Brezilya Fönü Nedir? | rnc8.org

Brezilya Fönü Nedir?

Brezilya Fönü Nedir?

Saçları şekillendirmenin yüzlerce yolu vardır ve bu yöntemlerden bazıları fön, maşa düzleştirici ve topuz gibi birçok yöntem bulunur. Bu yöntemlerde kendi içlerinde çok daha farklı şekillere sahip ve detaylarıyla uygulanırken birçok yöntem uygulanmaktadır. Brezilya fönü nedir? diye düşünüyorsanız düz, dalgalı ve dışa fön gibi birçok yöntemi yanında Brezilya fönü gibi bir modelde son şekiller arasında yer almaktadır.
Brezilya Fönü Nedir

Brezilya fönü ne için kullanılır

Brezilya fönü sayesinde saçlarınız beş, altı ay kadar tamamen dümdüz canlı ve ışıltılı görünür. Bu yöntem kullanılırken kıvırcık olan saçlarını düz ve parlak, canlı bir görünüme sahip olur. Yıpranan saçların onarılmasını da sağlayan bu yöntem ile sizler saçlarınıza saç boyası gibi diplere sürmeden yalnızca saçları uygulama yaparak saçlarınızın beş dakika içerisinde fön makinesi yardımıyla kurutulup düzleştirici etki sağlanabilir.

Brezilya fönü nasıl yapılır diyorsanız bu konuda dikkat etmeniz gereken püf noktalar da bulunmaktadır. Öncelikli olarak saçlarınızın uzun süre düzgün kalabilmesi için sizler saçlarınızı küçük küçük ayırmalı ve saç düzleştiricinizi 200 ila 230 dereceye getirerek bu yoğun ısıda özellikle de saç uçlarınızın beklemesini sağlamalısınız. Böylece saçlarınız da tahribat oluşmadan daha uzun süre düzleştirdiğini göreceksiniz. Sizler de uygulama yöntemi bu kadar kolay olan Brezilya fönünü deneyerek günlük saç şekillendirme işleminden kurtulup fönlü saçların keyfini çıkarabilirsiniz. Çevrenize güzellikler dağıtarak kendinizi her zamankinden daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Hiç yorum yok