Bahçe Dekorasyonu İçin Fikirler | rnc8.org

Bahçe Dekorasyonu İçin Fikirler

Bahçe Dekorasyonu

Yaz, kış demeksizin farklı şekillerde değerlendirebileceğiniz bir bahçeye sahipseniz çok şanslısınız. Özellikle sıcak yaz aylarında bahçenizde güneşin keyfini çıkarmak isterseniz ufak bir dekorasyona imza atmanız gerekir. Rengarenk çiçeklerin yer aldığı, serin ve huzurlu bir ortamda kitap okumak, misafirlerinizle kahve içmek ve akşamları ailenizle sohbet etmek isterseniz işte sizlere bahçe dekorasyonu için öneriler;
Bahçe Dekorasyonu İçin Fikirler
Bahçe dekorasyonu‘na geçmeden önce bahçenizi hangi amaçla kullanacağınıza karar verin? Burada çiçek yetiştirmek mi istiyorsunuz, yoksa ailenizle ve misafirlerinizle hoş vakitler geçirebileceğiniz bir ortam yaratmak mı?

Aldığınız karar neticesinde ilk adımları atabilirsiniz. Özellikle geniş bahçesi olanlar için karar vermek daha kolaydır. Bahçenizin bir kısmında rengarenk çiçekler yetiştirirken diğer boş alana ise masa sandalye koyarak şık bir dekorasyon alanı oluşturabilirsiniz.
Bahçenizde çiçek yetiştirmeyi düşünüyorsanız şık saksılar alarak çiçeklerinizi bahçenize dizayn edebilirsiniz. Çiçeklerin özellikle duvar kenarına yerleştirilmesini önerebiliriz.

Bahçenizde hoş sohbet alanları yaratmak için yere minderler atarak ortaya da büyük bir sehpa yerleştirebilirsiniz. Eğer daha ağır bir ortam istiyorsanız ahşap masa ve sandalyeler de bahçe için uygun olacaktır. Hatta eski bir masa ve sandalyeleriniz varsa farklı renklerde boyayarak da bahçenize renklilik katabilirsiniz.

Bahçe dekorasyonu için fikirler sunduk. Dilerseniz bahçenize süs havuzu da yaptırabilirsiniz. Havuzun çevresine küçük saksılarda çiçekler yerleştirmek de oldukça tarz bir görünüm yaratacaktır.

Hiç yorum yok