Düğün Makyajı Nasıl Yapılır? | rnc8.org

Düğün Makyajı Nasıl Yapılır?

Düğün Makyajı Nasıl Yapılır?

Düğünler kadınların özen gösterdikleri ve birbiri ile kıyasıya rekabet içerisinde oldukları en özel davetlerden bir tanesidir. Düğün makyajı ve düğün kıyafeti davete yakınlığınız ve dikkat çekici olup olmamaya karar verirsiniz ile alakalıdır. Sizler ilk bakışta dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız giydiğiniz kıyafet, ayakkabı, model, makyaj abartılı olabilir ve günlük saç şekillendirme yöntemlerinin dışında topuz ve tarz olarak retro tarzı makyaj gibi dikkat çekici makyajlar seçiminiz olabilir.
Düğün Makyajı Nasıl Yapılır

Düğün makyajı tüyoları

Özellikle yaz aylarında doğal makyaj ile ön plana çıkmak istiyorsanız yüzünüzün sadeliği ve berraklığı ön planda olsun diyorsanız tercihiniz hafif bir yüz aydınlatma işleminin ardından açık tonlardaki rujunuz ve gözünüze çektiğiniz eyleynır ile düğün için hazır hale gelirsiniz. Bunun dışında sizler romantik bir makyaj istiyorsanız da kendinize yakıştırdığınız tonlarda kendinize uygun ancak biraz daha ağır bir makyaj deneyerek düğün için hazırlanabilir ya da tamamen tarzınız dışında çekiciliği ön plana çıkarmak için retro tarzı gibi bir makyaj tarzınızda kullanabilirsiniz.

Peki düğün makyajı nasıl yapılır? Her şeyden önce ilk olarak ten makyaj için hazır hale getirilerek kontor yöntemi ile cilt kusurları kapatılacak şekilde ışıklandırma yapılır. Daha sonra sadelikten yana olanlar için gözler hafif bir dumanlı bakış makyajı yaparak dudaklarınıza da hafif bir ton seçebilirsiniz. Böylece hem kendi güzelliğinizi hem de sadeliğinizle göz önünde olur dikkat çekicilikten daha fazla beğeni sağlarsınız.

Hiç yorum yok