Evde Kalori Yakmanın Yolları | rnc8.org

Evde Kalori Yakmanın Yolları

Evde Kalori Yakmanın Yolları

Evde Kalori Yakmanın Yolları Nelerdir?

Kalori yakmak, kilo vermek isteyen tüm hanımların baş belası bir çabadır. Düzenli spor ve diyet ile kalori yakmak kolay olsa da çalışan bayanlar, yoğun tempoya sahip ev hanımları için spor merkezlerine gitmek pek mümkün değildir. Form korumak, kilo vermek, düzenli şekilde salonlara gidip egzersizler yapmak.. Tüm bunlar vakit alan ve yüksek ücretler ödemek zorunda bırakan aktivitelerdir. O halde evde form tutmanın, kalori yakmanın yolları nelerdir hep beraber inceleyelim..

Dans edin, form tutun!

Evde olduğunuz zamanlarda enerjili, temposu yüksek bir müzik açarak kulaklığınızı takıp evin içinde kendi kendinize çılgınca dans edin! Dans etmek sizi mutlu ettiği gibi diğer taraftan kalori harcamanıza da yardımcı olacaktır. Bu sayede fazlalıklarınızdan kısa sürede ve eğlenceli bir yolla kurtulmuş olacaksınız.

Temizlik Yapın!

Evet doğru duydunuz! Ev hanımları için özel olan temizlik maddesi disiplinli bir çalışma ile kısa sürede kalori yakmayı hızlandıracaktır. Yer silme, toz alma, odaları süpürme ve bulaşık yıkama gibi bir sürü ev işi gün içinde yediğiniz besinlerin kolayca yakılmasını sağlar. Temizlik planını disiplinli bir şekilde yılmadan uygulamanız size uzun vadede formda bir vücut olarak dönüş yapacaktır.

Hareket Edin!

Masa başında çalışan bayanlar, tüm gün boyunca bilgisayar ekranında çalışıp dosyalar içinde boğuşurken vücut tembelleşir ve yenilen içilen her şey kilo olarak dönüş yapar. Gün içinde her otuz dakikada kalkıp hareket etmek, kol ve omuzları çalıştırıp ofis içerisinde birkaç tur atmak kalori yakmanıza az da olsa fayda sağlayacak, kas ve eklem tembelliklerini engelleyecektir.

Hiç yorum yok