Duvar Rengi Nasıl Seçilmelidir? | rnc8.org

Duvar Rengi Nasıl Seçilmelidir?

Duvar Rengi Nasıl Seçilmelidir

Duvar Rengi Nasıl Seçilir?

Ev dekorasyonunda genellikle iç mimarlardan yardım isteriz. Ancak birçok kişi maddi açıdan böyle bir destek alamayabilir. Bu aşamada ise iş başa düşer ve kendi kararlarınızı alarak evinizi dekore etmeniz gerekebilir. Dekorasyona başlamadan önce nasıl bir ev dekorasyonu istediğinize karar vermeli ve tarzınıza uygun seçimleri yapmadan önce duvar renginizi de kararlaştırmalısınız. Çünkü duvar rengi ev dekorasyonunda hakim olmanız gereken en önemli noktadır. Duvar renginizi doğru seçtiğinizde başarılı bir dekorasyona ulaşabilirsiniz, ancak yanlış bir duvar rengi seçimi tüm dekorasyon öğelerinizi basitleştirebilir. Peki duvar rengi nasıl seçilmelidir? İşte sizlere ev dekorasyonu için duvar rengi seçimi yaparken dikkate almanız gereken öneriler;
  • Eğer dekorasyon yapacağınız mekan küçükse alanı daha geniş göstermek için duvar renginizi açık tonlarda tercih edebilirsiniz.
  • Beyaz, açık mavi, lila ve açık yeşil tonları odanızın daha ferah görünmesini sağlayacaktır.
  • Duvar rengi seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta boya seçimidir. Bazı boyalar antibakteriyel özelliğe sahipken bazıları yalıtımlıdır. Bazı boyalar ise elle silinebilir. Bu nedenle seçeceğiniz boyanın özelliklerini de dikkate alın.
  • Eğer ufak çocuğunuz varsa duvar rengi seçimi değil de duvar kağıdı seçimi yapmanız sizin için her yönden avantajlı olacaktır. Bilhassa da silinebilme özelliği olan duvar kağıtlarına yönelebilirsiniz.
Duvar rengi nasıl seçilmelidir diyenler için birkaç öneri sunduk. Son olarak duvarınızın tek bir tarafını farklı renge boyayarak da odanızda tarz yaratabileceğinizi hatırlatalım.

Hiç yorum yok