızla çıkmak olarak belirten baş karakterimiz amacında başarılı olacaktır. Ağabeyinin yardımıyla deniz kuvvetlerine katılmayı başaracak olan Alex Hooper donanma komutanı tarafından sevilmemektedir.

Alex Hooper sadece donanma komutanının kızıyla bir aradadır. Bu yüzden donanma komutanı ilk fırsatta Alex Hooper’i filodan atmak istemektedir. Bir tatbikata çıkacak olan Amerikan filosu hiç ummadığı bir şeyle karşılaşacaktır. Bu şeyi ben söylemiyorum, filmi izleyip göreceğiz. Tam 7 kere izlememe sebep olan Savaş Gemisi: Hedef Dünya filmini öve öve bitiremedim diyebilirim. 5-6 kişinin izlemesine vesile olduğum için çok mutluyum. Oyuncu kadrosunda Liam Neeson ve Rihanna gibi yıldız isimlerin yer aldığını söylemeden geçmek istemiyorum. Keyifli seyirler diliyor, filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum. Ha unutmadan, film savaş ve aksiyon filmidir bilginize. Ara ara komik sahneler de mevcut.
13 Saat: Bingazi’nin Gizli Askerleri – 13 Hours - Film Tavsiyeleri

13 Saat: Bingazi’nin Gizli Askerleri – 13 Hours (2016)

2016 yılı yapımı olan bir Amerikan savaş filmi ile sizlerleyiz. Türk izleyiciler tarafından sıklıkla eleştirilen ancak bir yabancı gibi filmi izlerseniz kesinlikle keyif alacağınızı düşündüğümüz 13 Saat: Bingazi’nin Gizli Askerleri filmi adından da anlaşılacağı üzere Libya’nın Bingazi kentinde geçiyor. CIA’da görevli birkaç ajan Libya’ya görevlileri ve büyük elçiyi korumak için görevlendirilir. Amerikan üssü Libya’nın bilinmedik bir yerinde bulunmaktadır. En sonunda deşifre olacak olan bu ajanlar kendilerini bir savaşın ortasında bulacaklardır. Yüksek teknolojiye sahip olan Amerikan birlikleri kendilerini savunmakta kolaylık çekeceklerdir ancak zaman geçtikçe kendilerini savunmakta zorlanacaklardır. Filmde göze çarpan en dikkat çekici ayrıntı ise Amerika Birleşik Devletleri güçlerine karşı kendilerini savunan bir grup militanın arasında Türk bayraklı bir kişinin olması…

50 milyon dolar gibi yüksek bir rakamla beyaz perdedeki yerini alma başarısı gösteren 13 Saat: Bingazi’nin Gizli Askerleri isimli 2016 yılı filminin başrol koltuğunu oldukça tanıdık isimler dolduruyor. Yaklaşık olarak 25 yıldır aktif olarak sinema deneyimini sürdürmekte olan John Krasinski’nin başrol koltuğunda yer alacağı 13 Saat: Bingazi’nin Gizli Askerleri filmi savaş kategorisinde film severler için ideal yapımlardan birisi olarak göze çarpıyor. İzlerken sıkılmayacağınızı düşündüğümüz her bir ayrıntısının dikkatle düzenlendiği film izleyicilerine doyumsuz bir zevk yaşatacak.

Hiç yorum yok